Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Jutstynka! Mój Macel też uwielbia Vivę i cały dzień potrafi tańczyć, co chwilę wstaje i tańcuje sobie.....
Gosiamm super, że nocka udana!!Ja dla odmiany nie wiem co robić jak G. jest w domu:sofunny:, bo nie ma go tyg. spędza z nami czas w niedzielę:Wściekły:
Magda ja robię tak:
2 zupki vifon łagodne 1 ostra
słoik majonezu
2 piersi
przyprawa gyros
papryka czerwona
kukurydza
kawałki kurczaka podmażyć w przyprawie gyros, pokruszyć makaron z zupek i do miski, dodać ostudzonego kurczaka, kukurydzę, paprykę w kotkę, słoik majonezu +wszystkie przyprawy z zupek i odstawić na 1,5 h do lodówli. Pycha!!!

Witajcie..
u nas nocka ok, Amelka obudziłasię przed 6 na mleko i dalej spałyśmy do prawie 9:)
gorzej jest ze spaniem w dzien, teraz usypiałam ją pół godziny, a spała 40 minut :Histeria: , wczoraj to samo, a na drugą drzemke nie chciała iść, robiłam 2 podejścia i nic, a o godzinie 18 zaczeło się mędzenie że nie wyróba :Szok:

Andzia super że się wkońcu odezwałaś, dobrze że kaszel minął u Stasia...a z tą kurtką to pech :Kiepsko: .......jak wizyta teściowej?
Magda no to masz fajne towarzystwo na aerobiku :Śmiech:
Veronica fajnie masz z tymi studiami, chociaż masz gdzie wyjść do ludzi...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
ZOłzy wstały.

Magda ja robie tak:
2 rosoły z kury Amino, jeden łągodny, drugi pikantny
kilka pomidowrów
ogórek zielony+kiszony
1 łyżka majonezu

Pomidory i ogórki pokroić w kostkę, pokruszyć makaron z zupek, poczekać, aż zmięknie, dodać zupkowe przyprawy i majonez, wymieszac.
Pycha, super pasuje do grilla.

I to tak na sucho te zupki wrzucic?

andzia
Tesciówka poszła, ona to ma jednak cos z głową:Spoko:

Justynka u nas tez nie było prądu jakies 5h, masakra, człoweik nawet sobie sprawy nie zdaje jaki jest uzależniony!!!
Gosia fajnie, ze Kuba dał pospać, on to chyba najgrzeczniejszy z wrzesniowych dzieci(tfutfu)

Andzia chyba tylko pod względem spania;)
A co do sałatki to tego Twojego przepisu nie znałam... robiłam różniaste wersje tej sałatki, ale zawsze trzeba było makaron zalać wrzątkiem...

Moja strucla sobie rośnie... ja wstawiłam ziemniaki dla małego...ehhh mam nadzieję, że w dobrym humorze się obudzi...

Cześć Dziewczyny:)
Dawno mnie tu nie było i widze że duzo sie tu działo:)))
oglądałam zdjęcia ze spotkania...bajka... musiało byc bombowo!!!!!!! Wszystkie Dzieciaczki świetne no i Mamuski również:)
Ja ostatnie 2 tygodnie siedzialam sobie z Małym w domku- byłam na L4. Mówie Wam jak mi sie nei chcialo iść do pracy. Ale juz niedługo...pracuje tylko do końca tego miesiąca bo likwidują moje stanowisko pracy:( także teraz będę z Niunkiem na okragło:))
Mati ma juz 4 zebolki:) i zaczyna się już sam puszczać więc pewnie niedługo będzie juz sam chodził. Piesek żyje, jest po peracji i mam nadzieję że dojdzie do siebie
Wybaczcie nie będę pisac do każdego z osobna bo chile mnie tu nie było i by mi chyba stronki brakło:))
Pozdrawiam gorąco!!

Nareszcie chwila spokoju! Przez ta prace to wszystko w biegu :( Dzisiaj zaliczylam tez fryzjera i w koncu wygladam jak czlowiek :hahaha:
Ja mam dzisiaj samotny wieczor, bo P. jest na imprezie ze szkoly. MAly spi i mam nadzieje, ze nie bedzie jakis akcji w nocy. Taki ma problem, zeby ponownie zasnac :(

Tynia fajnie, ze do nas wrocilas. Jakos nie wygladasz na zmartwiona utrata pracy :) Dobrze, ze z psiakiem ok!!!

Gosia juz za tydzien psina bedzie u Was? Ale super! Pewnie nie mozecie sie doczekac. A "sprzet" dla nowego czlonka rodziny juz kupiony? Jak sie bedzie sunia nazywala?

I ja witam wieczorkiem.
Nie mam juz sił na te zołzy dwie:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

Tynia ostatnio gdzie nie słysze, tam redukcje etatów. Masakra.
Zaglądaj do nas czesciej i gratki za zęby.
Gosia fajny taki samotny wieczór, oby Kuba dał odpocząć.
Całkiem zapomniałam o Waszym psie:)
Anielinka moje zołzy tez miały dziś druga drzemke, pierwszy raz od nie wiem kiedy, mimo tego wieczorem były nie do zniesienia, a zasypiały chyba godzine, wypijajac zaledwie 80 ml mleka, wiec noc bedzie fajna:Kiepsko:
Magda jak tam z P? Pogodzeni?

Magda wrzucam fotki kurtki, jezeli uda CI sie wyskoczyc to bede bardzo wdzieczna. WIem, ze mogłabym kupic drugą inną, ale straszne mi sie podoba, jak zołzy sa równo ubrane i mam zamiar je tak ubierac, dopóki sie nie beda buntowac::):

16028[/ATTACH]

Kolor grafitowy, rozmiar 86, cena 129 zł, w środku jest metka Logg(nie h&m), jak bedziesz w sklepie, to daj mi głuchacza, a ja oddzwonie

:Kiss of love: