Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

MadziaK moja też modnisia. Charyzme przed lustrem ćwiczy. Jak wychodzimy to ma pomadke o zapachu wiśniowym i swoje perfumy. Jak jej ubranie nie pasuje do butów to zmienić trzeba. Właśnie pozakladala bransoletki i naszyjnik. Od chrzestnej dostała kilka blyskotek. Bo kiedyś jej zabierała. Jak gdzieś idę i nie założę sukienki to mi uwagę zwraca że ona chce a ja nie mam. :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Moja też pozuje. Ślicznie układa usta. Wie kiedy ma krzywa buzię itp. Bo mama ciągle ja fotografuję. Uwielbiam robić zdjęcia a ona już przywykla. Ale zdarza się że zrobi byle jaka mina co śmiesznie wygląda. Ja jak byłam mała to też lubiłam sukienki i się stroic później już nie bardzo aktualnie tylko okazjonalnie.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Patka podpowiedź mi. Jak ja nie mam lampy do hybryd to czy mi ta baza i lakier wyschnie bez? A ten utrwalać i cleaner to jest to samo? Ja początkująca i przepraszam jak pytania są banalne.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

gooosia271
Spora. Kupiłam podstawową wersję tzn zestaw. A ,że mam dostęp do przedstawiciela to ciężko coś sobie odmówić jak widzisz tyle dobra ;) mało tego mam dużo jeszcze nowych rzeczy.
A teraz przyszedł kurier ... Wczoraj zamówiłam w Reserved i dziś paczka...no no starają się :)

Ja zazwyczaj też mam paczkę następnego dnia :) ile chcesz za swój zestaw ?

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Patka już się czai na lakierki :D
A byłam dziś w galerii i wdepnelam do home and you. O matko ile tam wszystkiego, trzeba by z trzy dni siedziec zeby na spokojnie obejrzeć hehe, dobrze że jest net i mlzna na spokojnie wszystko przeglądać bo w sklepie nie byłabym w stanie nic wybrać.
Magdalena mój sobie zawsze skarpetki wybiera, a jak się ubieramy to pytam czy taka bluzka i spodenki to mówi zwykle se tam, czasem powie nie to pokazuje inna :D no i też jest czarus od urodzenia do zdjęć zawsze uśmiech. Teraz się nauczył i robi do zdjęć śmieszna minę niby to ma być uśmiech ale nie do końca nim jest a potem ogląda w telefonie i się cieszy ze on tam jest :D

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

patka19
gooosia271
Spora. Kupiłam podstawową wersję tzn zestaw. A ,że mam dostęp do przedstawiciela to ciężko coś sobie odmówić jak widzisz tyle dobra ;) mało tego mam dużo jeszcze nowych rzeczy.
A teraz przyszedł kurier ... Wczoraj zamówiłam w Reserved i dziś paczka...no no starają się :)

Ja zazwyczaj też mam paczkę następnego dnia :) ile chcesz za swój zestaw ?

U mnie tak na 2-3 dzień paczka,ale ważne że wszystko oki.
Za zestaw 570zł.

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

MadziaK83
Pokaż co masz z Reserved! Ja zamowilam kiedyś w hm młodemu pizamki i po dwóch tygodniach się wkurzylam powiedzialam im że już nie odbiorę, kupiłam pizamki w smyku bo w sklepie stacjonarnym hm nie było rozmiaru na młodego. Po kolejnym tyg paczka przyszła, no i już nie odebrałam.

Same koszulki ,ale dopiero się rozkręcam ;)

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_73881.jpg

Aniołek 4.01.2019 ;(

patka19
Gosia zastanawiam się aby siostrzenicy nie sprawić zestawu :) bo słyszałam że chce iść na kurs manicure itd :D

Jak ma zajawkę to prezent w dychę,aby tylko kurz tego nie przykrywał ;)
Ale jak szykuję się na kurs to widać,że powaznie o tym myśli. Mi brakuje jednak czasu mimo wszystko.

Aniołek 4.01.2019 ;(