Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)
Dzisiaj cały dzień byłam sama i nie mogłam za bardzo zajrzeć...
A dzisiaj już mam labę - Kuba śpi;)
Nocka nie należała do najgorszych na szczęście... ale i tak spał z nami w łóżku...
Sylwia ja chyba bym nie zaszczepiła... jakoś nie mam zaufania do tej szczepionki..
Tynia ja nie mam krzesełka uczydełka... ciągle przeglądam allegro i zastanawiam się jaki małemu kupić prezent... niby chcieliśmy ten zdalnie sterowany samochód z chicco... ale jeszcze się zastanawiamy...
Andzia niezmiennie sił :Całus: mogę Cię pocieszyć, że ja też bym najchętniej zwiała jak najdalej stąd...

Bardzo chciałabym was dziewczyny prosić o głosiki na pokoik:) LINK W PODPISIE;)

Hej, ja na sekunde, meble poprzestawialiśmy-Anielinko tylko w inne miejsca, bo potrzebowalimsy więcej miejsca na tv:Oczko:
Ale trzena było powywalać wszystko z szaf i regałów, wiec mam co robic...

Anielinka koniecznie porób te badania, z nadciśnieniem nie ma żartów, moja przyjaciółka ma też z tym problemy, a te Twoje czeste bóle głowy były na pewno tym spowodowane!!!Tulam kochana:Całus:

Tynia zazdroszcze Ci tej nudy:) I tak jak Magda pisze, zaglądaj czescie!!!CO do krzesełka to ja nie mam, ale na gwiazdke bardzo chciałabym stolik edukacyjny, a to prawie to samo, ja myśle, ze dzieciaki nie sa jeszcze za duze.

Sylwia naprawde super opieka socjalna, w Polsce jak na pewno wiesz kaszana totalna.
Co do szczepionki ja jestem raczej przeciwniczką, jeżeli firmy farmaceutyczne nie biora odpowiedzialności za skutki uboczne, to dla mnie sprawa jest jasna.

Gosia głosik oddany, ne wiedziałam, ze Kubulec ma takie królestwo:Oczko:
A dla Ciebie sił kochana, może razem gdzies spieprzymy?

Magda oby Michu dał pospac. ZOłzy jajo raczej lubia, ale moze tez im zrobie taka paste, z majonezem to robiłaś?

Dziewczyny, jak bedziecie chcialy wiac to zapraszam do mnie :hahaha:

Gosia glosik na pokoik zaraz oddam i mam nadzieje, ze bede pamietac codziennie :)

Andzia oj, to sobie dzisiaj roboty narobilas!

Cafe jak sie czujesz?

Pasta prosta, bo jajka, szczypiorek i ogorek kiszony. Do tego mala lyzeczka majonezu i pieprz ziolowy. Mlody najpierw jadl z bulka, a potem juz sama :)

Helooo...
Gosia głosik oddany...
Magda wkońcu się doczekałam fotki chodzącego Michalka, ale suuuper zadowolony ze swoich nowych umiejętności :)))
Andzia no to sobie narobiłaś roboty, ale szkoda że dziewczyny już śpią, bo pewnie z chęcią by ci pomogły :Oczko:
Sylwia ja bym też nie szczepiła na tą grype...nie jestem przekonana...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Wyrobiłam się ze wszystkim, nawet kątem oka MjM obejrzałam:Oczko:
I zarobiłąm ciasto na pierniki, teraz trzeba kuchnie ogarnąć i do wyrka.
A jutro do lekarza, mam trójkę kaszlących dzieci w domu::(:
Na czwartek K. już załatwił wolne, opieka dla dzieci tez jest, ale pewnie jak zwykle dupa z tego będzie...ehhh...

Magda Michał bossski!!!