Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Cafe:)

Ja danonków, monte itp. nie daje, ale obiuad jedzą juz coraz czesciej ten sam co my, wczoraj miałam filety z kurczaka w panierce i strasznie im zasmakowały, ziemnikami i surówką pogardziły, za to mięcho pycha.
W sobote mielismy kurczaka z ananasem i ryżem-też jadły.
Ale czasama jak widze to wyciaganie żarcia z buzi, plucie itp. to mnie telepie...

A i w sobote dostały pierwszy raz mandarynki-zasmakowały bardzo:)

Czasć babki :)) no wkoncu koniec tej rehabilitacji .... z jednej strony sie ciesze ze juz koniec a z drugiej wiem ze do stycznia bedziemy z tym same bo juz nie ma miejsc na grudsień do poradni ... Z Julka jest juz lepiej ale konca narazie nie widac ... do tego wyszło ze Julka ma alergie i babka odrazu wypisała mi skierowanie na oddział alergologiczny jednego dnia .. jak nie urok , to sraczka albo przemarsz wojsk ... no ale juz nie smęce Wam i ciesze sie ze juz moge z Wami popisac :))
i u nas noc na czuwaniu ... kurde ale zauwazyłyscie ze przewaznie nasze dzidziole jednoczesnie w nocy mają problemy ze spaniem ??? moze to kuna jakiś wpływ faz księzyca ? :DD albo i inne ustrojstwo :))
Anielinka to faktycznie pomykaj czym predzej do lekarza , z ciśnieniem nie ma zartów , mój kolega 27 lat i wylew ... ostroznosci nigdy za wiele a i Ty spokojniejsza bedziesz o siebie :))
Gosia chyba Cię jakiś kryzys dopadł , ja Cię doskonale rozumiem bo mam tak samo :P jestesmy tylko ludzmi do tego przemęczonymi ludzmi ... jestes super mama i bez dyskusji , jak stara cyganka Ci to mówie ;))
Cafe pokoik cudny .. juz nie mogę sie doczekac kiedy i my będziemy Julce urzadzac ... narazie wydaje mi sie jeszcze za mała .. zreszta co ja sie bede oszukiwac to jestem za miękka dupa i nie dojrzałam jeszcze do tej decyzji :P a co do pracy napewno postapisz tak jak bedzie najsłuszniej kazda opcja mo swoje plusy i minusy .. wytrwałosci .. no i tej Basi zycze .. :))) bedzie dopsze :)
Andzia nocne ujeżdzanie taty bardzooo mi se podobało :DD a z tymi choróbskami to jakas plaga , gdzie nie patrzeć tak gile po pas i prychanie .. zdrowka dla dziatwy i dla Was :)
Magda ile bedziesz pracowac ? cho pogadac ;P i opowiadaj jak było w operze ( ja nigdy nie byłam .. )

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Cesć , cesc :)) tak Andzia teraz same bedziemy cwiczyć , ale kuna wolę zeby nas ktos kontrolował na bierząco , bo ja sama nie iwem czy dobrze ją cwicze , moze nie dociagam tak jak powinnam ..a alergia sama nie wiem na co narazie do stycznia bede elininowac metodą prób i bełdów a w styczniu na ten oddział i zobaczę co im powyłazi ...
a Jaki Madzia ma egzamin ??

Anouk witaj :Całus:
Andzia u nas jest około 7 rano mleko, później około 8-9 jakaś skiba chleba, około 11 kaszka, około 14-15 obiad (Kuba też coraz częściej je nasze obiady i mu smakuja o wiele bardziej) o 17 jakaś przekąska typu owoc, ciacho i na koniec mleko... czasami te posiłki zamieniają sie miejscami w zależności od tego jak się wyrobię z obiadem i o której Kuba ma drzemkę...

No ja wiem, że nie da rady książkowo, ale ja sie strasznie wkurzam jak one nie chca jeść. Poza tym Stasiu w ich wieku wcinał dosłownie wszystko i dobrze sie to nie skończyło.

Anouk biedniusie jestescie z tymi rehabilitacjami:Całus: Strasznie długo to już trwa...ciekawe jak Zośka Prosiaka, ona też miała kręcz...
A MAgda ma egzamin na Aspiranta Straży Pożarnej:D

Cafe Stachu miał problem z kupami, tzn. robił ich duzo za duzo, do 10 dziennie, trwało to kilk amiesiecy, badania nic nie wykazywały itd. W koncu trafiliśmy do szpitala i tam stwierdzili ze przeciążony żołądek, zrobili mu kilkudniową głodówke itp. Ale tu bardziej chodziło o to, ze on jadł za dużo smażonego-schabowe itp.

andzia
Cafe Stachu miał problem z kupami, tzn. robił ich duzo za duzo, do 10 dziennie, trwało to kilk amiesiecy, badania nic nie wykazywały itd. W koncu trafiliśmy do szpitala i tam stwierdzili, zrobili mu kilkudniową głodówke itp. Ale tu bardziej chodziło o to, ze on jadł za dużo smażonego-schabowe itp.

no olek od zawsze robi duzo kupakow...3-4-5....kurcze ale lekarka mowila,ze to nic takiego

o kuurcze Madzia bedzie teraz babka z sikawką :D
Andzia no to faktycznie mieliscie przeboje ... Cafe i u nas tych kupoli ok 3 ( jak ida zeby to wogóle masakra bo biegunka i gacie co chwilę musze zmieniać bo bąki z kleksami ida )
jak bylismy w tym szpitalu to Julka dostawała normale obiady i jak pytałam oddziałowej czy takiemu roczniakowi mozna , powiedziała , ze jak najbardziej tylko unikac kapuchów , grzybów ... wiec Julka wcinała i wsio ok było

czesc dziewczyny

no u nas olek je okolo 6 rano mleko potem okolo 8 sniadanie, potem o 12 moze pozniej zalezy jak mamy do pracy i zawsze je to co my nie chce nic innego nawet tak jak kiedys pisala magda nakladalam na swoj talerz jego jedzenie i tak nie chcial wiec je z nami to co my.....potm dostaje jakiegos bananka jablko zalezy gdzie jest czy nas czy u dziadkow ale dziadki to caly czas mu cos daja jak tam zejde to zawsze cos ma w rece do jedzenia i kolacja czyli mleko ale przed mlekiem caly czas wcina owoce i czasami dostanie kromke chlepka jak juz bardzo jest glodny.....no i okolo 23 budzi sie jeszcze na butle....ale jest juz lepiej bo niedawno to jeszcze wstawal o 3 na butle a potem o 6...

a kupki robi raz dziennie czasami ale to naprawde czasami dwa razy dziennie....

ja dzisiaj na 14 do pracy a tak mi sie chce spac ze masakra obiad juz mam wstawiony i zastanawiam sie czy sie nie polozyc....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hejoł Mamusie!

Rozłożyło mnie totalnie a dzisiaj w pracy siedzę...:Kiepsko: Dobrze, że mam spokojniutką pracę i mogę sobie posiedzieć opatulona w kocyk:temperature:

Cafe
moja mama też chciała cały alfabet dzieci no i wyszła Alina, Beata, a przy mnie już przeskoczyła aż do S:hahaha:

Dziewczyny powiedzcie mi dlaczego danonki i monte są złe... Wcześniej gdzieś mi się to o uszy obiło ale żaden konkret...

Tak poza tym szkoda, że Pan adwokat więcej mi nic nie napisał... Bo widziałam, że wczoraj odpowiadał a mi nic nie napisał::(:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png