Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Dziewczyny! Przepraszam,ze sie nie odzywalam, ale mnie tez ta "deprecha zimowa" dopadla. Wkurza mnie to, ze ciagle "dzien swistaka" u nas zreszta u Was tez pewnie tak samo. , ja chce juz wiosne!!!
Nie chce Wam tak smecic, wiec nie pisalam...
Sprobuje troche pofoczyc dla odmiany:smile_move:
mam nadzieje, ze uda sie mi cos wstawic.

Witam sobotnio:)

Nocka u nas suuuuuper:) Ani jednej pobudki:taniec1: Wstaliśmy o 6 oczywiście, ale po takiej nocy o wiele lepiej się wstaje:)

Sylwia dobrze, że zajrzałaś bo już się martwiłam:) Fajnego macie pomocnika w domu:15_8_217: Za chwilę wyślę ci zaproszenie do naszej prywatnej kampanii;)

Andzia jak tam wieczór filmowy?

Magda jak zdrówko??

Anieinko o kurcze z tym serduchem :********** bedzie dobrze , wazne ,ze nie zaniedbałas i zlekcewazyłaś .. mama pomoze napewno :)
Cafe pracusiu ... ty to masz siłe i zaci3cie kobieto :)
Andzia co to za dobre wiesci ? tesciowa noge w 6 -ciu miejscach połamała ? :DD
Madzia to superowo , zee Misiek juz wraca do formy :)) nie ma nic gorszego niz chore dziecko ..
Sylwia Julcia słodka , chyba do taty bardzo podobna co ? a ,ze córeczka tatusia to juz widac gołym okiem :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witam sobotnio...

nocka ok, znowu do rana Amelka w swoim łózeczku przespała, ale już chyba wiem o co z tym chodzi...od kilku dni nie chciała wogóle pić na wieczór mleka, więc od przedwczoraj dałam jej na wieczór kaszke manne- zjadła całą miche, także pewnie tak smacznie śpi bo nie jest głodna:)) chyba na wieczór już wogóle przejde na kaszki i będą nocki spokojne :taniec1:

Anouk zdrówka dla Was!!! a jak się juz Julcia czuje? ok kiedy ją to doapdło? jest jakaś poprawa?
Gosia suuuper że i u was nocki lepsze, chociaz jak dla mnie 6 godz. to środek nocy, :Oczko: no ale nie ma co narzekać, ważne że bez pobudek...
Magda jak u Was? jak Misiek się czuje?
Andzia hop-hop!!!!

a ja mam dziś mega lenia, troche posprzątałam, ale co z tego...syzyfowa praca- lustra, szyby już upaprane, wszędzie nakruszone :Padnięty::Padnięty::Padnięty:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam sobotnio,
chłopaki poszli na sanki, zołzy spia, ale pewnie niedługo sie obudza. NIestety w nocy znowu kaszlały, zrobiłam im dzisiaj nebulizacje, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Film fajny, kiedyś czytałam tez ksiazke, ale juz niewiele z niej pamietałam.

Sylwia goń dołki, Julka superowa, juz sobie wyobraziłam moje dziewczyny, śruby i gwoździe by latały:Padnięty:
Magda dobrze, ze z Michałkiem lepiej, Ty tez goń choróbsko.
Anouk zdróweczka dla Was!!!
Anielinka, Gosia ja juz chyba zapomniałam co to znaczy noc bez ani jednej pobudki::(:
Maryśka wstała przed 6-ta, wzielismy ja do siebie, zeby nie obudziłą reszty, ale jak dostałam z pilota w łeb to musiałam szybciorem wstawac.