Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry

anielinka amelcia tak sobie usiedzi w krzeselku?:o_master: u nas nie ma szans ....olek nie usiedzi minuty....:Histeria: sliczna dziewczynka,wloski ma suuuuper
magda ciagle sie powtarzam ale michalek to taaaaaki przystojniacha
andzia urodziny swietowalam tak,ze urwalam sie wczesniej ze sklepu,po 16 bylam w domu,na 17 przyszli rodzice i ciotka moja.....szybka kawa,kolacja....kapiel olka i nunu:Śmiech: moze w weekend uda sie pojechac do wroclawia albo poznania do kina czy cus....ale podobno pogoda ma sie zepsuc:hmm:

nic mi sie nie chce :o_noo:

aha,kupilam olkowi zwierzatka,takie zwykle figurki...wiecie-krowy,pieski i inne....i super sie bawi,polecam tym,ktore jeszcze nie maja,pisze o tym,bo w ogole nie mam pojecia co kupowac mlodemu....pochowalismy polowe zabawek,bo na niczym nie potrafil sie skupic,poza tym,tak naprawde to olek ma niewiele pierdol ale co ide do zabawkowego to nie potrafie sie zdecydowac

Witam,
my juz od dawna na nogach, ja pałaszuje śniadanko, rano było 0.5 kg mniej, ale tak mnie ssało w żołądku z głodu, ze nie mogłam sie doczekac, az mi sie jaja ugotuja:Oczko:

Anielinka ale Amelka pieknie siedzi. No i pięknie maluje, szczególnie ten kwiatek jej super wyszedł:Oczko:
Cafe mam nadzieje, ze uda Wam sie gdzies w weekend wyjechac.
Zwierzaki tez mamy po Stasiu, od czasu do czasu sie nimi pobawia.
Czasem mam wrazenie, ze je nic nie interesuje, grunt to zrobic rozpierduche, wyrzucic wszystko na srodek pokoju i sru:Histeria:

Witam:)
Magda super zdjęcia:)
Anielinka ślicznie Amelka sobie radzi z farbkami:) a ja podziwiam, że ty ją tak bez fartuszka, a ona taka czyściutka :Oczko: ja to bym najpierw Kubę owinęła w jakąś folię :hahaha:
Cafe trzymam kciuki za weekendowy wyjazd:)

Tak mnie nakręciłyście, że dzisiaj po ubraniu pieluchy Kubę oglądnęłam z wszystkich stron i ja nie wiem dlaczego wam nie pasują... Z tyłu na plecki ładnie u nas zachodzi,przylepce w sam raz... No i na paczce pisze, że do 18 kg, a Kuba ma około 13...

czesc dziewczyny w koncu do was dotarlam ja jakos nie mam ostatnio czasu chyba przez ta pogode....

ja do wczoraj rana bylam przekonana ze jestem w ciazy bo mi sie spoznial okres 3 dni a nigdy tak mi sie nie zdarzylo juz zaczelam sie nakrecac bo dopiero co odstawilam tabsy a poza tym w pracy juz sa 3 ciezarne wiec chyba by mnie zabili....

u nas poza tym to nic nowego oleczek dalej ma to uczulenie ale mniejsze okazalo sie ze jest jeszcze uczulony na szampon a byl na nim od poczatku....:o_no::o_no:

wczoraj bylismy na dworze i oleczek sie przewrocil jaki byl krzyk a w sumie nic sie nie stalo... wyskoczylo mu cos na cycusia ma taka twarda i czerwona brodawke i nie da sobie tego dotknac nie wiem co to moze byc to taki guzek ale przed spacerem nic nie mial bo musialam go przebrac i sie jeszcze z nim bawilam i dotykalam cycusie a on sie smial....nie mam pojecia co to moze byc...

dziewczyny dzieciaczki superowe
andziowe dziewczyny na spacerze sie nie przewracaja??

amelka superowo maluje tak mi sie to spodobalo ze chyba olkowi tez pokarze a kupowalas jakies specjalne farbki??

michalek to taki przystojniacha oj zlamie niejednej serduszko...

my bylismy u tego lekarza od zeza mamy porobic badania i bedziemy nosic okulary :le::le:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam tak na szybciora :lup:
Nie moglam sie powstrzymac!

Anielinka powtorye po Gosi, nie wzobrayam sobie, zeby Michał tak siedzial grzecznie i malowal i byl przy tym taki czysciutki :)
Z Amelki jest prawdziwa dama, jest super!

Misiek pod okiem ma strupa, bo nadzial sie na mojego paznokcia, na szczescie juz mu schodzi.

Andzia wow! 0,5 kg mniej! Super! Oby tak dalej! JA sie strasznie boje czy wytrzymam, a jeszcze bardziej sie boje, ze jak nie wytrzymam to waga wroci ze zdwojona sila :lup:

Cafe fajnz pomysl z tymi zwiarzatkami. U nas tez peoblem z zabawkami. Wszystko i nic! Jakos wszystkie zabawki wydaja mi sie beznadziejne.

Gosia Michał wazy 14 kg i zdecydowanie sie nie miesci w 4, a 4+ na styk, ale Kuba ma widocznie zgrabniejsza pupe :hahaha:

Justynka robilas test???
Super, ze uczulenie schodzi Olkowi! U nas tez schodzi i zastanawiam sie czy po ogorkach kiszonych nie dostaje. ale nigdy nie slyszalam, zeby ogorki uczulaly. Teraz mu dam i zobacze czy znowu cos wylezie.
Co do zeza to dobrze, ze szybko zareagowalas, a ze ebdzie musial nosic okularki - jak mus to nie ma wyjscia, ale to pewnie tylko na jakis czas.

To jeszcze tylko napisze, ze Michał przespal dzisiaj calutka noc u siebie w lozku. Wstal rowno z moim budzikiem. Ani jednej pobudki nie bylo. Za to my prawie nie spalismy, bo czekalismy az zacznie plakac i przyjdzie do nas :lup: Jestem jeszcze bardziej padnieta niz normalnie.

Magda :lol:
Olać szperacza:Oczko:
Wy to macie w tych głowkach, zamiast spac, to czekali, az Michał zacznie płakac:Niespodzianka:

Justynka w końcu zajrzałaś. RObiłaś test, dostałaś @?
DObrze, ze wczesnie zareagowałaś z zezem, na pewno szybko sie wyrówna i bedzie git.
A zołzy sie tez przewracaja na spacerach:yes:

Gosia u nas tez owinięcie w folię musowo. Ja nie mam nerwów do tego typu atrakcji:D

andzia my mamy zeza uciekajacego ale obydwu oczu raz jednago a raz drugiego....chce jeszcze jechac skonsultowac u jednego okulisty....tylko musze znalezc dobrego bo ta babka mi sie nie podoba, my zostalismy w pokoju z oleczkiem a S poszedl z karteczka od niej umowic wizyte, a te pielegniarki sie pytaly o nazwisko tej lekarki a on mowi ze nie wie bo to ja umawialam wczesniej wizyte a tam jedna z tych pielegniarek popatrzala na karteczke i mowi "przeciez to ta lekarka bo ona tylko to przepisuje"i to mnie teraz zastanowilo moze lepiej isc gdzie indziej, zeby mi tylko nie spowodowala pogorszenia....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam...
Andzia brawa za zrzucone pierwsze 0,5 kg:)) już sobie Ciebie wyobrażam jak Ty będziesz chudzino wyglądała po tej diecie tylko skóra i kości :Oczko: :Śmiech:

Cafe co do zabawek to może i ja się skusze na takie zwierzątka, bo u nas ostatnio zabawki wooogóle nie interesują Amelke, dlatego wymyśliłam jej te malowanie farbkami bo nic innego mi nie przychodzi do głowy, ewentualnie tez maluje kredkami i to wsio, no oczywiście tak jak u Andziowych robienie bajzlu wszędzie to jest to!!! :36_11_1:

Magda ale super że jesteś:))) widze że nie wytrzymałas??? nie boisz się szpiega? hihi/przepraszam ale usmiałam się z Was- nie spali bo czekali aż Misiek się obudzi :hahaha:

Gosiaco do fartuszka to już oglądałam na all i widze że sa takie specjanle do malowania i chyba zafunduje coś takiego:)

Justynka z tą brodawką to może do lekarza trezba iśc, może to jakiś stan zapalny hmm... a co do zeza to noszenie okularków tylko na dobre my wyjdzie, dobrze że w czas zareagowałaś i będzie wszystko dobrze :yes:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif