Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe wespre Cie tutaj :)

Pizza wlasnej roboty? Musi byc pyszna!
Ale fajnie macie z rodzicami, ze zostaja z Olkiem. Marze o takiej nocy :)

A ja bym ciagle spala. Wczoraj padlam z Michałem, wstalam na chwile, zezarlam jakis czekoladowy deser, do tegp chleb ryzowy z nutella i pol paczki chipsow :lup: Wszystko na noc :(
No i poszlam spac dalej. Noc nie byla tragiczna,a ja dalej spiaca. Mlody ma drzemke, a ja ledwo sie powstrzymalam, zeby sie z nim nie polozyc. Nie wiem co sie dzieje.

ok. 16 wpada do nas moja przyjaciolka z facetem (jescze go nie widzialam) i az glupio, ale mam nadzieje, ze dlugo ne beda siedziec :lup:

Witam:)
My już jesteśmy w domku:)))) U teściowej mieliśmy kompa, podczytywałam was, ale nie miałam siły jakoś pisać...
Cafe szkoda, że przyszedł @, trzymam dalej kciuki za owocne starania :Całus: Cafe co do przepisu na ciasto na pizze to ja właśnie z tego robiłam:) jak wam smakowało???
Magda fajnie, że tak wam się wszystko poukładało i, że P dostał dodatkową pracę tak jak chcieliście:36_1_21: Trzymam kciuki żebyście mogli niedługo zacząć się starać o fasolinę:)
Andzia ale Marysia ci zapodała cios :/ Mam nadzieję, że ładnie wszystko się goi :Całus: Kuba ostatnio przechodzi jakiś etap bicia... palnie rączkami człowieka po twarzy i patrzy jaka będzie reakcja :glass:
Anielinka ja też chciałabym wiedzieć jak ty to robisz, że Amelka tak długo śpi... Ja jestem w niebie jak Kuba obudzi się o 7... Przeważnie budzi się kilka minut po 6... aaaa i zdjęcia śliczne Amelki!!!! Ona ma piękne oczka!!!
Tynia fajne zdjęcie Mateuszka:)

Przepraszam jeżeli kogoś pominęłam, ale podgląd mi się skończył:/ a więcej nie pamiętam....

A my spędziliśmy cztery fajne dni:) i pewnie pobylibyśmy jeszcze trochę u teściów, ale dzisiaj musieliśmy wrócić bo przyjechał do nas fotograf z jednej z gazet zrobić nam zdjęcia:) A więc bawiliśmy się popołudniu w pozowanie:))):smile_move:

gosiammm
Cafe udzielałam wywiadu o cukrzycy, ciąży itp. no i musiały być do tego zdjęcia:)

A brzegi pizzy twarde raczej nie wychodzą... a piekłaś w takiej temp. jak tam piszą? Bo ja piekłam w mniejszej temp i krócej...

a nic sie nie chwalilas:Oczko:

no w nizszej i raptem 15minut a mimo wszsytko twarde,nie wiem
a w jakiej pieklas?

Witam poweekendowo...
dzisiejsza nocka również ok, z tym że wczoraj położyłam Amelke spać do łóżeczka i spała o 6 bez pobudki :smile_move: rano przylazła do nas, ale zrobiłam jej mleko i już wziełam ja do nas:)
Gosia fotki super, no i fajnie że wyjazd się udał, w jakiej gazecie można będzie Was oglądać???:smile_move:
Andzia co u Ciebie? jak goi się warga?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć kobietki:)

Za nami fajny, leniwy trochę weekend, szkoda, ze juz jutro poniedziałek::(:
Stasiu poszalał dzisiaj na sankach, pozniej był z moja siostra na basenie, w popołudniu pojechaliśmy do mojej babci na wcześniejszy Dzień Babci::):
Moja wara niestety w stanie fatalnym i boli jak nie wiem:Rozgniewany: Najgorszy jest ten siniak, który wygląda jak wąs i nie chce się nawet zapudrować:Rozgniewany:

Magda bardzo się cieszę, że wszystko Wam sie zaczyna ukłądać, a jak przeczytałam o fasolce to gęba mi sie normalnie uśmiechnęła:Całus:
Cafe super, ze mozesz liczyć na rodziców, nawet nie wiesz jak Wam zazdroszcze tych samotnych wieczorów!!!
Co do pizzy to ja robię tez z tego przepisu i piekę w temp. 220 st. ok. 10-12 min, brzegi nie wychodzą twarde.
Gosia gwiazdo Ty nasza::):Powiedz mi, P. też jest cukrzykiem, bo kiedyś coś widziałam na n-k?
Fajnie, ze wypad udany, fotki super, Kubula słodziak na maxa, a Twój aniołek w śniegu tez imponujący:Oczko:
Anielinka jak serce?