Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam sie wieczorowa pora...
ale dzisiaj mielismy dzien w rozjazdach jakos tak nam zeszlo....rano wstalismy z zamiarem jechania na basen i w koncu sie wybralismy, a tutaj sie okazalo ze zamkniete sa male baseny poniewaz jest remont i nie wiadomo do kiedy potrwa tak wiec zrezygnowalismy....i pojechalismy do ikei obejrzalam sobie komody i juz prawie sie zdecydowalam.....bo jak narazie nie mam zadnego mebelka dla mojego dziecka.....wszytsko mamy w jedej malej szafie....w koncu kupilam tylko dla malego pacynke i nic wiecej.....a potem pojechalismy prawie 50 kilometrow zobaczyc sklep zoologiczny bo maz ma bzika na punkcie rybek i akwarium tak wiec poogladalismy i pojechalismy do prababci oleczka.....troche tam powrzeszczal i do domku wrocilismy....
a teraz maly spi....zrobilam mu dzisiaj jabluszko z sinlaciem i wcinal az mu sie uszy trzesly jeszcze nigdy tyle mi nie zjadl masakra.....ale jadl a druga strona wypychal robił sobie miejsce:lup::lup:mowie wam pobil nawet starego w waleniu kupki....
jutro mam w planach podrzucic malego do moich rodzicow a my jedziemy do kina....troszke sie odsresuje....

izunia wszytkiego dobrego, zdroweczka od oleczka i cioci....
:36_3_15:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

gosiammm
Dziewczyny ja odstawiłam jedzonko Kubie i jest już dwa dni na samym mleku.... Takie suche placki mu sie na buźce zrobiły, myślałam że po jarzynowej z hippa, ale coś długo nie schodzą... poszłabym do lekarza, ale tam jeszcze mały jakąś chorobę załapie...a oprócz tych suchych miejsc nic mu nie jest....

Gosia ja dokładniema tak samo, suche placki, tylko ze nie na buzi(cale szcescie) najpierw miala na jednej nodze, a dzis widze ze ma na drugiej, no i kilka malych placków na rączkach...no i nie mam pojecia od czego to moze byc...jak bylam ostatnio u lekarza to powiedzial zeby to tylko natłuszczac, ale to g...o daje, moze to jakies zupki, ja daje jej z roznej firmy...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam wieczorowo:)
My po kolejnej porcji nauk... P. dzisiaj stwierdził, że po tym wszystkim to on będzie miał koszmary...
Klaudia ciesze się, że podróż sie udała:)
Andzia dużo sił kochana:*
Anielinka ja smaruje małemu taką maścią robioną w aptece i jakoś schodzi... do lekarza na razie wolę nie iść bo mały mógłby się nabawić jeszcze jakiegoś choróbska w poczekalni... jutro albo pojutrze dam dynię z ziemniaczkami i będe obserwować, ale myślę że to od jarzynowej...
Justynka Olek cudny:)

Wpadłam jeszcze na chwilkę, poogarniałam rozpierduche w chacie, nastawiłam druga pralke, ach...

Izunia buziaki na te 5 miesięcy!!!

Justynka śliczny Oluś!!! A gdzie Twoje fryzurka?
Klaudia witaj po przerwie. Fajnie, ze wyjazd sie udal:)

A ja mam doła:36_2_24:
Ide spac, bo noc nie zapowiada się różowo.

Buziaki dla wszystkich

Cześć dziewczyny:)

Andzia ja wiem, że ciężko ale wyłaź z tego doła i go zakopuj raz dwa! Silna baba jesteś to co się będziesz po dołach chować;)

My mieliśmy dzisiaj pobudkę o 6, jakoś ostatnio mały ma budzik nastawiony właśnie na tą godzinę i nie ma zmiłuj - mleko musi być...
Wyprałam już jedno pranie i okazało się, że przez przypadek wyprał się dyduś Kuby:lup:

ja pospalam sobie jak nigdy...moj synus zasnal ak zawsze przed 20 i obudzil sie dopiero o 4.30....pociagnal cyca i dalej nunu(a ja i tak nie spalam bo K wyjezdza ostatnio o wiec wstaje ,pogadamy zawsze przed jego praca)pozniej sie jesczcze polozylam i spalam do 7....
no ja musze isc dzisiaj na spacer!wczoraj nie bylismy ale jak olek spal to otwieralam szeeeeroooko okno....wiec wietrzenie mial....na szczescie nie pada wiec na pewno sie przejdziemy

zapomnialam:36_2_49: klaudia witamy po przerwie:Kiss of love:zdjecie na konkurs swietne:36_1_11:
no i dla andziuli niezmiennie zdrowka,sil i cierpliwosci(wiemwiem co sobie myslisz-latwo ci babo gadac!:) ale mocno trzymam kciuki za ciebie i dzieciaki)
olus nakarmiony,przebrany,posmialismy sie a teraz tradycyjnie jak co rano bawi sie sam:)

witam sie z kawa i ciastkami(kupnymi)
klaudia oleczek 10 dni temu wazyl 7200 a mierzy okolo 70 cm. i zapomnialam witamy spowrotem, dobrze ze wyjazd sie udal....a zdjecie super widac ze tatus to silny :)
andzia i jak tam nocka??spaly dziewczynki??
gosia ja wspolczuje tych nauk, ja to chyba bym sie tylko tam poklucila....jak mozna taka ciemnote wciskac....wiadomo ze to teraz ludzie wyksztalceni i wogole a oni takie bzdury opowiadaja...ale nie powiem posmiac sie mozna....nas to na szczescie nigdy nie czeka...nie mamy zamiaru brac slubu koscielnego....
rena bartus swietny....przynajmniej ci sie na brzuszek przewraca a moje dziecko to nie ma zamiaru sie ruszac...jak polozysz tak lezy czasami przypadkiem sie przewroci jak lezy u nas w lozku i ma latwiej na brzuszek niz na plecki....len jeden....
cafe ty to jestes ranny ptaszek ja nie wiem....chyba bym umarla...

no moj oleczek dzisiaj spal od 20 do 4.20 z tym ze nakarmilam go wczoraj moja zupka i obudzil sie jakies pol godzinki po 20 i musial dac cyca zeby sie napil i nastepna pobudka byla okolo 3 ale go przetrzymalam do 4,20....a teraz maly spi i jak sie obuidzi zmykamy do kina a maly do dziadkow....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png