Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!
My wczoraj cały dzień leniuchwalismy na maksa. Za to wieczorem kumpela przysłala esa, ze we wtorek apel sko i mamy zrobić dekorację i przyczepić dzisiaj. Cały dzień mam zalatany. Rano wizyta kontrolna w przychodni - niby wszystko ok, tylko syrop mamy pić dalej i wcierać maść. Później praca do 15 i po pracy leciałam zawieź małpkę do teściowej. Po 7 dopiero go odebrałam i wróciliśmy przed chwilą do domu. Młody padł w drodze a ja ledwo machnęłam lumpy i zjadłam kolację....
Andzia ja też ostatnio porwałam się na zakupy w galerii z mlodym -ostatni raz!!!! Uciekał gdzie się dało!!!!
Usta -usta też oglądam -SUPER!!!

Gosia ale fajny tydzien przed Wami! Tesciowke masz fajna, az milo jechac.

Ja juz na swoja nie narzekam, ale odpocznie od nas, bo wyjezdza na Swieta. A my u moich rodzicow. No, wlasciwie to ja, bo P. i w sobote i poniedzialek pracuje :(

Kasioleqq fajnie, ze pogadaliscie z R. Obyscie tylko przeszli do czynow :)
Chyba teraz u kazdej z nas histerie. I ja nie wytrzymuje i krzycze na Miska. Ehhh, a potem mam wyrzuty sumienia.

Vercia ale jestes zabiegana! Zdrowka dla MArcelka!

czesc kobitki

nie moge sie wyrobic,mowie wam,juz nie wiem czy taka niezorganizowana jestem czy jak:o_no:
chlopaki przyjechaly po mnie na dworzec,pozniej od razu zakupy-bo do konca tyg nie bedzie juz czasu:Histeria: tyle co wrocilismy,nawet nie kapalismy olka,szybkie mycie ,butla i nunu-ja mialam ambitne plany ale skonczy sie jak zwykle na planach:Histeria:

magda_79
A my juz po spacerku. Zrobilo sie taaaak ciemno, wiec szybciutko do domu. Mlody po drzemce wstal dopiero o 15, wiec nawet nie mam co zabierac sie za kapanie go.

Na spacerze poszlismy ogladac ptaszki i Michał mowi: pafje, pafje. Pytam sie go o co chodzi, a on ze zdziwieniem: paw am-am :sofunny: glupia matka :lup: Mowił: paw je :hahaha:

magda nie przejmuj sie jak S czytalam to tez nie pokapował :hahaha::hahaha::hahaha:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Justynko jeszcze raz ponawiam pytanie! Jak wyglądało ostatnie badanie Oleczka u okulisty? Nie wiem czego się spodziewać a jedziemy już w czwartek...

Magda strasznie ci współczuję bóli brzucha... Szkoda, że wrzody można tylko zaleczyć a nie wyleczyć... A Michałek świetnie wygadany! Uwielbiam jak takie szkraby tak ładnie mówią!

Cafe mam nadzieję, że już bliżej niż dalej do zatrudnienia kogoś na pół etatu? Trzymam za to mocno kciuki!

U nas też pogoda się zrąbała::(: A Filip tylko stoi pod drzwiami i woła pa pa i chce wyjść... Histerie to normalka u nas niestety też. Ostatnio coraz częściej jestem wściekła na siebie, że gonię Filipa do samodzielnej zabawy a jak już zacznie się bawić jakimś cudem, to zaraz mam wyrzuty sumienia, że on taki samotny:lup: Idiotka... Ach... A buciki kupiłam mu takie Buty NIKE Sensory Motion Peanut T • ZamĂłw Doskonały Model - NIKE Uciekam spać kochane, bo jutro do pracy:Kiepsko: Aż dziwne że jeszcze nie śpię i nawet trochę myślę :Oczko: ...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Gisia zazdroszczę!!
Magda u nas też jest tak, że G. ciagle nie ma. Tylko w niedzielę, w tyg. wraca o 23-24 a jak wychodzimy rano to śpi! I tez czasami bokiem to wychodzi. Teraz chcę remont w domu zrobic i ciagle też się kłócimy, bo G. nie ma ale ja chcę remont a kasa potrzebna na to. Ja od czwartku mam wolne a G pracuje cały tydzień oprócz niedzieli::(:
Mój babel wyspał się i maluje "bum bumy" teraz:lup:
Zaklepalam krupnik na jutro, rozmrozilam watróbę , rano przed pracą usmażę.Zmykam spać bo dzisiaj od 6 jestem na nogach.
Czy któraś z Was bierze Yaz??? Anty???Ja teraz mam takie bo po Yasmine zaczęłam puchnąć i głowa mnie bolała.

k zostaje dzis z mlodym wiec chlopaki spia sobie jeszcze-olek od 3dni spi do 7-przed 6 butla i jeszcze dospi sobie z godzinke :36_7_8:
a ja pije kawke,cisza,spokoj....tylko nie chce sie mi sie jechac:( zostalabym w domu....jedynie perpektywa caaaaalych 3 dni wolnych troszke mi pomaga sie zmobilizowac :Śmiech:

mei co do pracownika jestem na etapie organizowania stazystki....ale urzedy faktycznie nie ulatwiaja-zobaczymy co z tego wyjdzie

Dobry dzień:)
My dopiero wstaliśmy:))))) Normalnie nie pamiętam kiedy moje dziecko pospało prawie do 8 :-D

Co do świąt to nasz plan mi się do końca nie podoba... bo rozumiem spędzić jeden, dwa dni, a my tam będziemy od czwartku do poniedziałku:/ A teściową mam fajną aleza to siostra P. nadrabia tekstami i zachowaniem:/

Magda ale Michał rozgadany, super:)
Współczuje CI sytasznie dolegliwosci brzuchowych, oby jak najszybciej mineły:Całus:
I nie zamartwiaj sie tym chodzeniem do pracy, jestes najlepsza mama na świecie i tak masz myśleć!!!

Mei u nas też od rana rozpierducha w szafie, wyjmuja kurtki, buty i juz chca wychodzic:)

Kasioleqq fajnie, ze bron zawieszona:)

Vercia
dobrze, ze z Marcelkiem lepiej. A Ty jak zwykle biegasz ile sie da:)

Gosia fajne plany na świeta, zawsze to jakas odskocznia, ja mam i rodziców i tesciów na miejscu i wyjazd do nich nie jest zadna atrakcja:)

Cafe
a nie myśleliscie o uczniu? DO tego trzeba iec skończony kurs pedagogiczny, ale taki uczen jest za darmo, a po 3 latach gdy zda egzamin czeladniczy dostajesz za niego ok. 10 tys:)

Cześć Gosia, kawki? U mnie tylko z mlekiem 0,5%:lol:
Szkoda, że ten wyjazd wcale Cie tak nie cieszy, ale zawsze jest ktos do opieki na małym, a wy sobie odsapniecie.
My jak jedziemy do mocih rodziców, babci itp. to normalne jest, ze ja siedzie i pije kawe, a ktos tam sie zajmuje dziewczynami, czy to moja mama, tata, siostra, ktokolwiek. A jak idziemy do tesciów to na sekunde nie usiade, wciaz za nimi biegam i sprzatam różne niebezpieczne rzeczy, które czyhaja z kazdej strony, a których tesciowa jeszcze NIGDY przed naszym przyjsciem nie schowała:lup:

Cześć Cafe, cześć Gosia, cześć Andzia!

Ja jestem mega niewyspana, w nocy męczyły mnie koszmary straszne... Widzę, że za okienkiem słonko troszkę świeci a ja w pracy siedzę... Ehhh...

Cafe Filip dzisiaj poszedł do żłobka pierwszy dzień. Odprowadzała go moja mama i mówiła mi że strasznie płakał;( Ze zdrówkiem na razie dobrze - dziękuję:) Przeszło mu wszystko. Oby na dłużej. Mam nadzieję, że wszystkie decyzje w tym nieszczęsnym UP podejmą jak najszybciej i kogoś ci znajdą...

Gosia ale sobie Kuba pospał! Pozazdrościć... A siostrę P. olej i tyle!

Andzia sił! Ja przy jednym niewiele mogę zrobić a co dopiero przy dwójce zołzeczek z charakterkami! Odpuść sobie troszeczkę, bo nie wyrobisz...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Ja bym się cieszyła gdybyśmy jechali na jeden,dwa dni... A do tego siostra P. i jej teksty... moja teściowa jest taka, że o wszystko mi się pyta... czy może to dać małemu czy tamto... Ostatnio Kuba przy niej jak jadła placek, teściowa mi się pyta czy mu dać my z P. mówimy, że nie, a siostra P. wyjechała z tekstem: "Dajcie się babci wnukiem nacieszyć" :Padnięty: Ja nie wiem co ma wspólnego piernik do wiatraka... i Sylwia cały czas takie herezje głosi... kiedyś Kuba dotykał wszystkiego co na stole ja mu zabraniam... a ona stwierdziła,że Kubuś może... a ja mówię, że on musi wiedzieć że mu nie wolno... a ona: "Tak, jeszcze go zacznijcie bić:/" Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale ważne, że ja wiem :Oczko: