Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Joł,
miałam sprzatac i prasowac, ale chyba mnie zwiało przy myciu okna i ledwo ruszam szyją:Kiepsko:

Anielinka :Całus:
A ja na Twoje:D
Magda usprawiedliwiona, ale Gosia, Cafe i s-ka dostana lejty na dupsko:Padnięty:

Justynka spokojnej pracy.
Pewnie, ze jak chca kupic to bierz, mój Stasiu by sie pewnie z takiego ucieszył.

Sylwia witam serdecznie. Pisz dużo, jak nas nałogowo podczytujesz, to pewnie wiesz, ze mamy tu dwie mamy ze Szcecina:)

anielinka
ooo Andzia:))
wiedziałam że mogę liczyć na Twoje towarzystwo :Oczko:

::):::):::):::):

K. dzisiaj był u swoej starej klientki, i której robił dom jeszcze jak byłam w ciaży. Ona ma trzech synków i wciąż mu zazdrościła, ze bedzie miał dwie córeczki. No i dzisiaj do niej pojechał na serwis i dała mu dwie sukienki dla dziewczyn. No po prostu byłam w szoku, ale takim bardzo pozytywnym oczywiscie.

A sukienki śliczne, takie:
Sukienki/spódniczki - KONICZYNKA – Quadri Foglio, Dolphin, Quadri Denim – markowa odzież dla młodzieży i dzieci, ubrania dla nastolatków, ubranka dla dzieci, ubrania dla dzieci, ubranka dziecięce, ubrania dziecięce, odzież dziecięca

A co chcialaybyscie wiedziec? Troche ciezko tak z "marszu" o sobie opowiadac :) Wyjechalam ze Szczecina ok 7 lat temu, tutaj mieszkamy, pracujemy, nasza Julka zaczela chodzic do przedszkola od pazdziernika, narazie 15godz tygodniowo, a ze poki co jestem na zw.lekarskim to mam troche czasu zeby zajac sie domem:)) Juleczka chodzi od zeszlej niedzieli i teraz caly czas chodzi i chodzi... Mamy 2 pieski, teriery szkockie, ktore teraz niestety sa ciagane za brody... walcze z tym ale Julka mysli ze to zabawa, a te biedaki tylko uciekaja...

Witajcie!
JA juz po ploteczkach i nie moglam nie zajrzec do Was :)

Andzia ale super gest klientki K.! Sukieneczki boskie!
Co do konkursu to sie nawet nie wypowiadam, poczytalam tylko dzisiaj komentarze na jego temat - porazka!!!

Sylwia witaj! Ja nalogowo podczytujesz to i szybko sie wkrecisz. Najtrudniejszy pierwszy post :)))
Ja tez jestem ze Szczecina!
Koniecznie wrzuc fotki Waszej rodzinki i pisz, pisz i pisz!

Cześć::):

Madzia jak się robi placuszki marchewkowe? W sumie Filip marchewki nie trawi, ale może zamiast marchewki dam jakieś inne warzywko?

Andzia to jest ta piaskolina Moon Sand dla dzieci:)

Veronica tulam mocno! Ja też niedawno szukałam pracy:Kiepsko: Na pewno się jakoś ułoży...

Justynka fajne autko! Oluś teraz też na pewno choć na chwilkę się nim zajmie::):

Filip mi się rozchorował... To chyba przez ten żłobek... Tak jakoś mi się wydawało, że za bardzo nie choruje ale teraz jak o tym pomyślę... W każdym razie bidulek chodził dzisiaj z gorączką::(: i kaszlał okropnie... Na dodatek wkurzyłam się trochę w przychodni, bo same starsze dzieciaki były (ja wiem... Od 10 wzwyż) i żadna mamuśka nawet przez moment się nie zawahała, żeby wejść... Pewnie nawet przez myśl im nie przeszło, żeby mnie z maluchem wpuścić... Sama nie jestem pewna jakbym się zachowała na ich miejscu, ale jak się pozastanawiałam, to jakbym widziała mamę z malutkim płaczącym dzieckiem na rękach, to pewnie bym przepuściła... Często tak robię, bo wiem jaka to ulga i dla mamy i dla dziecka, nie tylko u lekarza... A tak było opóźnienie i czekałam z Filipem ponad półtorej godziny... A teraz siedzę w pracy i zastanawiam się co kupić mojemu chrześniakowi na prezent (ma 3 latka)... Myślałam o takim warsztacie
SMOBY Warsztat Mechanika CARS Auta Zygzak McQueen (824235585) - Aukcje internetowe Allegro bo to fan Zygzaka... I nie wiem czy nie za dużo ma tych Zygzaków i czy nie kupić mu takiego zwykłego warsztatu... Miłego wieczorku Wam życzę!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć Mei,
dużo zdrówka dla Filipka!!!
Co do zachowania w przychodni, to wiem jak to jest. my byliśmy kiedyś z całą trójką, najpierw weszłam do gabinetu ze Stasiem, pozniej z Zośka i na końcu z Maryska-K. czekał z reszta na poczekalni. Jak wychodziłam z Zośka to facet, który miał numerek po mnie wepchnął sie prawie do gabinetu, wiec mówe, ze chwila, bo jeszcze tam wchodze, a on do mnie po chamsku: Boze, to ile Pani ma tych dzieciaków???
Bez komentarza, wiocha i tyle.

Co do prezentów to ostatnio polecałam Anielince gry, dla 3-latka w sam raz:)