Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :) Gosiam 3 mam mocno mocno kochana kciuki :)) Andzia Cafe ma racje moze to jakas alergia ? ja sie w nocy czesto dusiłam , ale to tak na ostro i okazało sie ze to uczulenie na wełne a ja kołdre miałam wełniana ... Kosioleq to Ci sie porobiło ..i wiecie co mnie matrwi ze juz lepiej nami nie bedzie... egh zeby tylko jak najszybciej to zleciało ... ja wczoraj zrobiłam mega zakupy ( z tesciowej portfelem, bo ona sponsorowała ) bo kupilismy łozeczko , materac , posciel , rozek , przewijak . przescieradła .. wszystko w takiej super wyposazonej i taniej hurtowni wiec jestem strasznie zadowolona ze juz to wszystko mam :)) miłego dnia kOfane , buźka :*

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Dobry:)
Anoukzazdroszczę takiej teściowej:)
Stasiu miał robione testy juz jakiś czas temu i ma alergię na roztocza i pleśnie. Tak wyszło. Ale lekarz wczoraj stwierdził, że to nie jest kaszel alergiczny, może być raczej spowodowany suchym powietrzem itp.
Najbardziej się denerwuję tym, że prawdopodobnie od jutra idę do szpitala i będę go musiała bidulka zostawią:( A za tydzień ma jechać z moimi rodzicami nad morze no i dobrze, żeby do tego czasu wyzdrowiał!!!

Na 12 do gina. Boję się trochę o to moje rozwarcie, czy się nie powiększyło...przez ostatnie kilka dni poszalałam trochę:(

Gosiamm trzymamy kciuki:)

witajcie babulce :)
mi znowu net szwankuje :( ale cos do was skrobnę.. co do bóli podbrzusza to tez takie mam np. wczoraj wieczorem a w nocy ohydny skurcz łydki uff...
cafe so ro ruchów maleństwa to mi lekarz kazał zgłosić się jak nie będę ich czuła przez cały dzień a zwłaszcza wieczorem bo 4 godz to nie powód do niepokoju a i jeszcze zaznaczył, że teraz to nasze dzidziole nie będą już takie ruchliwe ewentualnie będą się przeciągać i wypychać :) bo mają coraz mniej miejsca także nie ma co panikować... głowa do góry damy wszystkie rqde do wrzesnia :)
Andzia moja kumpela miała rozwarcie z blizniakami od 6 miesiąca a donosiła ciąże do 38 tyg. i trzymam kciuki, że twoje dziewczyny tez jeszcze w brzuszku posiedzą :)
zmykam.. napiszcie co u doktorków.. miłego dnia :)

Cafe - nie martw się - ja dzisiaj też w średniej formie. Całą noc przelatałam do kibelka, brzuch mi się postawił że w nocy musiałam wziąć dodatkową tabletkę, obudziłam się ze spuchniętymi stopami a ręce też nie lepiej... to chyba taka pogoda. A wczoraj miałam puls 132!!! i nie mogłam normalnie zjeść zupy:)

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

A ja za to się dziś w końcu wyspałam:)
Stachu mniej kaszlał, a ja spałam jak zabita...tylko, że nie usłyszałam budzika o 1 na tabletę:(
MAm nadzieję, że to nic takiego...

A te nasze nastroje to pewnie też przez tą głupią pogodę. Normalny człowiek jest zamęczony w te upały, a my to już w ogóle!!!

Dziewczynki moje kochane:

NIE IDę DO SZPITALA!!!!!!!!:smieszne::smieszne::smieszne:

Normalnie jestem w takim szoku:)
Rozwarcie się nie powiększyło, szyjka długa, powiedział, że jak na bliźniaki to jest super:)
W ogóle patrzył na mnie jak na jakieś monstrum, że niby to nienormalne, że wszytsko jest normalnie.
Najbliższe 2 tygodnie są najważniejsze i decydujące.
Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć.
A następna wizyta za tydzień w piątek:)

Dziewczyny mam nadzieję, że u Was też wszystko ok:)
Buziaki!!!

Cześć kochane;)

ja dziś wstałamo 12 hahaha w tym szpitalu się wymęczyłąm a nie wypoczęłam...ehhh wiecie co przez ten szpital, moja mama wzięła urlop ze względu na to, że muszę się oszczędzać, wiecie co ja teraz mam w domu: tego nie ruszaj!!! ja to zrobię!!! zostaw to!!! nie dzwigaj!!! juz mam dosyc...

Andzia rozwarcia nie mam, ale mam skurcze te niby przepowiadajace, ale pan doktorek powiedzial, ze mam sie oszczędzać i LEżEC!!!ehhh:Wściekły::Wściekły:

veronica co do ruchów to co lekarz to inna opinia, mój jak zadzwonilam do niego powiedział, ze natychmiast mam jechać do szpitala, ponieważ dziecko może być owinięte pępowiną, a w takim wypadku każda minuta jest na wage złota...także ja juz jestem uprzedzona i skrupulatnie liczę ruchy i co jaki czas się pojawiaja...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Cafe jak to nie wiadomo?
Kurcze, dziwne...
A Olek urósł?
Odpoczywaj dużo kochana, na pewno bedzie git:)

Kasioleqqty też wypoczywaj, a zachowanie Twojej mamy znam z autopsji:) Martwią się o nas...ja odkąd mieszkam u mamy, to w ogóle czuję się jak mała dziewczynka:)

DZiś po szpitalu pojechaliśmy jeszcze na chwilkę do sklepu dzidziowego i kupiłam śliczną pościel+ochraniacz...niby chciałam je kłaść w jednym łóżeczku, ale stwierdziłam, że jednak w dwóch będzie lepiej.
Mój tato już zaczyna drugie strugać:), najwyżej będzie troszkę później:)