Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia
cafe82
wiec jak??
otwarta kuchnia?przestrzen?

Wielka ogromna przestrzen, kuchnia połączona z salonem i jadalnią:)

hehe
wiem o czym mowisz:)
mi tez marzy sie duuuza kuchnia z jadalnia i salonem
bawialnia dla dzieciakow
sypialnia i lazienka przy sypialni,taka tylko nasza
garderoba a przy kuchni cos w rodzaju malej spizarni
no....
ale domek na pewno nie będzie jakiś wielki, na dole wielka otwarta przestrzeń+łazienka i ew. jakaś pralnia, a na górze sypialnie i łazienka. I wieeeelki ogród. Chociaż nie wiadomo czy tak wielki, bo działka ma 800 m2, ale będzie cudnie. I na pewno zrobie zlot wrześniówek przy grillu:)

Ja też zmykam, jutro kolejny ciężki dzień, mam nadzieje, ze wiesci po lekarzu będą optymistyczne, bo w końcu ma być piękna pogoda w weekend.

kasioleqq

Mei pizza wygląda smakowicie;) mmmm tylko jakiś łakomczuch chyba ją skubnał...;)???

Hahaha a myślałam, że nikt nie zauważy:sofunny: Kasioleq ty spostrzegawcza kobieto!!! Ciiii...

Gosia trzymam mocno kciuki za pracę! Sama wiem jak ciężko jest kiedy się nie odzywają... Sił i wytrwałości kochana!

Cafe
Olek to mega przystojniak! Super ma te włosy! Wyglądają na bardzo gęste. Ja byłam ostatnio z Filipem u fryzjera to go tak tragicznie obstrzygła (bo się bał), że pożyczyłam maszynkę i sama go opitoliłam:36_1_21: Na szczęście nie ma tragedii jak na pierwszy raz:lup:

Andzia trzymam kciuki za lekarza, oby wieści były pomyślne! Ale super z tą działką!!! Jesteś coraz bliżej spełnienia swojego marzenia::):

Madzia czy to ty chciałaś zobaczyć ołówek?::): Jutro zobaczę co się da zrobić:Oczko: może niektórym poprawię humor:36_1_21:

Ja dzisiaj miałam ciężki dzień. P. znowu tak mnie wk... że cały wieczór bolał mnie żołądek:Rozgniewany: :Płacz:To nic... Poprasowałam i uciekam spać... Dobranoc!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

cafe82
andzia
cafe82
wiec jak??
otwarta kuchnia?przestrzen?

Wielka ogromna przestrzen, kuchnia połączona z salonem i jadalnią:)

hehe
wiem o czym mowisz:)
mi tez marzy sie duuuza kuchnia z jadalnia i salonem
bawialnia dla dzieciakow
sypialnia i lazienka przy sypialni,taka tylko nasza
garderoba a przy kuchni cos w rodzaju malej spizarni

heheehe mi podobnie się marzy, a już najbardziej ta mała spiżarnia koło kuchni:36_1_21:

Andzia współczuje ci tych chorob, olek ostatnio byl przeziebiony ale samo mu przeszlo...nie mial goraczki i nie charczal wiec nie mialam po co jechac do lekarza....

magda pochwal sie jaka upatrzylas sobie kiecke....

cafe Olek superowy, ja narazie zlozylam namiot bo teraz zabawka numer jeden jest zjezdzalnia dostal od dziadkow na zajaczka i stoi w salonie, mowie wam jakbym wszytskie zabawki rozlozyla to brakloby mi miejsca, ale dobrze ze mam takie wielki salon....

goska co czytasz ja dzisiaj musze sobie wziac ta ksiazke o dwulatkach i ja zbindowac i zaczne czytac....

Mei ale ty ma z tym P...wspolczuje....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam...
u nas nocka w standardzie czyli ok, pobudka o 7.20 :great: za to pogoda od rana nas nie rozpieszcza, jest tylko 5 st. nie ma słońca i wieje zimny wiatr ::(: a miałyśmy dziś jechać do koleżanki mojej żeby pospacerować z dziećmi itp. ale zrezygnowałam, bo nie chce mi się tłuc autobusem w taką zimnice...

Wy tu marzycie o małych białych domkach na wsi, a w takich sytuacjach jak dziś, ja marze żeby mieszkać w mieście:) naprawde:Rozgniewany:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ZOłzy poszły spać, w końcu:Padnięty:
Ciężkie przedpołudnie za mną, na dworze nie byliśmy, bo mimo słońca i 16 st. wieje wiatr, a cała trójca smara i kaszle na potęgę:Rozgniewany:
Zrobiliśmy renament w Stasia szafie, wywaliliśmy połowę za małych rzeczy, na lato Stasiu nie ma nic, z zeszłego roku WSZYSTKO za małe, normalnie szok:Szok:

Gosia fajnie, że spacerek zaliczony, o ksiażce nie słyszałam, ale tytuł zapisałam. Ja cały czas męczę "Nie potrafię schudnąć" Dukana:Oczko:
Vercia mi się bardzo podobają parterowe domki, ale jak się ma trójkę dzieci, to jest to raczej niemożliwe.
Anielinka wieś nie jest moim marzeniem, też wolałabym miasto, ale na działkę w miescie po prostu nas nie stać::(:
Szkoda, ze nie wypaliły Wasze plany.

andzia

Anielinka wieś nie jest moim marzeniem, też wolałabym miasto, ale na działkę w miescie po prostu nas nie stać::(:
Szkoda, ze nie wypaliły Wasze plany.

Andzia my mamy do miasta tylko 5 km. więc samochodem to jest jakieś 5-7 min. u nas połączenia autobusem sa masakryczne, dlatego jak juz się wybieram to z Ł. ale on dziś do 19 w pracy...no ale jak się nie jest zmotoryzowanym to ma się za swoje :lup:

My również po spacerku:Spoko:
Dzisiaj połaziliśmy 3 godziny. Zaszlam do pracy, później na plac zabaw, do przedszkola i tak czas zleciał. Fakt, pogoda nieciekawa. Wieje jak cholera! Przy okazji zahaczyliśmy o zabawkowy i kupiłam dla mlodego puzle, takie drewniane....chyba ktoś takie pokazywał...Marcelowi bardzo się podobają. Mały padł jak kawka po spacerze.
Serwuję nalesniki kochane:36_27_8:
Idę zrobic kawkę:kawa:

Andzia eee tam dukanowskie leczo, naleśniki sa lepsze :Oczko:...ja robiłam placki ziemniaczane:)
Twoje dziewczyny jedza ruskie???
co do prawka to nie robie, mam złe doświadczenie po tym pierwszym kursie, strasznie nerwowo to przezywałam, i dlatego nie mogłam zdać egzaminów::(:

Veronica super że spacer zaliczony:) u nas wyszło słońce, ale i tak wieje zimny wiatr:(
musze wkońcu tez kupić te puzzle, ostatnio zapomniałam o nich jak byłam w mieście:(