Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

beata694
A Tobie to wogóle się nie dziwię. Ty masz 3 małych dzieci - mój starszy jest - daje popalic czasem ale chociaż mi trochę pomoże. A ty bidulo z drobnica taką sama ....

Beata no nie ma lekko.
A dziewczyny im starsze, tym gorsze.
Na szczescie Stasiek mimo aresztu domowego jest w miare grzeczny. Choc zal mi go troche, bo czasem zaczynamy cos robic we dwójke, a te dwie nie bardzo na to pozwalają::(:

skasował mi się po południu post ale nie będę już nadrabiać....super czytać, że druga połowa wam tak pomaga...mój g. dużo pracuje i kocha pracować ale sczzerze to przy marcelu nei robi nic kompeltnie...oprócz zabierania do autka, albo na dwór na chwilkę...o domu nie wspomnę!
Andzia ja daję maggi zieleninę...taką z ogródka....mam trochę zasuszonej...a kostkę czasami daję ale jak nie mam mięsa....
Andzia na pewno dojdziecie do porozumienia...trzymam kciuki...ja tez ryczę o byle co i lubię robić aferę ale nie pitrafię sie fochać i do następnego dnia mi przechodzi...
dobranoc

uuu ale się naczytałam:)
kurcze co to ja miałam napisać...

fajnie że tak sobie planujecie to spotkanie, zazdroszcze...:((
Beata to dobrze że się poryczałaś, bo to choć troche pomoże, a co do facetów i pomagania, to u nas jest to różnie, ale co do pomagania przy Amelce to wszystko robi, nawet w nocy wstaje ją czasami karmić a ja dalej śpie:)
Andzia ja dodaje czasami kawałeczek kostki, a z przypraw to głównie pietruszke, koperek

ehh idę do łóżka, bo coś mi się dzisiaj nawet spać chce:)
Dobranoc!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif