Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe biedactwo no to odpoczywaj duzo...ja mam juz wlasciwie wszsytko, ale musze dokupic jeszcze troszke mmalutkich ciuszkow bo na razie mam kupe rzeczy ale takich troszke wiekszych...czuje sie bardzo dobrze, tylko ciezko juz mi z tym ogromnym brzusiem,ale maly jest zdrowy, ostatnio nagralam plytke z USG codziennie ogladam i podziwiam juz mojego malutkiego skarba...;) dzis bylam u lekarza wszystko mam dokladnie pozamykane, rozwarcia nie ma wiec wszystko w porzadku:))

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Dzień dobry babeczki :)) Heloł Kasioleqq , powróciłas . JUPII :)) Cafe 3 kg to Ty zaraz nam tu rodzić bedziesz :DD jak oni Ci kuna ten termin obliczyli ??? miesiac poślizgu ??? aż sie wierzyć nie chce :)) lepiej sie pospiesz z tymi zakupami kochana , bo jak widac nie zna sie dnia ani godziny :DD no wkoncu udało mi sie foto dodać , Gosiam miałas racje to tam na górze , a ja myslała ze to tylko taka ogólna ;) Anet nierób nam tego i szybko załatwiaj jakiś net :) a jak ogólnie dziś sie czujecie babki ? ja szpadam na głodniaka na badania krwi , ale tak mi sie chce ze ho ho :) a potem do mamuski ... pozdrówka i buźka . pa

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

w poniedzialek ide jesczcze do mojego lekarza.....zobaczymy co on na to powie....5 tyg to przeciez bardzo duzo......wszyscy mowia,ze usg tez nie do konca jest miarodajne.....ale 5 tyg??chocby sie sie usg mylilo to o tydzien dwa.....to i tak 3 tyg do przodu.....wiec jakby nie liczyc koncowka sierpnia ?no chyba,ze olus bedzie wazyl 8 kg:):)w koncu dzidziol najwiecej przybiera pod koniec ciazy

Dzień dobry kobietki:)
Cafe ale Oluś duży, może termin miałaś źle obliczony:Zakręcony:
Ja dzisiaj jade z domu do Poznania tak latam te 60 km w tą i spowrotem...
A gdzie ta nasza Andzia?? Długo ją trzymają...
Kurcze wy macie takie dokładne informacje, na temat wymiarów i łożyska nawet, a mój lekarz tylko powiedział mi ostatnio wagę Kubusia i nic więcej:Smutny: Ja to juz nawet się ciesze że 30 lipca ide do szpitala i tam mi zrobią dokładne usg i badania...

Cześć Kochane:)

my z Kacperkiem się wyspaliśmy, a teraz czekamy, aż przyjadą faceci od okien i będą brać wymiary...a potem jakieś zakupki...

cafe faktycznie 5 tyg. to jest duży poślizg...nie słyszałam nigdy, o takim przypadku, u mojej kolezanki lekarz sie pomylił, ale o 2tyg., ale o 5 nie słyszałam, teraz to musisz kochana barać się za zakupy pełną parą...:Uśmiech:

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Cafe, ale numer z tym Twoim bobisiem - ale jek duży i zdrowy to po co mu się tam kurczyć i ściskać:)
Ciekawe jak tam moja niunia........
Gosiamm - mmój lekarz też jest bardzo powściągliwy w przekazywaniu informacji o "stanie technicznym domku mojego maleństwa" i wiem tylko tyle że Łucja w 30 tyg ważyła 1200 gram. Mało tego - bo on jeszcze nawet nie wpadł na to czy to dziewczynka czy chłopiec - a ja już od dawna wiem bo na szczęście od czasu do czasu konsultuję się też z innymi lekarzami. Właśnie w czwartek idę do innego to może się coś dowiem....

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

He4j dziewczynyt:)
u mnie katastrofa chyba złapałam ta jelitówkę i męczę się od wczoraj mam nadzieję, że przejdzie do jutra!!
co do szkoły rodzenia nie byłam bo nie byłam w stanie okupowałam toaletę cały dzień L:(
a najgorsze wtym wszystkim jest to, że przywieźli wczoraj pralkę i nie działa!!! to jest jakiś koszmar po prostu.. jestem już 3 tyg bez prania ryczeć mi się chce na widok tych stert prania....:Płacz:

czekam teraz na poana od pralek, żeby zobzcayzł czy dobrze jest podłączona ale raczej tak bo my z mężem cały dzień czytalismy instrukcję punkt po punkcie a ona dalej nie działa.....
cafe.... czy to możliwe żeby lekarz się tyle pomylił??? u mnie jest tak, że w 29 tyg mały ważył 1,5 kg i chodzę co jakiś cas do rugiego lekarza ale mniej więcej wszystko się zgadza a może tój Oluś duży będzie???

babeczki,skoro olek wazy 3 kg to raczej na pewno nie jestem w 31 tyg.....ehhhhh....mowie wam,czary mary....widocznie mialam okres a juz bylam w ciazy,to po pierwsze.....a poza tym....to juz nie wiem ....zobacze co powie mi w poniedzialek,najwyzej jeszczce z trtzecim lekarzem skonsultuje....dobrze tylko,ze wybralam sie wczoraj,przynajmniej wiem,czego moge sie spodziewac,i wiem,ze musze jesczce bardziej uwazac,ze wzgledu na to lozysko

Przeleciałam Was tak szybciutko...

Kasioleqq
witaj wśród żywych:)

Gosiamm i Anouk śliczne fotki!!!

Anet Krzyś ale wielki:)

Ja dziewczynki poszłam do szpitala tylko na obserwacje, w poniedziałek miałam wyjść, a wyszłam dopiero dziś. Dłuuuuga historia:(
Mam rozwarcie na 2 cm i biorę Fenoterol 12 x na dobę:(
Ogólnie muszę leżeć, nie wolno mi za dużo chodzić, przemęczać się itp.
Za 2 tyg. znowu do szpitala na obserwację!!!
Dzidzie maja po 1,5 kg, więc waga taka akurat.
Poza tym mam chyba odleżyny, bo od wczoraj tak strasznie bolą mnie plecy, że nie mogę sobie znależć żadnej pozycji:(

Zajrzę do Was później, i\dę się dzieckiem nacieszyć!!!

Andzia w końcu z nami:)
a ja w końcu piorę,m piorę, piorę lalalalal.... mąż oddał pralkosuszarkę do sklepu w ramach rękojmi jup[iiiiiiiiiiii i w zamian wzięliśmy porządną pralkę, które dzięki Bogu pierze ;)
a i przyszedł mi już zestaw Tommee Tippee i jestem zachwycona butelki bardzom ładne a najbardziej podobają mi się zmoczki do nich bo są bardzo miękkie, elastyczne i w dotyku jak cycek:) polecam!!
Andzia te bóle pleców to chyba od brzuszka bo ja też czasami mam takie, że cała noc szukam miejsca mi doktorek tłumaczył to tym, że powiększa się macica teraz bardzo szybko i uciska na różne nerwy i wszelkie chwilowe bóle w okolicy, nerek, krzyża, jajników kazał mi traktować jako objaw zdrowej ciąży;)

Cześć babulce:)
No to jesteśmy wszystkie w komplecie:)
Andzia oszczędzaj się kobietko...
Cafe jeżeli faktycznie termin ciąży masz źle ustalony, to ty sierpniówki jeszcze możesz wyprzedzić...
Anet widze, że mamy ten sam problem z lekarzami...nigdy nie myślałam że nie będe mogła się doczekać kiedy pójde do szpitala...

wstawilam pranko.....jesczcze z 5 mnie czeka jak nic.....to tak na poczatek
andzia witamy witamy(czekamy na relacje)
dzis dzwonilam jeszcze do poloznej i tez potwierdzila,ze wymiary wskazuja na duza starsza ciaze i ze chocby wziac poprawke to jakies 3 dobre tygodnie do przodu musze brac pod uwage.....no mowie wam baby-nie ogarniam