Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

DOstałam od mojej babci domowy biały ser, pięć dni dojrzewał w misce, zapach był już nie do wytrzymania i włąśnie go usmażyłam. Szkoda, że nie mogę Was poczęstować, wyszedł przepyszny::):

Stasiu ok, troszkę jeszcze pokasłuje, ale kaszel się urywa i jest zupełnie inny niż wczoraj, podejrzewam, ze był to jakiś alergiczny atak, coś go znowu uczula, bo mimo, iz nie je zytrusów i czekolady, to znowu jest wysypany:Rozgniewany:

Popołudniu poszłam z dzieciakami do teściowej, bosze co to jest za babsko, mam wrażenie, ze ona od tego siedzenia w domu dostaje na łeb, naprawde:yes: ZAłapaliśmy sie u niej na kolęde:glass:
Ksiądz bardzo gburowaty i niesympatyczny, jak mnie zobaczył, to pierwsze co wypalił:mam nadzieje, ze nastepne dziecko ochrzcisz u mnie(całą trójkę chrzciłam w mojej rodzinnej parafii). Zapytałam go, czy w innym kościele jest inny Bóg, nic nie odpowiedział. Wiadomo, ze chodzi o kase, ale nie chciałam robić zadymy.

Wieczorkiem pojechalismy jeszcze do mojej babci, była tez moja kuzynka z 4 miesieczna Zuzia, zołzy myślały chyba, ze to lalka, to co z nią wyrabiały, normalnie sikaliśmy ze śmiechu.

Ciekawe czy jutro dłużej pośpia...

Cafe dużo sił dla Was, od kiedy bedziesz maiał neta w sklepie?
Ja tez chce isc do ortopedy, szczególnie chciałabym sprawdzić Zosie, bo czasem mam wrazenie, ze chodzi jak kaczka.
Krew pobieralismy juz wiele razy, do 8-go miesiaca reguralnie, bo zołzy miały anemie, zawsze z żyły. A ze zyły maja po mnie, było hardcorowo:Zakręcony:

Gosia
niezłe akrobacje wyprawia Kuba z Yoko:)
Słuchaj co powie dzis w nocy, powodzenia z dieta!!!

Anielinka fajowo z choinka, Amleka pozno zasypia, ale długo spi:)

Magda oby udało sie dostac do dentysty!!! Biedny Michałek:Całus:

anouk
ja właśnie czytam drugą częśc Forresta, pierwsza czytałam kilka lat temu:)
Jak rozmowa z M. o pracy?

Beata super z ortopeda, dobry lekarz to podstawa. Ja z leków kupionych wczoraj dkla Stasia nie podałam nic, najpierw przeczytałam kazda ulotke, piec razy sprawdzałam w necie, czy to jest normalne?

gosiammm
andzia
Anielinka i Ty chcesz moją :ass: oglądac???
Smażyłam domowej roboty twaróg, z mleka krowiego prosto od mojej babci. Jak kilka dni taki twaróg postoi to zaczyna śmierdzieć i się kleić, wtedy trzeba go usmażyć i wychodzi pyszny smażony serek:)

:hahaha::hahaha: właśnie miałam pisać, że za chwilę pewnie andzi :ass: zobaczymy :hahaha: a tu proszę już jest :hahaha:

ja brałam pod uwage takie konsekwencje...:sofunny::sofunny::sofunny:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

gosiammm
andzia
Smażyłam domowej roboty twaróg, z mleka krowiego prosto od mojej babci. Jak kilka dni taki twaróg postoi to zaczyna śmierdzieć i się kleić, wtedy trzeba go usmażyć i wychodzi pyszny smażony serek:)

:hahaha::hahaha: właśnie miałam pisać, że za chwilę pewnie andzi :ass: zobaczymy :hahaha: a tu proszę już jest :hahaha:

Główna prowodyrka tematu się odezwała:hahaha:
A za dedykacje suwaczków nadal nie dziekujesz, ja Cię obserwuję:Oczko:

anielinka
gosiammm
andzia

ja brałam pod uwage takie konsekwencje...:sofunny::sofunny::sofunny:

ach jak Wy mnie dobrze znacie:hahaha:

http://nicalbonic.blox.pl/resource/dupa_FIGA.JPG

andzia
gosiammm
andzia

:hahaha::hahaha:
Przynajmniej jak kiedyś podziękuję za taką dedykację to będziesz wiedziała, że coś się święci:Oczko:

gosiammm
andzia
gosiammm

:hahaha::hahaha:
Przynajmniej jak kiedyś podziękuję za taką dedykację to będziesz wiedziała, że coś się święci:Oczko:

Gosia Twoja stronka, dawaj za suwaczki:Spoko::Spoko::Spoko:

Witam sie i ja! Zla jestem jak osa z tym mieszkaniem, dzwonilam do spoldzielni to juz nastepna osoba z kolejki oglada to ktore my moglismy dostac poza tym z zamiany, a oni co do swoich przepisow trzymaja sie sztywno, jak podziekowales wczesniej to teraz sobie czekaj, a ja juz Julce pokoj urzadzalam i planowalismy co Jej kupimy, dupaaaa....:le:
Zaczyna mnie cos lapac jakies chorobsko, tez pol wieczora na toalecie spedzilam, musze na noc wziazc jakas dawke uderzajaca!!
Beatajeszcze tego nie czytalam, musze zobaczyc u nas w bibl. po polsku a jak nie bedzie to po szwedzku, slyszalam super opinie o tym autorze.
A tak wogole to macie super, ze mozecie odwiedzic swoje Babcie ja niestety swojej juz nie mam:le:
Jutro jestesmy z Julka w domu, moze sanki zaliczymy...
Gosia Julka miala taki okres,ze psy za wlosy ciagnela, ale na szczescie przestala... Teraz je klepie i oddaje im wszystkie ciastka i chrupki, tylko sie nauczyla jak one sie bawia zabawka i ona tez chce to ciagnie ktoregos za ucho i ja wpuszczaja, walcze z tym, ale moze w koncu sie wszystko uspokoi, chociaz nasze psy i tak Julce ww wszystki ustepuja. Ale sie rozpisalam, a mialam tylko na sekundke wskoczyc:uff2:

jak pisalam posta to chyba ze dwie stronki trzasnelyscie!!!
Ale przynajmniej wesolo, a juz mialam zmykac do wyra!
My z Julka bylismy ostatnio na pobraniu krwi jak te proby alerg. Jej robili, masakra, ale pare dni wczesniej dostalam plaster znieczulajacy zeby przykleic godzine przed, pielegniarki lataly i puszczaly banki, a Julka i tak plakala, a pewnie nic nie czula, tylko to wszystko bylo dla nie jakies dziwne...