Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Anielinka super, że z rączką Amelki lepiej!
Tynia mam nadzieję, że w pracy jakoś zleciało!
Andzia u nas też był upał, lato ciężko się rozkręcało, ale sierpień była całkiem ładny. Przynajmniej człowiek naładował akumulatory!

Dostałyście e-mail ze streetcom, że pampersy idą?? Bo ja dzisiaj dostałam wiadomość, że zostały wysłane:)

Anielinkasuper, ze z raczka Amelki juz lepiej.

Andzia jak Stasinek po przedszkolu? Pewnie mial mnostwo do opowiadania!

Gosia jak Kubus? Marudzil?

Tynia opalona??? :)

U nas strasznie meczacy dzien.
Mlody nie zaliczyl drugiej drzemki, wiec padl jakies pol godz. temu.
Mielismy zaresjestrowac Punto, ale okazalo sie, ze nie mamy umowy pomiedzy komisem a poprzednim wlascicielem :lup: Masakra jakas, wzolnilam sie wczesniej z pracy, nie zdazylismy nic zjesc i pedem do urzedu, a tam lipa. Grrrr! Potem spacer, a na koniec dolozylismy sobie jeszcze zakupy. I tak sie dziwilam, ze maly nam nie ryczal.

witam wieczornie

a mnie strasznie szybko zlecial dzisiaj dzien, cieplo bylo i u nas tylko jak sie siedzi w pracy to guzik z tego mam :lup:,
Bartek dzisiaj pospal do 6.30 dalam mu butle i zostawilam w lozku a ten za chwile tup tup i juz byl przy mnie, w dzien dwie krotkie drzemki i padl o 19,30
Magda to du.. ze nie udalo sie zarejestrowac
Tynia i jak w pracy ? dotrwalas , solarium zaliczone
Gosia i jak Kubus? nic mu nie jest
Anielinka dobrze ze oparzenie nie bylo grozne, mlody sciagnal mi szklanke ze stolu dobrze ze z zimna woda
Andzia a tobie jak minal dzionek? odpoczelas troche? a stasiu pewnie mnostwo wrazen przyniosl z przedszkola

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Taaa....odpoczęłam.
Nie nadążam za tymi małymi zołzami, wszedzie właża, na kanape, na stolik, no masakra. W wózku tez be i tylko za reke by chciały, co jest niewykonalne:lup:
Stachu zadowolony, pani go chwaliła, ze dzielny, bezproblemowy itd.
A teraz zmykam do deski, choć nóg już nie czuje!!!

Magda szkoda, ze sie nie udało załatwic tej rejestracji.
rena teraz wiem co czujesz z Bartkiem, ja STasia praktycznie w ogóle nie prowadzałam, bo od razu zaczał sam chodzic, a teraz plecy wysiadaja!!!
Gosia ja tez dostałam info:)

Gosia zdróweczka dla Kubusia, oby nic się nie rozwinęło. Ja mam nadzieje, ze Staśko w tym roku przedszkolnym nie bedzie juz znosił tylu zarazków do domu:whistle:
Cafe sił kochana!!!Z jednej strony bardzo chciałabym już wrócić do pracy, a z drugiej w ogóle sobie tego nie wyobrażam, po powrocie i tak musiałabym robic to wszystko co robie do tej pory, nie wiem, czy bym dała rade...

Wracam do deski...

Witajcie wieczorkiem......
a my po imieninach u mojej babci, Amelka była bardzo grzeczniutka, ale wszędzie dobrze a w domu najlepiej i strasznie jej się spać chciało, a tam nie mogła zasnąć...także w domu padła jak kawka:)
a ja nie dostałam info ze stretcomu, bo już tyle czasu się wybieram na poczte i ciągle nie wysłałąm tego oświadczenia, a szkoda:( ...
Magda no to lipa z tą rejstracją:(
Gosia co to za cholerny katar się przyplątał wam...oby jutro było lepiej...
Andzia no to teraz będziesz miała troche luzu jak Staś w przedszkolu będzie:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam wieczorowa porą:)
Powiem krotko: NARESZCIE W DOMKU!!!!! myslałam że juz tam padne hehehe
Na solarium było tak przyjemnie......mogłabym sobie tam usnąć:) jeszcze ze 2 razy i będzie gites:))
Mateuszek juz spiunia a ja zasiadłam przed TV i czekam na m jak zazdrośc heheh
Gosia oby to dziadostwo szybko opuściło Kubusia!!
Andzia super że Stasinek zadowolony!

Hihi, w końcu jest co oglądać, no nie?
Ja skonczyłam prasowanie równo z Mjak Miłość, dwie godziny spedziłąm przy desce i padam. Ogarne kuchnie i lece pod prysznic, o 6.30 pobudka, bo musze Stasia wyszykowac do przedszkola.

Cafe no chyba niewykonalne::(:
Tynia oj ja tez bym mogła zasnac w solarium, choc bardzo rzadko chodze.
Anielinka moje panny tez najlepiej w domu zasypiaja, choc ostatnio w oóle problemy ze spaniem mają...