Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Melduję się wieczorkiem!

Strasznie mi się kręci w głowie... Zimno u nas jak nie wiem... Szaro i deszczowo... Prawie cały dzień przesiedzieliśmy przez to w domu. Dopiero ok 17 trochę się przejaśniło to wyszliśmy na troszkę. Filip tak się ładnie bawił że szkoda było wracać ale zmarzliśmy strasznie i trzeba było się zwijać...

Andzia kiedyś pisałaś że Filipowa agresja może być przez żłobek. Coś w tym jest bo prawie cały miesiąc siedzi w domu i nie bije tak wszystkich dookoła. Ciekawe czy jak wróci do żłobka to znów się zacznie... Co do jedzenia to naprawdę mam nadzieję, że dziewczynom się szybko poprawi i przynajmniej tym nie będziesz się martwiła...

Magda ale masz zdolnego synka! Nie miej wyrzutów, że był z wami... Czasem - tak jak piszesz - inaczej się nie da... Ja bym się starała popatrzeć na to z jaśniejszej strony - spędziliście razem trochę czasu::):

Justynka pokaż Oleczka w okularkach, bo nie mam cię w kontaktach na n-k... Na pewno wygląda super! Bardzo chciałabym zobaczyć::): (Magda ciebie chyba znalazłam na n-k ale nie byłam pewna:lup: i nie wysłałam zaproszenia:Nieśmiały:)

Kasioleq zdrówka!!! Znam ten ból::(:

Przepraszam że nie wszystkim odpisuję ale zaraz mi rozsadzi głowę... Aż mnie mdli:Kiepsko: Kolorowych snów kobity!!! Buziole:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

czesc cziewczyny ja jak zwykle witam sie z kawka przed praca i zmykam, milego dnia wszystkim zycze....

mei moj S teraz jest na l4 bo wlasnie krecilo mu sie w glowie i tak strasznie ze nie byl w stanie chodzic wiec moze cos jest w powietrzu...zdrowka zycze

magda ja to bym tak chciala zeby oleczek posiedzial troszke i posluchal jak mu sie czyta....geniusz ci roznie jak nie wiem co, jakims uczonym bedzie...on jest niesamowity...

andzia zdjecie od tylu to zaraz po porodzie chyba 4 dni :lup::lup:ale innego nie znalazlam

cafe ty nasz pracusiu odpocznij czasem....

veronika ja tez chce sie dzisiaj zabrac za te kwiatki i doniczki musze je skrecic i pomalowac a jutro pewnie dopiero kwiatki bede wsadzac ale przydaloby sie zeby bylo cieplo....

zmykam papa

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

CZeść,
nie wyspałam sie, za oknem kiszka, a ja nie mam ziemniaków.
STachu poszedł dzisiaj do p-kola, wiec jeden potworek do okiełznania mniej::):

Justynka jeśli to zdjęcie było robione kilka dni po porodzie, to jestem pod jeszcze większym wrażeniem:Psoty:
Mei może od zmęczenie te zawroty głowy?
A Filipek chory, ze tak długo siedzi w domu?

Witam...
u nas nocka super, pospałysmy do punk 8:))
pogoda nadal nie rozpieszcza, wieje jak cholera i zimno tylko 6 st. :Zły:

Andzia ja nie wiem czemu ty narzekasz na dziewczyny, tak ślicznie się bawią twoje aniołki:Oczko:
Gosia jak Kuba rozkęca się z chodzeniem???
Mei czemu tak długo Filip siedzi w domu? choruje?

a my mamy nowego zębolka dolna dwójka wkońcu wylazła:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witajcie!!
Miałam ciacho postawić a nie mialam chwili, żeby zajrzeć :lup:
Ciach wyszło przepyszne, normalnie rewelacja!! Dzisiaj piekę jeszcze raz!! Nic nie trzeba miksować tylko wymieszac i do piekatnika:Śmiech: Zniknęlo w mgnieniu oka!
Andzia, dziewczyny maja takie bujne czupryny, że jestem w szoku!! Marcel jest łysy!:Zakręcony:
Dzisiaj spotkała nas niespodzianka, G. dostał od kolegi rasowego grzywacza chińskiego owłosionego. Piesek rewelacja, ma włosy zamiast sierści :love:
Grzywacz chiński ? Wikipedia, wolna encyklopedia
Jestem zachwycona!! Jedziemy zaraz z Marcelem do Leszna po ekwipunek dla psiaka i zrobić niespodzianke mojej sis. Ma dzisiaj urodziny:Niespodzianka:
Andzia , faktycznie link nie dziala. Ciasto Amerykańskie.

Ja przychodze z kawka, zrobiłam pyzy z mięsem, naklęłam się jak głupia, bo coś mi się ciasto kleiło i fokule:(
Za chwile przyjdzie moja siostra ze Stasiem

Vercia ale niespodzinka, ciekawe czy sie siostra ucieszy:)
Anielinka ale ja Wam zazdroszcze tego spania...a jak AMelka z jedzeniem?
Gosia ja tez czasem krzycze, jak mnie juz z równowagi wyprowadzaja, kazdy ma gorsze dni:Całus:

dziewczyny prosimy o głosik Zdjęcie zgłoszone na konkurs eBobas.pl / eBobas na tropach wiosny - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
najlepiej zarejestrować się na portalu bo wtedy 1głos=3pkt, nie wklejajcie pod zdjęciem linków z innych konkursów, piszcie na priva -chętnie się odwdzięczę :)