Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

czesc dziewczyny....rzeczywiscie pustki niesamowite....

ja dzisija po nocy chlopaki pojechali po jakies felgi do auta a ja wstalam i obiad juz mam wstawiony...teraz sie relaksuje, musze to wykorzystasc ze ich nie ma, mowie wam jaki spokoj...

my popoludniu z oleczkiem jedziemy na szczepienie,a ja jutro jade na koziolka....umowilam sie tez z oleczkiem do okulisty bo jakos nam sie wydaje ze ma delikatnego zeza....wolimy to skontrolowac....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Andzia podziwiam, ze masz takie plany z jedzeniem slodyczy. Ja nawet nie planuje, bo i tak wiem, ze nie dotrzymam.
A gdzie wybieracie sie na tego Waszego koziolka czy jak Wy mowicie?
U nas jest to śledzik :)

Justynka dobrze, ze jedziecie do okulisty. Juz treaz nie powinno oko uciekac. Powodzenia na szczepieniu!
A Ty gdzie sie wybierasz na koziolka?

Dziewczyny, hop hop?

Dzień dobry...
u nas nocka ok, Amelka przyszla do nas koło 5, ale baaardzo grzeczniutko dziś spała, jak aniołeczek:) rano wstała tez z humorem, ja tak samo, pojechaliśmy na badania, oczywiście u lekarza taaaka kolejka że zrezygnowałam z wizyty i poszłam zrobić prywatnie:( odbiór po 14, więc jutro Ł. dopiero mi je odbierze... u Amelki dziś już nie widać kataru- całe szczęście to jakiś przejściowy...

Andzia strasznie ci współczuje nocki, co z ta Zosią się porobiło...hmm może to przez tą chorobe coś jej dokucza...
Magda ale cię wene na wieczór dopadła:)) tylko szkoda że wrzody znów cię męczą :uff2:

dziewczyny co to ten koziołek?, juz miała ostatnio Andzie pytać ale zapomniałam...jeżeli chodzi o ostatki to u nas tez jest to śledzik:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Moje dziecko zasnęło :taniec1: ciekawe na jak długo????
Andziai ja współczuję nocki! Mam nadzieję, że Zosia wróci do normalnego spania i da mamie w końcu się wyspać...
Magda ale wczoraj miałaś wenę! Zazdroszczę:)
Anielinka trzymam kciuki za wyniki! A to chyba chodzi o podkoziołek, a nie o koziołek :) Podkoziołek to zabawa w ostatni dzień karnawału:) Czyli dzisiaj:)

Dyrektorka przedszkola mówiła nam, że do Kuby grupy zapisało się 75 dzieci :Padnięty: a jest tylko 25 miejsc....:uff2: Ciekawe czy Kuba zostanie wylosowany...

A na Podkoziołek, czyli Śledzik lub Ostatki zaprosił mnie mój tata::):
Już drugi rok z rzedu organizuje taka impreze połączoną z Dniem Kobiet, robi żarełko, nalewki i zaprasza wszystkie znane i lubiane mu kobiety, bedzie oczywiscie moja mama, siostra, 3 siostry taty, siostra mamy i kilka kolezanek i sasiadek:) Taty na imprezie nie ma:)

andzia
A na Podkoziołek, czyli Śledzik lub Ostatki zaprosił mnie mój tata::):
Już drugi rok z rzedu organizuje taka impreze połączoną z Dniem Kobiet, robi żarełko, nalewki i zaprasza wszystkie znane i lubiane mu kobiety, bedzie oczywiscie moja mama, siostra, 3 siostry taty, siostra mamy i kilka kolezanek i sasiadek:) Taty na imprezie nie ma:)

ale suuuper masz, takie babskie spotkanko...zazdroszcze!! no i fajny gest z Twojego taty strony:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć Anielinka!

Amelka to w ogóle taki nasz wrześniówkowy aniołeczek::): Dobrze, że poszłaś prywatnie... Jutro będziesz wiedziała co i jak, bez bezsensownego czekania. Polska szara rzeczywistość... Płacimy składki ale po lekarzach i tak prywatnie latamy:lup: Smutne...

Jestem, jestem:) W ciągu dnia to nawet napisać nie miałam kiedy, ale podczytuję::):
U nas śnieżek prószy, ale jest w miarę ciepło... W końcu widać niektóre chodniki, więc nie jest źle.

Andzia super sprawa z takim spotkaniem:) Kto zostanie z trójcą? Brawa dla taty za organizację:brawo:

Gosia trzymam kciuki za miejsce dla Kuby! U mnie w mieście jest zasada kto pierwszy ten lepszy, ale rzeczywistość daleko odbiega od założeń. Dodatkowo pracownicy oświaty i rodzice samotnie wychowujący mają pierwszeństwo - pfff... Tak naprawdę liczy się kasa i znajomości:Zły:

Justynka daj znać jak wypadła wizyta u okulisty... Nasza nie wyszła, bo Filipowi oczy uciekają, to widać ale czy ma wadę wzroku już ni chu chu nie dał sobie sprawdzić. Ciekawa jestem jak wypadnie wasza wizyta i co Oleczkowi zalecą. Filip ma nosić opaskę na oku, ale to tak jakby powiedzieć Andziowym zołzom, żeby się nie rozbierały:Szok: No chyba, że mu spróbuję przykleić:Psoty:

Magda ale cię wena wzięła:o_master: Ja tylko ogarniam wzrokiem, załamuję ręce i obiecuję sobie, że w końcu coś zrobię... CV porozsyłane... Wściekła jestem, bo aplikowałam online do H&M i tam w załączniku miałam dodać swój list i cv i dupa sraka z tego wyszła bo jakiś błąd wyskakiwał:Płacz: Ciągle było napisane, że niepoprawny format plików (były trzy do wyboru). Rozmiar się zgadzał, format też (próbowałam wszystkich trzech) ale nie przyjęło...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Byłam dzisiaj z Filipem u pani doktor. Szczepienie zostało oficjalnie przesunięte. Siedzieliśmy się w tej przychodni chyba z dwie godziny:leeee: Nic nowego się nie dowiedziałam. Dostaliśmy arsenał leków i ze żłobka dalej nici... Poza tym strasznie mi go obsypało... Wiecie może po jakim czasie wychodzi uczulenie? Np. jak dziecko coś zje... Czy nie ma na to reguły?

Dzisiaj udało mi się stary wózek Filipa doprowadzić do stanu używalności... Ale to była kolumbryna! Jutro ją oddaję siosytze. Chyba wam się nie chwaliłam ale moja siostra (ta co nie karci swojego synka) spodziewa się drugiego chłopczyka::): Na 23-02-2010 ma termin cesarki, więc za niecały tydzień Mikołaj będzie z nami! Mam strasznie mieszane uczucia... Bardzo się cieszę i w ogóle ale moja siostra to inny świat... Mam nadzieję, że wszystko jej się tam poukłada po jej myśli.

Przepraszam, że tak piszę tasiemcami i bez ładu i składu. Mam nadzieję, że się rozczytacie i znajdziecie sens w tych moich wywodach:Nieśmiały:

Spokojnej nocy kobietki... I szybkiej regeneracji sił:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Ale sie rozpisałyście, chyba nie nadrobie:Szok:

U mnie kolejna ciążka noc, wróciłam z podkoziołka ok. 1-wszej i spałam może ze 3 h. W jednym syropie, który jest na wyciszenie, wyczytałam, ze u 1% wystepuje nadpobudliwosc. Założe sie, ze trafiło na nas:Histeria:Dzisiaj im nie podam i zobaczymy czy nocka bedzie lepsza