pena89 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wy też już macie duże brzuchy? Wczoraj na stacji w kolejce do wc jeden facet mówił mi że by mnie puścić przed siebie ale nie utrzyma tak mu się siku chce haha chyba widział mój brzuch i temu haha Mdli mnie od rana. Byłam na spacerze z córka i musiałam się wrócić bo bałam się że gdzieś mnie przewróci w lesie i córka sama będzie. Marzenia są po to by je spełniać 🙂 Odnośnik do komentarza
AniaMania25 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Pena89 ja mam dwa razy większy niż w 1 ciazy w tym samym czasie... masakra Jak pisałam nie ukryje go chyba przed pracodawca jeszcze tydzień chciałam nie mowić ale pod koniec dnia tak jak teraz to juz naprawdę bardzo go widać, żeby nie luźna wisząca bluzka to by na bank pytali... Odnośnik do komentarza
eewelinka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 No mój też już się uwidocznił. Podobno w kolejnych ciążach szybciej widac. w pierwszej ciąży mi brzuszek wyszedł w 15/16 tygodniu, a tu 10 tydzien i już w biodrówkach się ledwo zapinam! Masakra.. na wagę nie wchodzę nawet https://docs.google.com/spreadsheets/d/1u_dVatJQNPF4DO5Q5hoAVG3tcOGqSb-pglVVRZryn3k/htmlview♥️ Julia 26.10.2015 ♥️ Tomasz 26.02.2020 Odnośnik do komentarza
Olcik00 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja dzisiaj chodzę z rozpiętymi spodniami,bo guzik wisi na 1 nitce :d koniecznie trzeba się już zaopatrzyć w spodnie ciążowe.. Odnośnik do komentarza
magalena3 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgadza się w kolejnych ciążach szybciej widać. Mnie wieczorem najbardziej widać a takto to jakbym się najadla. Ale ja już widzę różnice. Chodzę przeważnie w getrach i leginsavh więc to wsio rozciagliwa i nic nie cisnir. Ale poszukam sobie centymetra bo mierzylam brzuch na połowie maja to ciekawa jestem ile urósł. Wracając do tematu jedzenie właśnie mi się zachciało znowu rybę. Taka sama ze solą i sreberku pieczona ale z racji że nie mam piekarnika to na patelni. No i właśnie mi się gotują warzywa na sałatkę warzywna. ♥ Agatka 11.09.2014r. ♥ Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca... ♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥ ♥ Nadia 25.02.2020r. ♥ Odnośnik do komentarza
Wiolinka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Olcik - no przebiłas wszystko tą swoją wiadomością o bliźniakach. Info dnia. :) Super. Gratuluje więc podwójnie. Hehe. A u mnie i mojego Pawła w rodzinie dużo ciąż bliźniaczych. Mój facet jest z ciąży bliźniaczej. :) Ma brata blizniaka. Nas to omija... Obydwie moje babcie miały bliźniaki. Mój ma ciotki bliźniaczki a w najmłodszym pokoleniu są dwaj kuzyni mojej córki. 4 letnie bliźniaki,chłopcy. Mamanikodema. - poczekasz i też zobaczysz fasolkę. Jeszcze chwilka. Odnośnik do komentarza
Polaaa Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Mi najgorzej wieczorem brzuch wywala normalnie jak w 5/6 miesiącu -masakra ale ja też walcze ze wzdeciami :/ Ja w ciągu dnia mam po kilka razy ze mi sie bardzo słabo robi -później przechodzi i jest ok. Odnośnik do komentarza
Wiolinka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 U mnie najgorszym objawem ciąży póki co są wzdęcia . Mam je prawie od początku. Podobnie jak u dużej części was na koniec dnia mam ogromny brzuchol. Załączam foto mojego obiadu. :) Pychotka. Uwielbiam gotować. A wy? Odnośnik do komentarza
Donatka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ojej olcik ale petarda. U mnie w rodzinie też jest kilka przypadków bliźniaków i trochę też że strachu żeby mnie to nie spotkało to tak długo odkladalismy decyzje o drugim dziecku. Ale potwierdzone już na szczęście że ciaza pojedyńcza. Ja bym tego chyba nie ogarnęła ;) 💙💙💙 Dawid 06.03.2009 💙💙💙 ❤❤❤ Oliwia 28.02.2020 ❤❤❤ Odnośnik do komentarza
AniaMania25 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja mam tak brzuch az chyba zdjęcie zrobie jak dojadę do mieszkania i Wam wysle! Szok!! Taki duży A hak walczycie ze wzdęciach? Ja dzis zjadłam suszone śliwki ale nic nie pomogło...Wiolinka super sałatka taka bym wlasnie zjadła. W pierwszej ciazy tez miałam ochotę ciagle na warzywa i owoce sałatki:-) Odnośnik do komentarza
eewelinka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja właśnie zrobiłam sobie herbatkę na trawienie. Jutro rano i wieczorem zrobię Wam zdjęcie jak mi na wieczór brzuch wywala :/ https://docs.google.com/spreadsheets/d/1u_dVatJQNPF4DO5Q5hoAVG3tcOGqSb-pglVVRZryn3k/htmlview♥️ Julia 26.10.2015 ♥️ Tomasz 26.02.2020 Odnośnik do komentarza
DobraWróżka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Olcik- rozbilas bank!!! gratuluję serdecznie! Ale mega cieszę się że jest sierpień- mój ulubiony miesiąc wszystkie najsmaczniejsze owoce świata właśnie się pokazują kocham i nic innego nie muszę jeść! Mniam! Chyba jedyne jedzenie po którym nie mam odruchu wymiotnego.... ♥️Najpierw mieliśmy siebie 💚 2006💛Potem mieliśmy Was💙 2015♥️ 2017💜2020❤Teraz mamy wszystko💜 Odnośnik do komentarza
eewelinka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 A ja drugi dzień mam żołądek przy gardle. Właśnie moi rodzice biorą córkę do siebie bo nie jestem w stanie z łóżka wstać bo chyba zwymiotuje.. :( płakać mi się chce, bo obiecałam jej zrobić gofry a nie jestem w stanie.. :( https://docs.google.com/spreadsheets/d/1u_dVatJQNPF4DO5Q5hoAVG3tcOGqSb-pglVVRZryn3k/htmlview♥️ Julia 26.10.2015 ♥️ Tomasz 26.02.2020 Odnośnik do komentarza
Wiolinka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Hehe - to teraz będziemy pokazywać brzuchy po wzdęciu. :) Która pierwsza? Odnośnik do komentarza
angela2906 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 olcik A czułaś że to może blizniaki? Jakieś wzmożone objawy miałaś? wiolinka Ja niestety zaliczam się do dość dużych kobiet przed ciałami zdążyłam 50kg A potem się roztylam ;( więc chwalić się nie będę takim brzuchem ale fakt mam brzuch cały czas zabrzmiały Odnośnik do komentarza
angela2906 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 *przed ciazami wysyłam 50kg tak miało być:/ ah te telefony Odnośnik do komentarza
magalena3 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 ewelinka łączę się w bólu. Też mam gorszy dzień dzisiaj. Jakby się zwymiotowalo to by było git. A tu po wszystkim niedobrze. Nawet po wodzie. Masakra ♥ Agatka 11.09.2014r. ♥ Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca... ♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥ ♥ Nadia 25.02.2020r. ♥ Odnośnik do komentarza
Olcik00 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 angela2906 olcik A czułaś że to może blizniaki? Jakieś wzmożone objawy miałaś? wiolinka Ja niestety zaliczam się do dość dużych kobiet przed ciałami zdążyłam 50kg A potem się roztylam ;( więc chwalić się nie będę takim brzuchem ale fakt mam brzuch cały czas zabrzmiały Od początku mam dość silne objawy. Przesypiam każdy dzień i mam problemy żołądkowe. Wzdęcia już przed dniem spodziewanej miesiączki i codziennie bolący żołądek jakby nic nie trawił. No i mdłości. Ale ani razu nie pomyślałam,że to mogą być bliźniaki. Za to rodzina kilka razy mówiła,że czuje że to podwójna radość :p Odnośnik do komentarza
Olcik00 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dobra odbebnilam 2 h drzemkę i zaraz biorę się za dekoracje tortu. Dziecko z babcią na spacerze. Ona jest taka pomocna.. Odnośnik do komentarza
Gagusia Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Olcik gratulacje, co za wiadomość Odnośnik do komentarza
Gość KajaM Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Olcik skradlas dzień ta wiadomością chociaż domyślam się że możesz być minimalnie przerażona Kurcze z tym brzuchem - rano płaski jak deska a w ciągu dnia (i jedzenia) robi mi się wybrzuszenie pod pępkiem ;) nawet mąż mi ostatnio powiedział że cieszy się że rosnę ! No nie mogę ale mam wrażenie że w dużej części to wzdęcia i woda ;) Też was tak bolą plecy? Wszedł mi ból w łopatkę i nie chce wyjść. Ale roboty dzisiaj miałam dużo więc to pewnie to .. Co do jedzenia też się pochwalę - Mamusina zupa pomidorowa ;) właśnie jem i słucham transmisji z polandrock ;) niech dziecko posłucha dobrej muzyki ;) Odnośnik do komentarza
eewelinka Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 magalena3 ewelinka łączę się w bólu. Też mam gorszy dzień dzisiaj. Jakby się zwymiotowalo to by było git. A tu po wszystkim niedobrze. Nawet po wodzie. Masakra Może to taki tydzień.. Woda też niedobra.. Juz bym wolała zwymiotowac. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1u_dVatJQNPF4DO5Q5hoAVG3tcOGqSb-pglVVRZryn3k/htmlview♥️ Julia 26.10.2015 ♥️ Tomasz 26.02.2020 Odnośnik do komentarza
Gość KajaM Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Dziewczęta mi na mdłości pomagają migdały. Może i wam pomogą? Dzięki nim przetrwałam podróż tramwajem Odnośnik do komentarza
Olcik00 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 kaja może ktoś jeszcze dołączy do grona ciąż bliźniaczych? ;D wystarczył dzień żeby szok minął . Cała rodzina się cieszy, mam od niej mega wsparcie. I już myślimy nad kupnem nowego mieszkania,bo w tym się już nie pomieścimy w 5 :p Odnośnik do komentarza
Olcik00 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja też mam mdłości po wodzie ,ale zauważyłam że zimna jest ok. Więc pije taka prosto z lodówki i dzięki temu mogę jej wypić o wiele więcej. :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi