Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No w końcu ktoś się pojawił:)
Andzia trzymam kciuki za jutro! Zdrówka dla was!
Magda, że ty rozróżniasz Marysię i Zosię... ja przez połowę spotkania to nawet nie zauważyłam, że mają inne kolory sukienek:smile_move: bo one takie podobne, że ten szczegół mi umknął...
Jeździk kupiony...:smile_move: i dobrze, że teraz się zdecydowaliśmy, bo ten sam sprzedawca wystawił później już drożej:)
Kuba przed chwilą zasnął... jak śpi dłużej w dzień to coś ciężko mu się zasypia...

gosiammm

Kuba przed chwilą zasnął... jak śpi dłużej w dzień to coś ciężko mu się zasypia...

Wole nie pyatac ile spał, bo się zdołuje.
Mi juz nie chodzi o to, zeby one spały 2 zy 3 h, żebym miałączas dla siebie, tylko zeby one były wyspane i miały humor do wieczora. A 45 minut to troche mało::(:

Witam!
U nas dla odmiany noc fatalna. Mlody po 1 przywedrowal do nas, czesto sie budzil i nie spal od 4 do 5.15. Zasnal potem, ale ja musialam wstawac. Jestem nieprzytomna. Nie wiem jak przez rok funkcjonowalam :lup:
Do tego nie mam mleka od kawy, a bez nie wypije :(((

Gosia chcialam pryed chwila yaglosowac na pokoj, a wyswietlilo, ze moge dopieroj utro, a wczoraj rano glosowalam. A glosuje z domu i z pracy :)

czesc dziewczyny, no ja dzisiaj wyspana jak nigdy mam wolne wiec pozwolilam sobie na spanie....olek wstal o 7 nakarmilam go i siedzial z nami w lozku az w koncu S z nim wstal a ja zostalam jeszcze dospac...

dzisiaj i jutro mam wolne i chce troszke juz posprzatac na swieta jutro jedziemy z oleczkiem na szczepienie ospa, odra, rozyczka....a na pneumokoki to nie wiem kiedy zapytam sie i najwyrzej sie umowie ale to pewnie nastapi w lutym...

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Czesc Dziewczyny! Wczoraj mielismy zakrecony dzien, nawet nie mialam czasu zeby Wam napisac. Rano mielismy serwis samochodu, pozniej szybkie zakupy, a po przedszkolu z Julka do lekarza, chcialam zeby ja osluchali bo nie podoba mi sie ten jej kaszel i za dlugo to juz trwa. We krwi nic nie ma, a po pobraniu wymazu z noska trzeba poczekac na wyniki, dostalismy nowy syrop, mam nadzieje ze pomoze. U nas zrobilo sie mrozno, ale sniegu cos nie widac. Wole tak niz te deszcze i szarobure dni, tymbardziej ze tutaj jak jest pochmurno to juz ok 15 jest ciemno jak w d.... bleee........... Na pokoiki glosiki oddane:) Milego dnia zycze!!!

Witajcie...
u nas nocka ok z przerwą na mleko o 2, ale chyba juz się przyzwyczaiłam do tych pobudek nocnych, rano pospałyśmy do 8.30
pogoda u nas się zmieniła, dziś mroźno było, jak rano wstałam to było biało dookoła, ale świeci słonko, więc dziś chyba bedzie spacerek...

Andzia mam nadzieje że K. się wykurował i pojedziecie jednak do Pozniania na zakupy...jak dzieci się czują?
Magda ja też zwolenniczka białej kawki:)/ a nocki współczuje, wiem jak to jest jak człowiek przyzwyczai się do dobrego....
Gosia a co z żołądkiem Yoko? objadła się, czy co?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Udalo mi sie zdobyc mleko i kawka juz zaliczona :))) Od razu lepiej!

Andzia sie nie odzywa, wiec pewnie szaleje zakupowo w P-niu :)))

Gosia no wlasnie, co z Yoko???

Nasz pies nagle zaczal sie interesowac wszystkim czym bawi sie Michał :lup:
Wyrywaja sobie vciagle cos. Mlody ostatnio rozpakowywal zakupy i wyciagnal ogorka, po kilku sek juz pies biegal z nim w zebach. I tak w kolko!

Sylwia niezmiennie zdrowka dla Was!

Justynka super, ze udalo sie pospac! Nie szalej z porzadkami, odpocznij troche!

Anielinka fajnie, ze Amelka chociaz nad ranem nadrabia te nocne pobudki. A jakbys nie dala jej w nocy mleka? Płacze?

Magda dobrze że kawka zaliczona:))
czyżby Milan zrobił się zazdrosny o "zabawki" Michała?...
jakbym Amelce nie dała mleka to ona by za cholere nie usnęła tylko by po nas łaziła, już tak mieliśmy kilka razy, jak się obudziała w nocy to nie mogła spać,rzucała się to ja tuliłam ją, nosiłam i nic...wkońcu dałam mleko i odrazu usneła i tak było kilka razy, więc stwierdziliśmy że to napewno z głodu takie zachowanie, no i teraz nawet nie próbuje jej usypiać tylko wstaje, robie mleko i jak je wypije to po 5 sek. już śpi:)

Andzia się nie odzywa więc napewno pojechała na zakupki:)
a do mnie dzwonił Ł. że w sobote będziemy mieli gości, przyjedzie bardzo dobry kumpel Ł. ze swoją żoną która jest w 5 miesiącu ciąży:)) bardzo się ciesze, bo to fajni ludzie i będzie o czym pogadać :Oczko:
tylko musze coś przygotować na przekąske, bo oczywiście Panowie będą drinkować:)...tylko co by tu przygotować, mam pustke w głowie...

Kuba śpi już godzinę... ale usypiałam go 40 minut... jeszcze po drodze kupajde zmajstrował:36_11_1: ale zasnął i niech śpi jak najdłużej:)
Anielinka fajne macie plany na weekend:) my jak zawsze - weekend przed telewizorem:/
Magda Yoko też się interesuje zabawkami Kuby... A co do ogórka to dobrze, że Milan z nim tylko biegał, bo Yoko to by go pożarła w 5 sekund... A w nocy miała rozwolnienie:/ pewnie coś zjadła... tylko jestem ciekawa co... bo raczej pilnujemy... no nic dzisiaj ma dietkę:)
Sylwia zdrówka!
Justynka mam nadzieję, że Olkowi humor się poprawił!

buuu ale tu cisza:(
Kuba obudził się w niezbyt fajnym humorze, ale na szczęście jakoś udało mi się humor mu poprawić:)
Dostałam wiadomość, że jeździk został wysłany już DHL, a więc mam nadzieję, że niedługo Kuba będzie się nim już cieszył:) Bo nie będę czekała do świąt żeby mu go dać... bezsensu...
Andzia jak tam zakupy?????