Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
andzia

Veronica ja nie mam kuchni z Ikei, ale w kilku jestem zakochana:Podziw:

Ja też jestem w kilku zakochana :Podziw: ehhh i w sumie chcieliśmy kuchnię a Ikei ale jak doszło już do meblowania to nie było czasu i podjechaliśmy do BRW i zamówiliśmy...

W Ikei sa zajebiście porobione aranżacje, wszystkie płyteczki, haczyki, pudełka i inne gówienka, super to wygląda. Nam koleś troche spieprzył kuchnie, bo półki na górnych szafkach mam bardzo niskie, i nie wchodzą mi niektóre szklanki itp. i musiałam wyciągnąć oddzielającą półke:Kiepsko:

mam tylko takie zdjecia samej kuchni sie pozbylam z kompa :o_no:

my bylismy dzisiaj na szybko w leroy bo maja w przecenie doniczki takie z kratkami na 1,35 cm. kupilam sobie tez kwiatki do tego i ciesze sie jak dziecko, a moj maz kupil sobie jakas frezarke i jakby dostal zabawke biega po mieszkaniu i sprawie skacze przy tym caly czas szuka czegos zeby to wypróbowac mowie wam jak to komicznie wyglada :lup::lup:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynka kuchnia super!!! Ja mam ciemne kamienne kafelki w brązie, cos jak skałki. Myslałam o jakiejś w jasnym drewnie z czarnymi dodatkami...hmmm...ale moja kuchnia ma 3 m....nie mogę sie doczekac remontu:Zakręcony:
G. dokupił mi ziemię....jutro jak będzie w miarę to zasadzę nasionka:Spoko:
Ja też mam nadzieje, że nie zamarzną!!!!:Zakręcony:
Kasia zdrówka!!!
Znalazłam zarabiste ciacho...."najłatwiejsze ciasto w świecie..."http://www.wielkiezarcie.com/recipe23887.html:whistle:
Zmykam na ycd i zarobię ciacho...
Jutro częstuję do kawusi!! Miłego wieczoru!!!!

hejka:)

KasioleQ szybko się kuruj!!! zdrówka :Całus:
Cafe ty zabiegana kobieto, odzywaj się do nas, a nie tak biegasz za tą pracą :Oczko: sił kochana!!!

co do kuchni to ja mam tak jak Gosia z BRW, bo niestety Ikei to u nas nie ma, a najbliższą mamy w Gdańsku, w której zresztą bylismy kupe lat temu, ale w tym roku latem chcemy jechać do ZOO, więc musowo zachaczymy o Ikee:) bo duzo duperelek tam mi sie podoba, a latem chcemy w kuchni odświerzyć ściany i chcę troche wystrój zmienić:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!
Nadgonlam Was, ale przepraszam, ze kazdej z osobna nie odpisuje.

Justynka Olkowi bardzo pasuja okualarki. Wyglada w nich slodko na maksa!

Cafe sil kochana! I mimo wszystko zagladaj do nas chociaz po to, zeby czesc powiedziec :)
Nie moge sie doczekac Olkowych zdjec :)

Andzia czekam na cos od Ciebie!
A zołzy moglas wsadzic. Michała by rozkrecily :hahaha:

Kasioleqq zdrowka dla Ciebie! Kruj sie szybciutko!

Gosia wspolczuje zebowego koszmaru! U nas trojki w ataku, wiec wiem cos o tym!

A my malymi kroczkami coraz blizej slubu. Obraczki zamowione. Zabralam zloto po babci i placimy tylko za robocizne :yuppi:

U nas tez pogoda do d...y i mialam wyrzuty sumienia, ze ciagalismy wszedzie Michala, ale nie bylo wyjscia. Kolejne nauki tez do przodu. Tym razem prowadzila babka z poradni rodzinnej i niestety zawiodlam sie. Jakas masakra! Opisala cechy mezczyzny i kobiety. Jakis obled :lup:

Misiek coraz bardziej siedzi w ksiazkach. Nie mozemy go odciagnac. Nic innego go juz nie interesuje. I zaczyna liczyc do czterech :hahaha: ciagle musimy liczyc i mlody ma radoche. wystarczy, ze zaczne: jeden, a on dalej do czterech :)

magda_79
A my malymi kroczkami coraz blizej slubu. Obraczki zamowione. Zabralam zloto po babci i placimy tylko za robocizne :yuppi:

U nas tez pogoda do d...y i mialam wyrzuty sumienia, ze ciagalismy wszedzie Michala, ale nie bylo wyjscia. Kolejne nauki tez do przodu. Tym razem prowadzila babka z poradni rodzinnej i niestety zawiodlam sie. Jakas masakra! Opisala cechy mezczyzny i kobiety. Jakis obled :lup:

Misiek coraz bardziej siedzi w ksiazkach. Nie mozemy go odciagnac. Nic innego go juz nie interesuje. I zaczyna liczyc do czterech :hahaha: ciagle musimy liczyc i mlody ma radoche. wystarczy, ze zaczne: jeden, a on dalej do czterech :)

No nie moge, geniusz Wam rośnie!!!
Brawo Michał:brawo:

Super, ze przygotowania do ślubu idą do przodu:)