Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Gosia bardzo współczuje!

• A silownia w godzinach pracy i w pracy. Super ja wyposazyli. Normalnie funkcjonariusze maja 2 h tyg. na sport, a cywile nie. Moja szefowa jest funkcj. i chodzi. I wie, ze ja tak lubie sport i sama zaproponowala, zebym sobie chodzila. A jak bedzie potrzeba to zostane kiedys dluzej i tyle :)
    Tam tez jest stol do ping ponga i na jutro juz sie umowilam na mecz (kiedys troche gralam)

Witam...
    u nas nocka ok, Amelka pospała do 7, tylko ja wstałam dziś z jakimś podłym nastrojem, jestem jakaś niemrawa, niewyspana ble..o 7 tak słonko świeciło że aż żyć się chciało,a teraz zachmurzylo się i ciemno jest:(
    Cafe mam nadzieje że to nic poważnego z Olkiem, co do mięty to ja nie wiem czy można dawać...
    Gosia strasznie współczuje

• to z powodu cukrzycy? młody był?
  • Magda nie za dobrze ci tam w pracy :Oczko: rozpusta normalnie...hehe i dobrze przynajmniej pracować się chce ...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Mei
    Cafe mi to śmierdzi jakimś wirusem... Ale wy chyba szczepiliście Oleczka na rota, co?

szczepilismy

kuzwa nie wiem
    albo jakis wirus faktycznie

albo niestrawnosc plus zeby-stad kupole-zreszta od weekendu dupsko odparzone,bo kupska smierdzace i ostre

spakowalam paczki z allegro ,tylko nie wiem jak dotre na poczte??
    chyba poprosze mamuske,zeby po pracy weszla na godzinke a ja pozalatwiam sprawy

mlody ciagle spi,i dobrze,bo zregeneruje sily

moze ryz mu ugotowac?sam czy z czyms?ja wiem,ze to glupie pytania ale naprawde nie wiem