Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez sie juz melduje i zmykam do pracy za jakis czas...ale mi sie nie chce mowie wam straszny len mnie ogarnal dzisiaj...ja po ploteczkach z kolezanka a oleczek byl w znakomitym humorze i moja kolezanka az sie zastanowi ad dzieckie :36_1_21::36_1_21:

a tak to po staremu u mnie wczoraj posprzatalam wiec dzisiaj luz mialam ale obiad trzeba bylo zrobic i wogole....wiecie jak to jest

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Joł,
zaraz zmykam na Mam talent z moją stertą prasowania:Kiepsko:
Laski spały dziś tylko od 11.15 do 12, drugiej drzemki odmówiły, ale i tak nieźle sie trzymały do wieczora. No i zjadły dziś zupe kalafiorowa i pozniej z nami kurczaka z ryżem. Musze je tez przestawic na jedna drzemke, ale wolałabym, zeby zasypiały tak po 12-tej.

rena kochana brakuje tu Ciebie!!!Wracaj szybko!!!
Cafe a Ty sie kuruj babulcu bo po dupsku dostaniesz. Mam nadzieje, ze uda sie w koncu znaleźć opieke dla Olka.
Anielinka o której Amelka chodzi na drzemke?
My tez kiedys chodzilismy na Andrzejki, w tym roku nawet dostaliśmy propozycje, ale wiadomo-dzieci:)
Sylwia fajne z tym przedszkolem, troche luzu masz. A z chorobami nietsety czesto tak bywa::(:
Justynka niech sie kolezanka dobrze zastanawia:)

A w ogóle to Stachu coraz gorzej kaszle::(
Zmykam, zajrze w przerwie

anielinka
Andzia no tak przez 2 godz. to kupe roboty można zrobić, dziś nawet jeszcze mi został czas na to żeby zajrzeć na parenting:))

No mam nadzieje, ze i moje zołzy beda z dnia na dzień spały coraz dłuzej.
Wciąż próbuje nagrac im jakies fajne filmiki, ale jak tylko pojawiam sie z aparatem, to rzucaja wszystko i lecą do mnie.
Mówie Wam, jak czasem sie razem bawia, to można sikac. Dzisiaj karmiy i poiły lalki, podkładając im kubki do ust tak śmiesznie mlaskały, ze sikaliśmy ze Stasiem

andzia
anielinka
Andzia no tak przez 2 godz. to kupe roboty można zrobić, dziś nawet jeszcze mi został czas na to żeby zajrzeć na parenting:))

No mam nadzieje, ze i moje zołzy beda z dnia na dzień spały coraz dłuzej.
Wciąż próbuje nagrac im jakies fajne filmiki, ale jak tylko pojawiam sie z aparatem, to rzucaja wszystko i lecą do mnie.
Mówie Wam, jak czasem sie razem bawia, to można sikac. Dzisiaj karmiy i poiły lalki, podkładając im kubki do ust tak śmiesznie mlaskały, ze sikaliśmy ze Stasiem

Andzia Amelka też tak robi z lalką, bierze łyżeczke, coś nakłada z miseczki i podaje lalce do buzi i przy tym mlaska i mówi mniam, mniam...:36_1_21::36_1_21: ahh te nasze małe mamuśki :36_1_21::36_1_21:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam wieczorowo:)
Sylwia witaj:) - zapomniałam ostatnio się przywitać:)
Cafe kuruj się kobietko!!! Twoja mamam miała rację, że Olka zabrała, a więc do łóżka proszę odmaszerować!
Anielinka ale Amelka dzisiaj pospała.... u nas ostatnio Kuba z zegarkiem w ręku w ciągu dnia śpi tylko godzinę.... A ja prawie nic przez ten czas zrobić nie mogę... Przyzwyczaił matkę do dłuższych drzemek, a teraz się dziecku odwidziało...
Rena wracaj!!!!
Justynka fajnie, że spotkanie z koleżanką udane:)

Moją faworytką w MT też jest dzisiaj Ania:)

Wnieśliśmy łóżeczko Kuby do sypialni... bo co z tego, że niby śpi w swoim pokoju jak co noc ląduje u nas w łóżku...

No i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa Ania nie przeszła:/

K. mi właśnie obiecał, ze weżmie w tygodniu jeden dzień wolny, zeby pojechac na zakupy i uniknąć weekendowych szałów. Oby tylko Staś był zdrowy.
W nastepny piatek jade do kina, a w sobote przylatuje nasz przyjaciel ze Szkocji i przychodzi do nas z zona, moze jeszcze jedna para przyjaciół dojedzie. Nareszcie cos sie zaczyna dziac:)
Aha, choinki w tym roku nie bedziemy miec, ewentualnie jakas maluta na komodzie. Nie ma sznas przy zołzach:)