Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
andzia
Gosia a moge nadstawic dupsko?

Ja sie nie nakrecam, ale od razu zadzwoniłam do Kuby zapytac, czy wszystko ok::):

Mei szkoda, ze z praca nie wyszło, ale silna baba jestes, na pewno cos znajdziesz.
A przepis na sałatke bardzo chetnie

Jeżeli czujesz potrzebę pokazania nam swojego tyłka to dawaj! :Oczko: W sumie dawno go nie pokazywałaś :Oczko:

No wlasnie! Cos nas kochana ostatnio nie rozpieszczasz :hahaha:

magda_79
gosiammm
andzia
Gosia a moge nadstawic dupsko?

Ja sie nie nakrecam, ale od razu zadzwoniłam do Kuby zapytac, czy wszystko ok::):

Mei szkoda, ze z praca nie wyszło, ale silna baba jestes, na pewno cos znajdziesz.
A przepis na sałatke bardzo chetnie

Jeżeli czujesz potrzebę pokazania nam swojego tyłka to dawaj! :Oczko: W sumie dawno go nie pokazywałaś :Oczko:

No wlasnie! Cos nas kochana ostatnio nie rozpieszczasz :hahaha:

Może lepiej nie, bo tak grubego dupska, to juz dawno nie miałam:Kiepsko:

Andzia mam pytanie takie z innej beczki, zresztą nie tylko do Andzi, ale do mam córeczek:)
jaki rozmiar butów Wasze dziewczyny teraz noszą???
bo te zimowe co teraz mam to 21, a w niedziele jak byliśmy w sklepie to mierzyłam jej buty i rozmiar 22 wydawał mi się taaaki wielki, więc chyba jeszcze wezme na wiosne 21... zawsze mam dylemat przy kupnie butów, bo ciężko mi tego palucha jej wymacać i nigdy nie wiem czy nie za małe :lup:

wczoraj jak Cafe napisała że dla Olka wzieła rozm 25 to aż w szoku byłam, no ale nic dziwnego...mężczyzna ma wilką stope :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda w sklepie to nie chce za bardzo kombinować z wyciąganiem wkładki, zresztą one chyba są przyklejone...ale to chodzi głównie o palec, bo od góry to zazwyczaj takie twarde są te buty że palca nie czuć...
no właśnie zimowe też brałam większe, no ale wiadomo jakąś skarpetke się zakładało, a teraz na wiosne już chyba nie trzeba będzie skarpetek dodatkowych zakładać, no chyba że nadal bedzie taka koszmarna ta wiosna :lup:

Magda ja Amelce też przymierzałam adidasy Nike i bym musiała wziąśc rozm. 21 bo w 22 wyglądała jak klown:)
co do kupywania na all, to powiem ci że ja tez chciałam kupić, ale jak bylismy w Daichmanie to tam były w takiej samej cenie co na all a plus koszt przesyłki, no i jeszcze nie wiadomo czy bedzie rozmiar dobry...a wybór był naprawde spory...

My po spacerze, jest -1, ale pięknie świeci słoneczko:)
Musze poodkurzac, po nawnosiłyśmy pełno piachu do domu.

Anielinka moje dziewczyna jesienne buty miały 20-tke i były im wtedy za duze. I właśnie im je przymierzyłam i sa dobre, do lata spokojnie stykna, wiec jestem mega happy, ze jeden wydatek mniej:)
Paputki tez maja 20-tki, ostatnio kupiłam 21 wiazane, zeby mi nie zdejmowały, ale topia sie w nich. Powolutku rozna im nóżki i dobrze:)

Uff... Trochę odgruzowałam.

Ja kupiłam Filipowi w deichmanie adidasy w zeszłym roku. W tym roku są takie same i na dodatek droższe:lup: Więc chyba też się na all odważę...

Przepis:

1 szklanka kaszy kuskus
1 puszka fasoli czerwonej
1 puszka kukurydzy
1 kostka rosołowa
1 łyżeczka wegety
natka pietruszki/koperek
2 świeże ogórki
6 ząbków czosnku
majonez

W szklance wrzątku rozpuścić kostkę rosołową z wegetą i zalać kaszę. Jak spęcznieje wcisnąć czosnek, dodać kukurydzę, fasolę, pokrojone w kostkę ogórki, zieleninkę i wymieszać z majonezem:36_1_21: Pycha!

Ps. Jak kiedyś wypróbujecie, to dajcie znać, czy było smaczne::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png