Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe uwierz mi, ze jestem wprawiona, moje bliźniaczki to jak czworaczki:hahaha:
Będziemy chyba musiały umówic sie na poczatek kwietnia, bo u nas wciaz cos, teraz w niedziele mamy imienimy tesciówki, a za tydzień tescia:Wściekły: Kuba wszedł tesciowej na ambicje, ze siedzi w chacie nic nie robi, nawet placka nie chce jej sie upiec i gosci zaprosic, wiec robi dwie imprezy:Histeria:

andzia
Witam:)

Za nami całkiem udany weekend, w sobotę Dzień Kobiet-3 h snu, ale co tam:Oczko:
A wczoraj mama zaproponowała, ze zabierze dziewczyny, wiec pojecahliśmy do kina, na kulki i pyszny obiad. Połaziłam troche po sklepach, ale bida, chciałam popatrzec na kurtki wiosenne, jakies bluzki, spodnie dla dzieciaków, pierwszy raz nie podobało mi sie nic, w h&m to w ogóle dramat, ani jednej bluzeczki, kurtki, czapki, bieda::(:

Zgadzam się, byliśmy wczoraj, wyszłam tylko ze szczotką i spinkami do włosów dla Amelki- ale zaszalałam:))
zero kurtek, czapek, wogóle to wyglądało mi na to że już jest wszystko przebrane :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam wieczorkiem...u nas dziś pogoda super, słonko świeciło, spacerek zaliczony:)

Magda ale super szef:) brawa za test!!! wcale się nie dziwie że Miśkiem się zachwycali w pracy:)

Andzia ale zaszalałaś w tym Dniu Kobiet, ale ty masz "łeb" do picia :Oczko:
brawa dla Stasia, nic dziwnego że byłaś z niego dumna...
Andzia ale masz zdolne dziewczyny:) i te ich fryzurki, nie moge się napatrzeć...mają zdolną mame :Oczko:

Cafe Magda macie małych przesłodkich przystojniaczków!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

I ja witam:)
Wczoraj zasnęłam razem z Kubą, wstałam o 20:30 i nie mogłam dojść do siebie :Padnięty: Trochę was poczytałam ale nie miałam siły odpisywać...

Cafe, Magda fajne te wasze chłopaki:)
Andzia zołzy też śliczne, a jak pięknie malują :Oczko:
Anielinka u nas też wczoraj słoneczko, zaliczyliśmy spacer, a jak wracaliśmy do domu w jednym momencie zerwał się wiatr napłynęły ciemne chmury zaczął prószyć śnieg, a jak weszliśmy do domu to tak zaczęło padać, że świata nie było widać...
Kasioleq widziałam zdjęcia na n-k. Kacperek śliczny:)