Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
andzia
Cześć Gosia:)

U nas tez takie śnieżyce wczoraj były, masakra:Wściekły:
Orientujesz sie moze ile kosztuje w tej chwili kurs prawa jazdy?

Niestety nie wiem... wiem tylko, że miały podrożeć... Ale to dużo zależy od szkoły nauki jazdy...
Chcesz robić?

CHce od dawna:)
Mój stary kurs sie niestety nie liczy, bo minęło 10 lat:Szok:
Musze tylko załatwić opieke dla dzieci i ide:)
K. mnie wczoraj namawiał, widział te moje dołki, ryki itd., obiecał tez, ze kupi mi autko jak zdam::):

andzia
gosiammm
andzia
Cześć Gosia:)

U nas tez takie śnieżyce wczoraj były, masakra:Wściekły:
Orientujesz sie moze ile kosztuje w tej chwili kurs prawa jazdy?

Niestety nie wiem... wiem tylko, że miały podrożeć... Ale to dużo zależy od szkoły nauki jazdy...
Chcesz robić?

CHce od dawna:)
Mój stary kurs sie niestety nie liczy, bo minęło 10 lat:Szok:
Musze tylko załatwić opieke dla dzieci i ide:)
K. mnie wczoraj namawiał, widział te moje dołki, ryki itd., obiecał tez, ze kupi mi autko jak zdam::):

No to super:))))) Będziesz o wiele bardziej niezależna:) Dziewczyny do auta i jazda do jakiejś ciotki z parentingu na kawę;)
Idź, idź!!! Popytaj się o jakąś dobrą szkołę w okolicy:) i zaczynaj kurs:)

ALe mnie strasznie zatoki bolą, jak schylam głowe to masakra, do tego zielone gluty z nosa mi leca:Wściekły:

Anielinka a Ty nie chcesz konczyc kursu?
Gosia no u mnie sa tylko dwie szkoły, wybór żaden, ale jak sie zdecyduje to niestety właśnie tu na miejscu, bo ze względu na dzieci nie moge sobie pozwolic na dojazdy gdzies dalej.

Witam!
U nas nocka znosna, pobudka o 5.30, wiec nie najgorzej :)
I od razu 10 pytan i tylko: mamoooo..... :lup: A co bedzie pozniej!!??

Cafe super te adidaski trafilas! Cena ok i naprawde jak nowe!

Andzia zołzunie boskie! Ale czarne mazidla? hahaha Naprawde nadaje sie to do psychologa :)

Misiek teraz rysuje u siebie w pokoju po scianie. Ostatnio cos namazal, odszedl na krok, popatrzyl i mowi: KÓŁKA!!! I zadowolony dalej mazal! (Ja tam zadnego kolka nie widzialam :lup: )
A Ty sie kuruj, co to za katary!!??
Fajnie, ze pojdziesz na prawko. To taka niezaleznosc! Ja juz teraz nie wyobrazam sobie, zebym miala nie miec!

Ufff, u nas na szczescie bez sniezyc, ale jest taaaaak zimno, brrr!

gosiammm
magda_79

Misiek teraz rysuje u siebie w pokoju po scianie. Ostatnio cos namazal, odszedl na krok, popatrzyl i mowi: KÓŁKA!!! I zadowolony dalej mazal! (Ja tam zadnego kolka nie widzialam :lup: )

:hahaha::hahaha::hahaha: Michałek jest bossssssssssssssssski!!!!!!!!!!!!!!

Potwierdzam:yes:
I nieśmiało przypominam o filmach???

My na nogach też od 5:30:Padnięty: Filip już jest w żłobku, więc się biorę za odgruzowywanie, chociaż najchętniej poszłabym spać::): Byłam na tej rozmowie w sprawie pracy i zaproponowali mi umowę zlecenie albo na zastępstwo::(: i dupa...

Magda Michał jest świetny! Nie dość, że przystojniak, to jeszcze jaki artysta!

Andzia zdrówka:Całus: Zołzy też niezłe artystki::): Nigdy się nie mogę na nie napatrzeć!

Gosia Kubuś jest taki słodziutki! Jakby mój łobuz miał w zasięgu ręki włosy swojej koleżanki...:Histeria:

Cafe wiem, że się powtarzam, ale twój synek wygląda na co najmniej 3 latka! Przystojniak, że hej!!! Bardzo mi się podoba jak mamy ubierają swoje dzieci tak po dorosłemu::):

Idę zjeść trochę sałatki (wczoraj mojej siostrzenicy coś odbiło i sama zrobiła sałatkę i jeszcze nam przyniosła!) a później odgruzuję chatę. Trzeba przyznać, że super sycąca i smaczna. Z kuskusa. Później wrzucę przepis jak macie ochotę.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
gosiammm
magda_79

:hahaha::hahaha::hahaha: Michałek jest bossssssssssssssssski!!!!!!!!!!!!!!

Potwierdzam:yes:
I nieśmiało przypominam o filmach???

Filmy mam juz przeslane online, ale nie wiem co dalej. Dzisiaj P. jedzie na trening to wieczorem na spokojnie posiedze. Ale prawde mowiac to te filmy sa juz troche przeterminowane. Tam tylko pare pojedynczych slowek.

andzia
Wiecie co, absolutnie nie jestem przesadna, ale miałam na regale zdjęcie w ramce, moje i K., to zdjecie ma juz z 8 lat chyba i odkad pamietam zawsze w tej ramce stało.
I przed chwila spadło i ramka sie zbiła.
I mam głupie myśli::(:

Samo spadlo???
Nie ma co sie nakrecac, bo czlowiek moglby zwariowac. JA ostatnio sie swoim snem tak nakrecilam.

To NIC nie znaczy!

andzia
Wiecie co, absolutnie nie jestem przesadna, ale miałam na regale zdjęcie w ramce, moje i K., to zdjecie ma juz z 8 lat chyba i odkad pamietam zawsze w tej ramce stało.

Kochana podstaw tu swoją piękną główkę i ci takie myśli wybiję :lup::lup::lup::lup:
Przestań się nakręcać...

Powiem Ci, że już od jakiegoś czasu sobie myślę o waszych walentynkach... trójka dzieci ty zmęczona... ale masz siłę czekać na męża, coś pichcić wieczorem... ja z szoku nie mogę wyjść do teraz:Oczko:

magda_79
andzia

Samo spadlo???
Nie ma co sie nakrecac, bo czlowiek moglby zwariowac. JA ostatnio sie swoim snem tak nakrecilam.

To NIC nie znaczy!

Muszę się przyznać w sumie, że ja przed ślubem też miałam dziwne sny... jakieś czarne suknie ślubne mi się śniły, naczytałam się o znaczeniu snów i przeżywałam...

andzia
Gosia a moge nadstawic dupsko?

Ja sie nie nakrecam, ale od razu zadzwoniłam do Kuby zapytac, czy wszystko ok::):

Mei szkoda, ze z praca nie wyszło, ale silna baba jestes, na pewno cos znajdziesz.
A przepis na sałatke bardzo chetnie

Jeżeli czujesz potrzebę pokazania nam swojego tyłka to dawaj! :Oczko: W sumie dawno go nie pokazywałaś :Oczko: