Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Kobitki jeszcze raz dziekuję za zyczenia!!
Wczorajszy dzis upłynąl mi bardzo miło:) Mąż zabrał mnie do kina :) ogladalismy Avatar 3d- poprostu rewelacja!!! Polecam wszystkim...te efekty ehhh:)
A dzis od rana siedze w robocie, przeziebiona jestsm na maxa i oby do 16!! Niestety dzis wizyta szefa wiec nie bedzie luzow:((
u mnie za oknem w końcu wiosna:)) jest cudownie az sie chche na polko:)Mam nadzieje ze juz tak zostanie:) Moze jak tak bedzie to po robocie odgruzyje wkoncu swoj samochodzik bo poprostu jest w nim jeden wielki smietnik.
Wy pewnie nied;ugo wyruszycie na spacerki:) ale Wam zazdroszcze:))
Milego spacerkowania!

Andiza naprawde fajnie było:) smialismy sie ze mamy randke jak za dawnych czasow:)) W kinie ostatnio bylismy jeszcze przed ciaza takze szmat czasu minal:)) Dzis mam isc po prezent, jutro imprezka imieninowa taty za tydzien moja:)takze zapowiada sie cieekawie:))
Oj dziewczynki kusicie ta dietka:)))

My po długaśnym spacerze, jest juz 16 st. i ciepełko, a my nie mamy kurtek wiosennych:Zakręcony:Koniecznie musimy w ten weekend jechac cos kupic.
Przed naszym spacerem wpadł na chwile K., bo dzisiaj pracuje niedaleko i pokłóciliśmy sie jeszcze bardziej. Wkurza mnie, ze czasem traktuje mieszkanie jak hotel, przyjdzie, naje sie, wysra, syf zostawi i juz go nie ma:Płacz::Płacz::Płacz:

Witam...
nocka u nas dziś ok, tylko Amelka zrobiła pobudke o 6.30 :Szok: i w związku z tym już od 10 zaczeło się marudzenie :Histeria: ale dotrwałam do prawie 11.30 i teraz już śpi 2 godz. mam nadzieje że będzie już wyspana, a my jeszcze na spacerze nie byłyśmy, u nas 14 st. ale bez słonka, gdzies się kluje zza chmur, ale nie chce wyjśc :(

Magda no to teściowa zrobiła postęp ze spacerkami :Śmiech: szybko co?...a może wiosne poczuła hihi
Gosia zdrówka dla Kubuli i oby to nic poważnego!!!
Tynia dla Ciebie też zdrówka!!! zaglądaj częściej, a nie tylko imprezujesz :Oczko:
Andzia gratki za aukcje na all :Śmiech: i co nie jest trudno???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A w ogóle coś mi się z dzieckiem porobiło przez zimę... już wam wspominałam, że nie chce usiąść na nocniku bo się boi... bosą nogą nie dotknie paneli czy płytek... ostatnio nie rozbierałam go jak zawsze na kanapie tylko na podłodze na kocu to był cały spięty i płakał:( Normalnie ja nie wiem co mu się porobiło... Tak samo dzisiaj u lekarki jak chciała go osłuchać... Lekarka młoda - a więc Kubie kobitka bardzo się podobała, ale jak chciała go dotknąć słuchawką no cały się spiął i zaczął płakać... jego ciałka nie można niczym dotknąć... a jak już jest rozebrany to tylko do wanny można go włożyć nigdzie indziej bo jest wrzask... Ja nie wiem o co chodzi.... Kiedyś nie było takiego problemu...