Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia
Cafe ja tez sie nie moge doczekac. I poważnie Cię proszę, żebyś nie szalała z prezentami. Jak mu kupisz paczkę Haribo, to będzie przeszczęśliwy::):

ale to nie chodzi o prezenty,po prostu chcialabym jakis drobiazg stasiowi podarowac a po co mam dawac jakies niepotrzebne pierdoly

Na pewno coś ciotka wymyślisz, tylko nie szalej. Ja tak nie umie pisac, ej kup to czy tamto:lol:

Hej Dziewczyny! AAle Wam zazdroszcze tej wiosny w Polsce, u nas dzisiaj nowy snieg spadl, no i spacer byl sankami:Real mad: a wczoraj juz bylo tak ladnie, czuc bylo wiosne, nie wiem kiedy sie to skonczy:Płacz:
Mojej Julce juz kaszel pomalu przechodzi, nasza lekarz mowila, ze to juz niedlugo koniec z tymi infekcjami, mam nadzieje, bo musze sie umowic na ostatnia szczepionke przy 18 mies.
Andzia, Cafe-ale macie fajnie ze spotkaniem....
Andzia-pogon dola, ja mam zamiar wziasc sie tez za dietke, ale nie mam pojecia co na sniadanie, mam ta ksiazke z przepisami ale jakis chaos mam w glowie, a musze wziazc sie za siebie!
Kasioleq-ja tez mam problem, zeby sie opanowac z jedzeniem, nie wiem z kad sie bierze to!!
Magda-fajne urodzinki za Wami, wspolczuje tych zebow u Michalka, my poki co mamy spokoj...
Gosia-Kubus juz lepiej?
Anielinka-my farbki juz probowalismy w domu, bo w p-kolu Julka juz malowala, no i kupilismy takie, ktore nawet gdyby zjadla to nic sie nie stanie, ale to nie na moje nerwy, podloga, ciuchy, wszystko bylo pomalowane, wiec na razie schowane, niech przedszkolanki ucza malowania, im chyba to lepiej idzie:Oczko:

Witam wieczorkiem..
nam dziś dzień zleciał nie wiem kiedy, najpierw wizyta teściowej, póżniej obiad, po obiedzie pojechaliśmy do siostry Ł. a na koniec zakupy...
w związku z tym ze dziś Amelki półtoraroczku to dostała od babci (teściowej) i ciotki kasiorke :Śmiech: tym sposobem nazbierała na buty i kurtke :)) wkońcu się domyślili i nie kupywali niepotrzebnych pierdół:)

Andzia szkoda że z zakupów nici:(
Magda w zeszłym roku dostałam odpis, ale teoretycznie tzn. mój tata ma firme zarejstrowana na mnie, więc to on mnie rozliczał i wtedy dał mi 1000 zł i powiedział że to zwrot podatku, ale po jakimś czasie wygadał się że on nie dostał tyle tego zwrotu, bo wykazane były za duże zarobki, więc dał mi tego tysiaka za free:) a w tym roku jak mnie rozliczyła księgowa to wyszło mi tez że tylko 470 zł zwrotu za Amelke, ale Ł. się rozliczył i wziąła Amelke na siebie i ma do zwrotu całą sume czyli 1100 zł:)
Cafe a cóż to za wena w Ciebie wstapiła?:) czyzby wiosna????:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Co do malowania to dziś kupiliśmy farbki, duży blok, pędzle, no i jutro będzie próba:) jak będzie wszystko ok to będzie malowała, a jak bedzie odstawiać szopki to bedzie schowane to w szafie :Oczko:

z tego co widziałam jak malowała u Julki to siedziała grzecznie przy ławie, maczała pędzel w farbce i malowała po bloku, poźniej pędzel był płukany w kubku z wodą itd. chyba się przyglądała jak robi strasza kuzynka, bo nawet jej nic nie pokazaywałam co z tym się robi...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka moje zołzy wstały o 5.50, dostały mleko i byłam pewna, ze zasna, duuupa. Włożyłam im do łózeczek ksiązki i siedziału jeszcze prawie do 7-mej, a teraz łażą i marudza i mam ochotę im coś zrobić:Wściekły::Wściekły::Wściekły:Maryśka ostatnio wszedzie ciągnie mnie za ręke, nie potrafi sie w ogóle sama sobą zająć:Wściekły:
Ach, jakaś bez humoru jestem dzisiaj...i wiosna sobie poszła, dziś tylko 7 st...

Amelko buziaki!!!

Gosia miłego spacerku, my pójdziemy tak za godzinke:)
ANielinka Stachu na szczescie w p-kolu, ale od rana juz tez podniósł mi cisnienie, zawsze wieczorem szykuje juz mu rzeczy do ubrania, zeby rano nie robic hałasu, no i dzisiaj kolego zrobił mi jazde pt. nie ubiore tych skarpet bo mnie drapią, ewentualnie moge je ubrac ale na lewa strone. I tak założył i ani myślał jez załozyc odwrotnie lub przebrac na inne. Za kare ma schowane dwie płyty Scooby'ego, co nie ruszyło go kompletnie, z szelmowskim uśmiechem powiedział mi:I tak je znajde!!! No ręce opadają:Histeria::Histeria::Histeria:

Spacer przełożony na później... Po drzemce pójdziemy dopiero...
Kurcze miało być słońce, a tu od rana niebo zachmurzone mam nadzieję, że się rozpogodzi:)
Andzia współczuje histerii Stasia...

My wczoraj byliśmy w Poznaniu:) Tata jechał do makro to i my się z nim zabraliśmy i pojechaliśmy do tesco bo pampersy tam są w promocji i Kuba dostał jeszcze body, piżamka (ale z krótkim rękawkiem) i krótkie spodenki (były w promocji 2 pary bawełnianych spodenek za 12 zł:) teraz czekamy na lato:)

Anielinko z czapką u mnie to zależy czy mi się podoba czy nie. Na zimę miał bez troczków, a jesienią jedną miał z troczkami a drugą bez. A Amelka zdejmuje sobie czapki, czy nie? Filip czapek nie zdejmuje więc nam nie robią różnicy troczki. Zdejmuje sobie tylko czapkę od przebrania tygrysa jakby wiedział, że to nie jest zwykła czapka::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

My po spacerze, zimno, brrrr.

Na wiosne jeszcze czapek nie mamy, jedynie berety od jesieni, które wczoraj fruwały po całej ulicy:Histeria:Na zime kupiłam bez troczków, ale potem mama mi doszyło, bo była masakra. A teraz tak jak Mei, kupie takie, które mi sie spodobaja::):

Jeny jak te dwie małe zołzy mnie dzisiaj wkurzaja, mam podły nastrój, a ich histerie tylko go potęgują:Rozgniewany:

Ach ta moja kultura:lup:

Cześć dziewczyny!

Anielinko
zawsze można w razie czego dorobić troczki na szydełku. Jutro wybieram się z Filipem do lekarza, bo dalej smarka i kaszle. Niech mi da skierowanie na badania krwi. Ja też coś kiepsko od kilku dni się czuję. W głowie mi się kręci aż mi niedobrze, najchętniej to cały dzień bym spała. W końcu dotarł mój zasilacz! Laptop działa - uff...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

My po obiedzie...
Kuba już śpi:36_27_5: Jak się wyśpi to w końcu idziemy na spacer... chociaż wkurzona jestem na tą pogodę:/
Kuba wczoraj jak szedł po nóżkach z P. puścił go,odepchnął jego rękę i chciał iść sam...niestety szybko się zorientował co robi i chwycił nogawkę P. Kurcze, ale może to jest jakiś postęp...

gosiammm
My po obiedzie...
Kuba już śpi:36_27_5: Jak się wyśpi to w końcu idziemy na spacer... chociaż wkurzona jestem na tą pogodę:/
Kuba wczoraj jak szedł po nóżkach z P. puścił go,odepchnął jego rękę i chciał iść sam...niestety szybko się zorientował co robi i chwycił nogawkę P. Kurcze, ale może to jest jakiś postęp...

Moje zasypiaja:36_27_2:

Mei zdrówka dla Filipka, a takie zawroty głowy są często objawem przesilenia wiosennego.
Gosia się człoweik szybko przyzwycził do ładnej pogody, co?
Brawo dla Kubusia, to na pewno jest jakiś krok do przodu i dosłownie i w przenośni.
Anielinka jak malowanie farbkami? Nadal taki zachwyt?

ALe brakuje Magdy...