Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie Michałzasnal, myslalam, ze juz nigdy nie pojdzie spac. I tak swirowal i ciezko go bylo uspokoic. Pierwszy chyba raz bylam dzisiaj na niego tak zla :(

Andzia co za cholerstwo! Skad sie takie g...a biora?
Moze faktycznie po wczorajszych sankach??!!
Duuuuzo zdrowka dla Twojego malego mezczyzny!

A ja mam do Was pytanie. Co jest najlepsze na biegunke?
Dzisiaj juz chyba z 6 kup Michalowi zmienilam, juz nie mam spodni dla niego, wszystko brudne :(
Co zje to zaraz wylatuje :(

hej babki :) melduję sie posłusznie ;) dopiero do doma dotarlismy i jeszcze gufno załatwiłam , a o biurokracji i urzedasach to nawet nic nie wspomne ... w poradni tez sraczato jakoś , co za dzień .....
Beatka sto lat , sto latttt , stoo lat :36_4_20::36_4_20::36_15_4::36_15_4::mylove::mylove:
Andzia o kufa , znów widze ,z e zadyma chorobowa .... biedny ten Twój mały farmer ... szkoda mi go bardzo , pewnie boli go jak grom :(( sił dla was kofani :)
Madzia i Tobie widze los nie szczędzi "przyjemnisci " jak nie urok ...to własnie sraczka :( mozna podac jeszcze do smacty i proboiotyku , deserek bobovity z jagodami , tak mi lekarka powiedziała jak Ju miała biegunkę ...
Anielinka a Amelka nadal w nocy je ? bo nie pamietam ,, ale to chyba Ty kiedyś pisałaś ?
Gosia własnie doczytałam Wasza historię miłosną ..... ahhhhhhhhhhhhhh soł romantisze :DDD
Justynka jak gdzies koło Ciebie jest Tesco to ja polecam body własnie tescowe , naprawde super i za rozsądną cenę :))

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

P. w domu to od razu inaczej :) Musze Wam napisac jaki numer odwalil, ale to zaraz!

Andzia jak Stasiu???

Anouk wspolczuje biegania po urzedach, az mnie zatrzeslo na sama mysl :(
Dzieki za info o deserku z jagodami - nie pomyslalam.

Na szczescie moje dziecie wrocilo. Od 13 nie bylo ani goraczki ani kupska :)))
Probiotyk kupilam Dicoflor30 i juz wypil z mlekiem. No wlasnie mleko dzisiaj bylo na obiad, bo oprocz tego tylko biszkopty chce jesc. Juz widac, ze schudl - taki chudy brzuszek sie zrobil.
No, ale juz jest soba - ciagle usmiechniety, chodzi i mowi mamie wierszyk :)

A teraz o P. Poszedl z psem na spacer i zaszedl do sklpeu po mleko. Nie wzial zadnej torby i szedl z tymi kartonami i Milanem na smyczy. Zadzwonila mama jego uczennicy i jak gadali to pies cos zobaczyl i zaczal go ciagnac, mleko mu wypadlo, a on tak sie wkurzyl, ze puscil psa ze smyczy i krzyknal :wypi...laj! Szkoda tylko, ze w tym czasie cos mu ta baba przez tel gadala :sofunny:
Chyba pomyslala, ze to do niej, bo szybko skonczyla rozmowe :hahaha:

magda_79
A teraz o P. Poszedl z psem na spacer i zaszedl do sklpeu po mleko. Nie wzial zadnej torby i szedl z tymi kartonami i Milanem na smyczy. Zadzwonila mama jego uczennicy i jak gadali to pies cos zobaczyl i zaczal go ciagnac, mleko mu wypadlo, a on tak sie wkurzyl, ze puscil psa ze smyczy i krzyknal :wypi...laj! Szkoda tylko, ze w tym czasie cos mu ta baba przez tel gadala :sofunny:

łahahahhahahhahahahhahahahhahahahhahahhahaha :hahaha::hahaha:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

magda_79

:sofunny::sofunny::sofunny:

Anouk współczuje urzędowego dnia. Rozwalają mnie Twoje komentarze w trójkątnych nawiasach:hahaha:

Mi wcale do śmiechu nie jest, chyba mam głupawke ze zmecznia.:Padnięty::Padnięty::Padnięty:
Stasiu kaszle praktycznie non stop, poza tym nic mu nie jest, nic nie boli, w miejscu usiedziec nie potrafi, pozwalam mu oglądac wszystkie bajki, zeby tylko nie szalał. Dzwoiniłam do mojego prywatnego pediatry, zeby skonsultowac czy potzrebny antybiotyk, kazał nie podawac, jak znajde na jutro jakis dojazd i opieke dla zołz to podjedziemy do niego.

Witam sie po przerwie jak zwykle!:big_whoo: Beata wszystkiego najlepszego!!
Magda-co do rozwolnien to mam to juz "przecwiczone" bo tutaj niestety dla takich maluchow w aptece bez recepty nic nie kupisz, a wiec czarne jagody, marchewka ugotowana (ja kupuje te w sloiczkach dla 4 mies.), podobno sama woda po ugotowaniu marchewki tez jest ok, wszystko co jest z ryzem, czyli kaszki ryzowe i kukurydza- to wszystko wiem napewno dziala "stopujaco". Wlasnie ostatnio tez mielismy podobne chorobsko tylko bez goraczki. Z Julki doslownie "lecialo", dalej apetyt nie za bardzo jej dopisuje, ale do tego wszystkiego trzy zeby wychodza...
Andzia-zdrowka dla Stasia!!!
Doczytam Was i dopisze dalej!! Pozdrawiam Wszystkich goraco!:36_3_15:

wlasnie grzeje zelazko zabieram sie do prasowania jak "pies do jeza", ale sobie postanowilam, ze chociaz z pol godzinki. Julka ma wszystkie body z dl.rekawem w prasowaniu a bluzek jakos nie lubie jej zakladac do p-kola bo moze jej sie cos zawinie i plery gole... wlasnie sie dzisiaj dowiedzialam, ze ostatnio dostawala do popicia jedzenia normalne mleko!!! prosilam, zeby jej nie dawaly tylko wode i moze od tego te rozwolnienia!!! teraz napisaly na kartce i przykleily do Julki miejsca, tutaj dzieciom zaczynaja podawac krowie mleko juz po pierwszym r.z. ja chce jeszce poczekac!!
Dzisiaj bylam na rozmowie o prace, zobaczymy, dalej mam zw.lek ale szukam w innym miejscu, nie chce juz siedziec w domu!! ide do deski, zajrze pozniej, moze jeszcze bedziecie...