Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki wybaczcie ale jestem taaaaaaakkkkkkkk do tyłu z czytaniem że nie nadrobie tego chyba nigdy...
Uwierzcie mi ale jakos nie mialam kiedy na kompie siedziec. Przyszły mi w końcu te meble, także wiecie sajgon był w domu, trzeba było wszytsko to poukładac itp. Do tego naszło nas z mężem na pomalowanie wzoru na ścianach także męczymy sie z tym wieczorami , ale mysle że już może jutro wszytsko będzie skończone a ponadto padła mi ladowarka do laptopa takze w domku w ogole praktycznie ne siedze teraz na kompie. Także jak widzicie ciągle cos sie działo...
A po za tym, bylismy wkońcu z Matim u fryzjera:) mówie Wam nie mogłam sie na poacztku do niego przyzwyczaić:)) taki jakis mi się dorosły zrobił chłopczyk!!
O musze ko ńczyc bo własnei szef nadjechał. moze uda mi się póxniej jeszcze zaglądnąc.
paa

Cześć dziewczyny:)

Kuba śpi od 12 nim się ogarnęłam, zrobiłam obiad do dopiero mogłam teraz zasiąść, a mały pewnie za chwilę się obudzi :Padnięty:
Czytałam was na raty, a więc z góry przepraszam jak którejś nie odpiszę bo już połowę zapomniałam:Padnięty:

Tynia fajnie, że znalazłaś czas i do nas zajrzałaś :Całus: Mam nadzieję, że pochwalisz się nam meblami i tymi wzorkami na ścianie bo ciekawa jestem:)

Magda fajnie, że mogłaś w pracy się Michałkiem pochwalić:)

Justynka uwierz mi, wiem co to znaczy brak kasy... My jedziemy na takim minusie... Ostatnio zaczęłam się cieszyć, że jest zimno bo nawet nie ma kasy na jakieś buty wiosenne:/ Gdyby nie pomoc rodziców to nie wiem jak by to było...

Andzia widzę, że babska impreza się udała:) Jak ja bym wypiła 6 drinków to bym leżała i kwiczała, nie wspominając o 11 :hahaha:

Anielinka współczuje upadku Amelki, ale dobrze, że skończyło się na strachu...

U nas weekend rewelacyjny:) Kuba był zafascynowany Roksanką:))) Ta mu ciągle chciała buzi dawać, a on chodził i chciał ją przytulać i aja robił :hahaha: Roksanka ma 14 miesięcy i też nie chodzi, a skacze na tyłku jak tygrysek, albo przesuwa się na tyłku i trochę się bałam, że Kuba podłapie takie "chodzenie" i faktycznie w niedziele zaczął gonić Roksankę przesuwając się na tyłku :Padnięty: ale na szczęście on myślał, że to jakaś nowa zabawa i miał straszną radochę przy tym, a teraz już "chodzi"po swojemu :Oczko:

goska kubula sliczny,fajny weekend za wami
magda no nie dziwie sie,ze wszyscy zachwyceni:) gratuluje kujonie:Śmiech: :Oczko:
a jak zoladek?zaszkodzilo ci cos,czy wrzody sie odezwaly?
tynia hej hej
justynka o kasie nic nie mow.....jak to mozliwe cholera,ze w tym kraju pracuje zona,pracuje maz a ciagle na cos brakuje???paranoja....
andzia super,ze spotkanko udane....o drinkach sie nie wypowiadam,bo mam baaaaaaaaaaaardzo slaba glowe....pewnie przy trzecim mialabym koniec,hehehe

Cześć kobitki,
znowu mnie dzisiaj jakiś dół złapał i ryczałam całe popołuidnie, ciężko mi jakoś ostanio:Płacz:

Byłam u Stasia na angielskim i puchnę z dumy, Staś wypadł najlepiej z całej grupy, jako jedyny znał wszystkie słówka, o które pani pytała::):
W nagrode poszliśmy na lody::):

A ja dostałam kwiatki od męża, synka, taty i teścia:Szok:. Mój teść pierwszy raz w zyciu kupił kwiaty na dzień kobiet, nigdy nie uznawał tego święta:Szok:

Madzia moje gratulacje kujonie;))))fajnie ze się udało tak dobrze napisać test;) ale współczuje nocki...
gosia ogladałam Twojego Kubusia na nk, ma cudne loczki (jak mój Kacper)...śliczny chłopczyk, a jakie ma piękne oczka...;)
justynka współczuje braku kasy...na pocieszenie Ci powiem, że u nas też bida aż pisizczy... a co do malęgo to faktycznie coraz częściej się spotykam z opinią że mały jest podobny do mnie...
Anielinka, Mei też przeżyłam takie chwilę grozy, mój mały dwa razy rozwalił sobie wargę, i tak było mi go żal, że razem z nim płakałąm i czuwałąm w nocy czy nic mu się nie dzieje...
Andzia to ładnie się wyszalałaś...ale to dobrze bynajmniej się odstresowałąś należalo Ci się;)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Justynka, Gosia współczuje problemów z kasa, u ns tez ostatnio ciężko, musze sie w koncu zmobilizowac i wystawic troche rzeczy na allegro, zeby miec jakis zastrzyk na buty i kurtki wiosenne dla dzieci.

Gosia fajnie, ze weekend udany, sliczny Kubuś na n-k

Kasioleqq Kacperek tez boski:)

Magda fajnie, ze mogłaś nacieszyc sie synkiem w pracy::):

Tynia zaglądaj czesciej!!!

Cafe po co będziesz ruszać dupcie, odpocznij!!!

A gdzie solenizantka???

Witam!
Dzisiejszy dzien zaliczam do bardzo udanych :)
O 13 komendant puscil wszystkie panie do domu :yuppi:
Dzieki temu spedzilam dzisiaj mnostwo czasu z Michałem :) On szczesliwy i ja szczesliwa. Wybawilismy sie, naprzytulalismy, nagadlismy i jeszcze spacerek zaliczony!

Cafe no wlasnie, co bedziesz d... ruszac. Nie lepiej posiedziec z nami???
Szkoda, ze K. tak dluuuugo nie ma :( A kto jutro siedzi z Olkiem?

Andzia tulam mocno, zeby juz te wszystkie doly sobie poszly precz. Mysle, ze je wszystkie zakopiesz jak tylko pogoda bedzie ladniejsza!
Ale najwazniejsze: ogromne gratki dla dumnej mamy! Nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic. Musialas faktycznie spuchnac z dumy. Hihihi! Brawa dla Stasia!!! (po mamusi taki madry!)

Kasioleqq, Gosia ide na NK obejrzec te zachwalane fotki :)