Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Czarna ja robię raz dziennie. Przeważnie koło 22 bo tak mi się przypomina ale jak idę wcześniej spać to wcześniej. A że w zoraj wyszły mi dwie wieczorem to dzisiaj dwa razy robię bo sprawdzam. Wieczorem też zrobię. Mam ich jeszcze na przyszły miesiąc ale mam nadzieję że się nie przydadzą. :D
A jak u ciebie@? Dokucza?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Mika oczywiście że trzymamy kciuki mocno az do pozytywnego testu.

Czarna ja jak mam słaby ból to jak jie mogę wytrzymać to biorę jeden apap a jak mnie naprawdę bardzo coś boli to biorę dwa naraz. Więc jak będzie cię coś mocniej to bierz dwa na raz. :D

Zobaczymy kiedy teraz kurier przyjedzie bo im się nigdy nie chce do nas przyjeżdżać. :D jeden z dpd to taki buc że powiedział do brata żeby wyjechał do miasta bo jemu jest gorąco i on nie będzie jechał na jakieś zadupie :D to go zje..... I przyjechał. Ale na szczęście tylko ten dpd taki buc reszta nie ma problemu.
A bynajmniej nie mieli.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Narazie plamienie brązowe na papierze...brzuch nie boli. Bardzo dziwny cykl naprawdę. Czekam dalej na rozwój sytuacji bo teraz wszystkiego można się spodziewać.
Nie żebym nadal się łudziła,ale brak typowych objawów jakie mam @ czyli
-ból piersi nawet 2 tyg przed @
-zołzowatość i mega wku@#%*
-ból brzucha pierwszego i czasem drugiego dnia @
-apetyt na słodycze przd @
Czyżby,aż tak dupek osłabił objawy dopiero w 3 cyklu jego stosowania?

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

A ja zrobiłam cofnięcie w czasie bo chciałam sprawdzić koedy wyszedł mi
Test w straconej ciąży . A wiec tak
20 wrZesnia miałam pierwszy dzień miesiączki
Test robiłam 27ego października tj 38dc
Betę robiłam 8 listopada i wyszła 6098
Czyli wychodzi na to ze test powinnam zrobić w niedziele bo to będzie 38 dzień cyklu.

Aniołek 27.11.2018

Patka do mnie też gość przyjechał po paczkę zatrabil to u brałam bluzę i wyszłam odrazu to on w tym czasie wykrecik bo u mnie koniec drogi i pojechał to zdążyłam dojść do furtki to odjechał. :/ też z dpd właśnie. Albo kilka razy miałam że nie zastano adresata w domu a nie przyjechał wogole. A ja przez 3 dni jak debil siedziałam i na miasto się nie ruszalam żeby tylko podać mu paczkę :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Magdalena U mnie naszczescie spa przyjeżdża jeden stały kurier taki fajny sympatyczny chlopaczek :)
Gosia nie wiem jak to z dupkiem jest bo nie stosowałam, więc Ci nie pomogę ale faktycznie brak typowych objawów jest dziwne u mnie dopiero w 1dc pod wieczór zaczął boleć brzuch i pół nocy

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆