Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

wczoraj oczywiście poczytałam ale nie miałam siły na pisanie, po Mjm jeszcze popakowałam paczki, zrobiłam prasowanie i padłam :Padnięty:
dziś nocka ok, bez żadnych pobudek Amelka spała do 7 i calutka noc w swoim łóżeczku:))
rano u nas była taka snieżyca że swiata nie widać :36_2_16: a musieliśmy jechać n apoczte i odebrać recepte na szczepionke dla Amelki, umówieni jesteśmy na poniedziałek po południu...

Magda zaraz obejrze filmiki z Michasiem...
Gosia ja też nie pomoge z rutinaceą...
Cafe no to se Andzia zażyczyła prezenty :Oczko: teraz czeka cię nie lada wydatek :hahaha:
Andzia wczoraj obejrzałam wasze filmiki i dziewczyny są suuuper, a jak fajnie rozmawaiaja "po swojemu" :Śmiech:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

My po spacerze, niestety nie za ciekawie dzisiaj, zimnica i wietrzysko, blee.
ZOłzy poszły spac, a Stasiu rozkłada chińczyka. Zjedli pomidorówe i nie mam pomysłu na drugie danie, może im zrobie placki z danio...

Gosia mam nadzieje, ze u P. w pracy wszystko sie pozytywnie wyjasni:Całus:
Anielinka serdeczności dla Ł. A do Ciebie niech wena wróci::):

Widziałam juz wczesniej, ze mam oszukany suwaczek, ale zapomniałam zmienic:Oczko:

Hej Andzia
my dziś na spacer napewno nie pójdziemy, bo na samą myśl o pogodzie dostaje dreszczy :Padnięty:
pytałyście o prezent dla Ł.- kupiłam mu koszule, bo od jakiegoś czasu musi chodzić do pracy w koszulach, a niestety za dużo ich nie miał, więc nadrabiam:)

a ja się zastanawiałam o co chodzi z tymi drugimi urodzinami dziewczyn :lup: myślałam że gdzies pół roku mi umknęlo :Oczko:

Ehh, jak zaczynacie pisac o jedzeniu dla maluchow to ja mam zaraz wyrzuty sumienia. Michał nie ma drugiego dania, nie wymyslam mu nic ciekawego :( A co za tym idzie zaraz mam wyrzuty, ze nie siedze z nim w domu. Tak to bym pokombinowala z tym jedzeniem, a teraz musze wszystko przygotowywac tesciowej i nie moge ryzykowac, ze czegos nie zje :(
To posmecilam :)

U nas 6 stopni na plusie, ale nie wiem czy wieje czy nie. No i nic nie pada, ani nie padalo :)

magda_79
Ehh, jak zaczynacie pisac o jedzeniu dla maluchow to ja mam zaraz wyrzuty sumienia. Michał nie ma drugiego dania, nie wymyslam mu nic ciekawego :( A co za tym idzie zaraz mam wyrzuty, ze nie siedze z nim w domu. Tak to bym pokombinowala z tym jedzeniem, a teraz musze wszystko przygotowywac tesciowej i nie moge ryzykowac, ze czegos nie zje :(

U nas 6 stopni na plusie, ale nie wiem czy wieje czy nie. No i nic nie pada, ani nie padalo :)

Magda przestań!!!U mnie tez nie zawsze drugie, czasem nie ma zupy, nie to co do żarcia przygotujesz świadczy o tym jaką jesteś matką:Podziw:

Andzia a te placki już kiedyś robiłaś? smakuja dziewczynom?...musze kiedyś wypróbować...
Magda ale ty smęcisz:Oczko: ja dla Amelki nigdy nie mam drugiego dania, czasami daje jej te nasze drugie danie ale ona zawsze nim gardzi, ewentualnie zje jeszcze ziemniaki, czy makaron z sosem, a tak to tylko zupy i to wsio...a Ty nie musisz sie przejmowac bo Misiek nie wyglada na zagłodzone dziecko:)

Anielinka robiłam juz kilka razy, całkiem dobre, najczesciej jedza to z dżemem. Z jednego danio wychodzi 4-5 sztuk.

ANielinka kochana ponowie moją prośbę:Nieśmiały:Mogłabyś wstawic jakis link do Twoich aukcji, mam zamira w koncu na powaznie zabrac sie za wystawianie moich gratów, nawet wyprałam poduszke do karmienia i wyczysciłam nosidło::):

andzia
magda_79

Magda przestań!!!U mnie tez nie zawsze drugie, czasem nie ma zupy, nie to co do żarcia przygotujesz świadczy o tym jaką jesteś matką:Podziw:

Dzieki!
Niby wiem, ze gotowanie o niczym nie swiadczy. Ale przychodza takie momenty, ze zle sie z tym czuje. Do tego wiem, ze i to co mu gotuje jest beznadziejne. Zdecydowanie to nie jest moje powolanie :lup:

andzia
Anielinka robiłam juz kilka razy, całkiem dobre, najczesciej jedza to z dżemem. Z jednego danio wychodzi 4-5 sztuk.

ANielinka kochana ponowie moją prośbę:Nieśmiały:Mogłabyś wstawic jakis link do Twoich aukcji, mam zamira w koncu na powaznie zabrac sie za wystawianie moich gratów, nawet wyprałam poduszke do karmienia i wyczysciłam nosidło::):

całkiem o tym zapomniałam :lup:

Kuba śpi:)
Zakropiłam mu nosek, ale przy tym był taki ryk, że pewnie krople od razu z nosa razem z katarem wyleciały... Ciekawe jaka będzie dzisiejsza noc:36_6_9: Strasznie Kuba zaczął dzisiaj się ślinić i to raczej nie jest przez 2 bo ona to już praktycznie jest przebita... no i przy przebijaniu zawsze już u nas nie było śliny... Dałam mu swój palec do gryzienia i wydaje mi się, że miejsca czwórek są spuchnięte... i w sumie to ciągle w miejsce czwórek mój palec kierował i gryzł, a więc może faktycznie zaczynają go męczyć... Ciekawe tylko kiedy się przebiją:36_2_16:

P. wrócił z pracy i okazało się, że jego szef zaproponował mu, żeby przeniósł się do nowej firmy razem z nim... I teraz mamy dylemat... Jakoś do połowy kwietnia musi odpowiedzieć...
Ja jutro jadę do UP załatwiać sobie staż w przedszkolu... lepszy rydz niż nic... Myślimy nad przeprowadzką do Poznania coraz bardziej... z jednej strony tęsknimy za Poznaniem...a z drugiej strony chyba byłoby nam szkoda stąd się wyprowadzić... Ciągle jakieś dylematy...

Gosia fajne te buty, ktore kupilas Kubie? Solidne? a ktory model wybralas?

Faktycznie macie same dylematy. Najczesciej wszystko zbiega sie w jednym momencie. A ta nowa firma P. tez bylaby w P-niu? Finansowo by nie stracil? W sumie szef jest wazny, wiec moze warto zaryzykowac. Domyslam sie jak trudno podjac decyzje o przeprowadzce. Ale wierze, ze podejmiecie dobra decyzje!
A ze stazem fajna sprawa, zawsze jakis grosz i doswiadczenie. Kto wie jak bedzie po stazu. Trzymam kciuki!

Anielinka dzieki za linka! I Ty piszesz, ze to zwykla aukcja???? Nie mam pojecia jak tak ladnie opisac, wstawic obrazki ... :lup: Super!

A ja dzisiaj padam na pyszczek. W pracy musialam zostac dluzej, zadzwonila do mnie babka z urzedu wojew. i byla tak cholernie niemila, ze do tej pory caly czas o tym mysle. Nawet nie miala powodu :(((

Bylismy w sklepie kupic mojemu chrzesniakowi prezent na urodziny i przy okazji zaliczylismy KFC. Pychota :) Ale Michał takie histerie odstawial jakich jeszcze nie widzialam. Ryczal, rzucal sie na ziemie, bil nas. Jakis obled. Z tej strony zupelnie nie znam swojego dziecka. Ale powod wiadomy: trojki daja czadu :((
Teraz juz na szczescie spi. Ufff! A ja walcze, zeby doczekac YCD.