Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

musze sie pochwalic moje dziecko robi caly czas tany tany ale to tak komicznie ze zawsze sie smiejemy i zazwyczaj jak na niego krzycze ze nie wolno tego ruszac to siadzie zrobi tany tany i juz sie smieje do ciebie bo wie ze wygral :)

a i daje nam juz buzi ale z otwarta buzia to zazwyczaj jestesmy cali obslinieni.....

cafe olek swietnt...jejku on juz chodzi a moje dziecko len jak nie wiem co....ale moj maz mowi ze na roczek to juz pojdzie....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
Cholera, 3 tyg. nie siedzialam w domu i cos nie moglam dzisiaj wszystkiego ogarnac :lup:

Czekam teraz na drzemke malego. Wypije kawke, wstawie mu zupke.
My juz po krotkim spacerku, zaliczy;lismy sklep i oczywiscie hustawke. Michał jak sie buja to wszystkim papa robi, tyle ze on jak sie czegos nauczy to od razu z efektami dzwiekowymi. Mowi tez papa :)

Cafe fotki SUPER! Olek niesamowity, a jaka ma mamuske :)!

Justynka brawa dla Olka! Michal tez jak cos zbroi to siada i robi tany tany. hahaha! Chlopaki wiedza jak udobruchac rodzicow :)

Dzień dobry...
Cafe ale Olek suuuper wygląda, taki dorosły chłopiec, aż się wierzyc nie chce że on też z wrzesnia:)
Justynka brawa dla Olka, a Amelka nauczyła się robic halo i pokazywać jak ją głowa boli:))
Andzia współczuje nocki, kurcze co z tym brzuszkiem, coś zjadła czy co...no to Staś znowu ci umila dzień:((
Magda co się nie odzywasz, pewnie wylegujesz się jeszcze w łózku:))

a u nas nocka dziś ok, oprócz jednej stłuczki, podczas obracania sie (bo teraz głównie śpi na brzuszku) uderzyła się o szczebelki i był płacz, ale wziełam ja na ręce, przytuliłam i dalej spała, a rano obudziola się o 8.30:))mam nadzieje ze juz tak zostanie...a teraz ucina drzemke...więc mam luzik...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

o jest i Magda:))
a moja gadzina właśnie wstała,, spała niecała godzine wrr...ale narazie siedzi na dywanie i bawi się odkurzaczem, bo to najlepsza zabawka:))
a wczoraj jak byliśmy nad morzem, to zobaczyła pęk balonów, tych nadmuchanych helem... jak zaczela się niemi zachwycać, chciała je złapać, więc musowo musielismy jej kupic, przywiązaliśmy do wózka i jak spacerowaliśmy to ona cały czas dsawał okrzyk zachwytu, wszyscy ludzi którzy przechodzili to się na nia patrzyli i sie śmiali do niej:))) a dziś rano jak się obudziła i go zobaczyła to znowu pełen zachwyt:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Moja Zośka zasnęła po 10-tej, a Maryśka dopiero teraz...masakra, juz dawno tak nie było, pewnie Zośka za chwile wstanie. Tesciowa zabrała Stasia na spacer, normalnie chyba musze to gdzies zapisac...
A ja mam doła jakiegoś, ryczec mi sie chce z byle powodu...

Anielinka oby te nocki juz tak zostały!!!
Magda mała gaduła Ci rośnie:) A nocki współczuje i łącze sie w bólu, ja mam dzisiaj oczy zapuchniete jak po jakiejs libacji...
rena u nas tez łańcuch na hustawce robi furore:)
Justynka super musi wyglądać całujący Oluś. U nas nadal dwie drzemki, ale krótkie:(

anielinka
o jest i Magda:))
a moja gadzina właśnie wstała,, spała niecała godzine wrr...ale narazie siedzi na dywanie i bawi się odkurzaczem, bo to najlepsza zabawka:))
a wczoraj jak byliśmy nad morzem, to zobaczyła pęk balonów, tych nadmuchanych helem... jak zaczela się niemi zachwycać, chciała je złapać, więc musowo musielismy jej kupic, przywiązaliśmy do wózka i jak spacerowaliśmy to ona cały czas dsawał okrzyk zachwytu, nie było ludzi którzy by się na nia nie patrzyli i sie śmiali do niej:))) a dziś rano jak się obudziła i go zobaczyła to znowu pełen zachwyt:))

Ale super.
Obowiązkowo proszę wrzucić jakies foteczki!!!

Wrrrrr! Michal spal caaale 5 min i znowu szaleje :((

Andzia a co tesciowce sie stalo???? WOW!

Moja, musze przyznac, ze bardzo sie stara ostatnio. I jak wchodzimy to najpierw wita sie z Michałem, a nie z psem :hahaha:

Rena Twoj Bartek to pewnie tez lada moment bedzie biegal, co? Milego spacerku!

Anielinka koniecznie wrzuc fotki z wczoraj!

My tez nie mamy pomyslu co kupic mlodemu na roczek. A od reszty osob to pewnie zabawki dostanie. I dobrze, bo widze, ze juz znudzony tymi co ma.
Teraz i tak najlepsze samochody - odkryl, ze jezdza i ma zajecie :hahaha: