Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No tak... Znowu się spóźniłam:glass::glass::glass: Ja przylazłam, to wszystkie polazły!
Ja robiłam ostatnio to ciasto na pizzę: Wielkie Ĺťarcie - Przepis - Ciasto na pizzę Mam zepsuty piekarnik ale wyszła rewelka:36_1_21: Coś mi ostatnio na mózg padło i ciągle gotuję i piekę:lup: Miałam wrzucić wam fotę tej pizzy, ale byłam taka głodna, że od razu wzięłam się za żarcie! Jutro chyba zrobię pączki... A tłuszcze rosną...:Kiepsko:

Andzia ale numer! Mnie strasznie ponosi jak mi Filip przyrąbie... A ostatnio właśnie strasznie sobie próbuje ile może::(:

Gosia Kubulek ma cudne włoski! Choć się zamienimy! Ja ci dam druty Filipka:P A ty mamuśka to szalejesz! Orły w śniegu? No no:D

Dobrej nocy mamuśki:Całus:

P.s. Andzia, wiadomo już coś o tych domkach?

Do jutra:big_whoo:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam, niesttey z domu :(
Mlody chory. Walczylismy cala noc z goraczka, teraz jest ciut lepiej, ale i tak cholera wraca jak tylko leki przestaja dzilac! Do tego dochodza zeby, godzine po 5 ml Nurofenu jeczal - jakas masakra! A w nocy z goraczki caly sie trzasl i juz mielismy dzwonic po pogotowie, ale mu przeszlo.
Na 14.30 do lekarza.

Poczytalam Was, ale odpisze jak Michał pojdzie spac, bo teraz wisi na mnie.

Nikt nie chce się ze mną kawy napic?
A jak dorzucę ptasie mleczko???

W sobotę dokupiliśmy dziewczynom drugie łózeczko turystyczne do spanie, bo w tym drewnianym zaczynało się robić niebeziecznie, no i dziewczyny od godziny sie w nich bawia, normalnie nie mam dzieci. łózeczka otwarte na środku pokoju, a one tylko wnosza i wynoszą z nich zabawki:)

U nas znowu goraczka 39 :((( Mlody wlasnie siedzi mi na kolanach i wcina biszkopta - zawsze cos! tylko malo pije :((((
Nie schodzi mi z rak, wiec prawie caly czas lezemy w lozku i ogladamy bajki.

Gosia ale super historia z P. :))) A fotki rewelacja - wlasnie ogladam. Yoko jaka juz duza :)

Andzia u nas tez sypalo, na szczescie juz nie pada. nie wiem czy jest zimno czy nie.

Justynka milego ukladania :)

Lece, bo maly placze - idziemy dalej lezec.