Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do was pytanie jak zwykle w sprawie jedzenia :lup:

Michał wczoraj wciagnal jajecznice i kanapke z szynka. Czy cos jeszcze dodajecie? pomidora albo cos innego?
Co innego na kolacje????
A dzem taki ze sklepu, zwykly czy robicie swoj?
Twarozek zrobilam ostatnio z jogurtem naturalnym i tartym jabluszkiem. Dzisiaj bedzie z pomidorem i tarta rzodkiewka. Jakies jeszcze pomysly?

Połzoyłam je jeszcze raz do łózka, ewidentnie sie nie wyspały, nie wiem czy jakis hałas za oknem je obudził czy co, ale w takich humorach to byśmy do wieczora nie dały rady:Wściekły:
Stasiu ogląda bajkę i jak zołzy zasną bedziemy malowac farbami.

Magda ja twarożek z np. brzoskwiniami daje jako deser i do tego nic wiecej, a twraożek np. ze szczypiorem daje z chlebkiem na drugie sniadanie(pierwsze to mleko i kolacja tez mleko)

bylam juz ubrana zeby z mlodym wyjsc troche go przewietrzyc i male zakupy zrobic ale przyszla mama i zostala z nim wiec sama tylko pobieglam, a pogoda znosna tylko juz zimniej
ciesze sie bo mlodemu nareszcie wraca apetyt
Andzia moj mlody tez dzisiaj spi na raty
Vercia ja tez bralam wit B a masc nie pamietam jaka

widze ze przygotowania do spotkania trwaja, zycze wam zeby tym razem sie udalo i prosze duzo fotek :smile_move:

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

rena ilościowo myśle, ze ok, ale jakos takos mi sie to nie podoba. Gdyby one budziły sie równoczesnie na mleko, to byłoby inaczej, ale gdy Zośka np. pije o 5-tej, a Maryśka o 7-mej to musze potem kombinowac.A i chciałabym, zeby obiad zjadały przed spaniem, ale to juz przerabialismy, 12-ta to za wczesnie...ach...moze z czasem sie to wszystko ułozy:)

U mnie caluteńki dzień leje...
Jutro tez ma tak byc.
A STasiu przynajmniej do konca tygodnia w domu. Zwariuje jak nic!!!

Pamietacie, ze jutro Dzien Chłopca?(ja nawet nie mam jak wyjsc, zeby cos kupic Stasiowi)

Rena brawa dla Bartka za spanie!!!

U nas ze wszystkim poprawa. Mlody ladniej spi, sam sie przestawil na 1 drzemke. Dzisiaj spal od 9 do 12 i dopiero teraz poszedl spac. Ladnie je. Ale nie zapeszam :)
No i usypianie wyglada juz zupelnie inaczej. Chwile go przytulam i odkladam i juz spi :)

A ja mam teraz luuuuzik, bo mlody w lozeczku, P. na treningu. Tylko pranie musze wywiesic.

andzia jak myjesz zabki....tzn co z pasta?mlode polykaja czy jak?
magda ja czesto korzystalam z tej stronki
Jadłospis doskonały - osesek.pl - portal dla rodziców - niemowlę, dziecko, noworodek, ciąża, poród, wychowanie, rozszerzanie diety, niemowle, przepisy dla dzieci
moze ci sie przyda....ale mysle,ze michalek spokojnie moze probowac wszsytkiego
(oczywiscie w granicach rozsadku,wiadomo)

Ja musze isc do sklepu, bo mam pusta lodówe. A tak mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!
Padam na ryj, dzień był tragiczny:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

rena super spanko Bartka, oby tak zostało
Magda to ja nic nie powiem, zeby nie zapeszac, ale tej drzemki to zazdroszcze
Cafe, Vercia ja myje zeby pasta Elmex, raczej jej nie połykaja, ale myjemy zabki bardzo niechetnie, wrecz na siłe