Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, ledwo dycham, zmeczenie i kaczor dają znac o sobie:)
Odebralismy dzieciaki, TSasiu był bardzo grzeczny i mama nie mogłą sie go nachwalic, dziewczyny przespały nopcke i nawet petardy je nie obudziły, za to dały dziadkom popalic i widziałam, ze sa juz zmeczeni. Właziły na wszystkie meble i robiły niezłą rozpierduche. W dzien spały tylko 45 minut, wiec przed chwilka je juz polozylismy. ZOsce ida zeby, bo maruda na całego, luzne kupska itp.
K. ma jutro polowanie, wiec cały dzien jestem sama z moją trójca:Kiepsko:

Cafe ja tez mysle, ze dobrze, iz nie podaliscie antybiotyku, oby Olkowi szybko minęło. U nas tez sniegu po kolana, wozkiem nie ma szans na spacer.
Mei super, ze Filip sie nie budził. A tobie zycze mniej pracy w tym nowym roku!!!
Magda to poszaleliscie:Oczko:

Nas znajomi namawiaja na impreze w karnawalwe, ale nie wiem czy znajde opieke na dzieciakami. Czuje ze moja mama juz nie bedzie taka chetna:Oczko:

Andzia dziewczyny w innym miejscu to i tyle nowosci do odkrywania :)
Za tydzien-dwa rodzice troche zapomna jak bylo ciezko i moze zostana jeszcze raz.

Cafe ale bym zjadle pizze. My wczoraj tez nie zamowilismy. Za to zaraz szampana otwieramy.

Mlody spi, odlecial szybciutko. Ostatnio klade sie z nim do naszego lozka, trzymamy sie za rece, spiewam mu kolysanki i szybko zasypia. Czemu wcale sie nie dziwie, bo i ja sie mecze sluchajac siebie :hahaha:

magda_79
Aaa, zapomnialam. Mamy pierwsza czworke!!! Michał juz nie wyrabial z tymi zebami, dzisiaj rano dalam mu nawet nurofen, ale nie pomogl. Po drzemce nagle sie strasznie rozplakal, nie moglismy go uspokoic i wuedzialam, ze to na pewno zebol, bo zawsze tak jest. Niestety to nawet nie polmetek :(

gratuluje
kurcze niech te zebole juz sie wszystkie przebija

Witam i ja Noworocznie:)

Andzia super, że imprezka udana i trzymam kciuki, żeby udało wam się gdzieś wyjść jeszcze w karnawale!
Beata szkoda, że u was impreza niezbyt udana:/ Mam nadzieję, że zwrócą kasę...
Magda gratuluje zębola! U nas dzisiaj był znów atak zębiszczy:/ Masakra jakaś:/ Mały tak się męczy:(
Cafe fajnie, że robisz sobie kilka dni wolnego, ja za to dla odmiany jutro jadę rodzicom pomagać w inwenturze...
Mei ja też mam nadzieję, że następny sylwester będzie inny niż ten...

A Kuba Nowy Rok przywitał z nami... obudził się krótko przed tym nim zaczęły strzelać fajerwerki... oczy duże... wzięłam go do nas... ale był zafascynowany fajerwerkami:))))) Potem położyłam się z nim i spaliśmy do 7:30:) Yoko też dzielnie przetrwała północ i wogóle się nie bała:)

andzia
K. ze3 STachem oglądaja Ratatuj, zaraz zasiadam do nich, pewnie STasiu wytrzyma dłuzej niż my:Padnięty:

Magda gratuluje zębolka, fajny sposób usypiania:Oczko:
Gosia dzielny Kuba!!!Ja bym nie pogardziła taka odmiana jak inwentura:Oczko:

W głębi serca też się cieszę, że rodzice zafundowali mi oderwanie od mojej nudnej codzienności.... nie no jak ktoś by mi kilka lat temu powiedział, że będę się cieszyć z wizji pisania inwentury, to bym go wyśmiała :hahaha:

gosiammm
andzia
K. ze3 STachem oglądaja Ratatuj, zaraz zasiadam do nich, pewnie STasiu wytrzyma dłuzej niż my:Padnięty:

Magda gratuluje zębolka, fajny sposób usypiania:Oczko:
Gosia dzielny Kuba!!!Ja bym nie pogardziła taka odmiana jak inwentura:Oczko:

W głębi serca też się cieszę, że rodzice zafundowali mi oderwanie od mojej nudnej codzienności.... nie no jak ktoś by mi kilka lat temu powiedział, że będę się cieszyć z wizji pisania inwentury, to bym go wyśmiała :hahaha:

Znam to, czasem załatwianie jakiś spraw urzędowych może być nie lada rozrywką:hahaha:

Witajcie kochane w Nowym Roku
Ja dopiero do Was zaglądam. Wczorajszy dzień na pełnych ob rotach....jeszcze 5 minut przed wyjwsciem latałam guziki przy kurtce....i prasowałam G koszulę....Za nami nie dośc udany sylwester...G wrócił z trasy wczoraj i poszlismy z zabawy o 23 bo był zmęczony a ja wkurzona!! Nigdy njie ma ld amnie czasu ...urodziny spędziłam z mamą, sylwestra z tv....praca, praca ale to już przesada....niepotrzebnie kupiłam sukienke i cieszyłam się jak głupek, że się pobawię...jakoś kiepsko u nas ostatnio....może to się kiedys zmieni.....

Cafe może Olek na zabki?
Andzia puzzle super a jak zakupy byliście???
Gosiamm, fakt czasem inwentura staję się super rozrywką :Śmiech:
Moja gadzina spi, G pojechał karmić psy...a mnie łapie jakas deprecha na ten Nowy Rok....

Witam w Nowym Roku!!!
a my spędziliśmy Sylwestra u nas, przyszedł mój brat z żoną i córeczka, więc Amelka miała towarzystwo, ale tylko do 21.30 bo później tak marudziła że musiałam ją uspać...a my siedzieliśmy do prawie 1...Amelke nawet nie ruszyły fajerwerki:)

Andzia ale pobalowaliście do 7, szok!!:Cherlipanii: ja bym nigdy do tej godziny nie wytrwała:) oby wam się jeszcze udało w karnalwale gdzieś wyjść...
Beata szkoda że imprezka nie wypaliła:( oby tylko udało się kase odzyskać.../ Iza o tej porze jeszcze nie spała??? Amelka to by tak marudziła, że by chyba na stojąco zasnęła:)
Cafe dobrze że temp. spadła i obeszło się bez antybiotykiu, może to i zębolki...hmmm
zazdroszcze śniegu, u nas sucho -5...
Magda zdradź jakie kołysanki śpiewasz, może i ja zaczne :hahaha:
gratki za zębolka!!! to wyszła 4, a 3 jeszcze nie ma???
u nas pies źle znosił strzelanie, zreszta jak co roku, musieliśmy go głaskać i uspakajać...
Veronica szkoda że i u ciebie nie udany Sylwester :le: może u was taki "kryzys" przez prace i zmęczenie, co?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!
P. pojechal na turniej, pies u dziadkow, mlody spi (po 3 kolysankach), a ja z kawka do kompa. Rano ogarnelismy chate, wiec luuuzik :)
Myslalam, ze ten dzien spedze sama, a tu niespodzianka. Po 14 wpadnie do mnie moja przyjaciolka z moim chrzesniakiem. Ale sie ciesze :yuppi:

Andzia jak Stasiu??? Oby to nie bylo nic powaznego.

Anielinka super, ze fajnie spedziliscie Sylwka. Zawsze to jakas odakocznia od codziennosci.
Kolysanki znam tylko 3: Dorotka, Był sobie krol i Na Wojtusia... Ale sa skuteczne :hahaha:

Co do zebow to po dwojkach wyhcodza wlasnie czworki, a dopiero potem trojki :)

Veronica ale mialas fatalnego Sylwestra :((( Tez bym sie kwurzyla, tyle szykowania i w ogole nastwilas sie na zabawe, a tu kicha.
Trzymam kciuki, zeby Wam sie poukladalo. Praca to nie wszystko!