Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Agula trzymam kciuki za betę! Ja też czuję że będzie u Ciebie dobrze:)
Mika nie trać nadziei, może po prostu jest za wcześnie. Może faktycznie to był test 10 i nie wykrył? Ja miałam oba 10 i te kreski jeszcze takie słabe. Trzymam kciuki bardzo mocno!!
Magalena tak myślisz że coś większa ta kreska?:) Właśnie się zastanawiałam:) Widziałam wątek kwietniówek, może się już skuszę;) a Twoja córa wolałaby siostrę czy brata czy jej obojętnie?;)

Mnie to szczerze obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka bo i tak mam ubranka dla jednego i drugiego. Fajnie byłoby mieć parke ale druga cora też będzie fajnie.

A córką wiadomo wolałabym siostrzyczke ale mówi że brata też będzie kochała. :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

mika1
Póki nie ma @ jest nadzieja
Dzisiaj jadę na pulteram i chyba bedzie lepiej jak będę kierowca mimo negatywnego testu pewności nie mam.

Dokładnie póki nie ma @ to lepiej dmuchać na zimne. Ale wierzę że ta kreska się pojawi :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Agula piękny przyrost, teraz spokojnie rośnijcie :)

Mika to teraz na wszelki wypadek dzialajcie, bo może coś się przesunęło i ten pozytywny test to owulacja.

Ja w nocy w pracy miałam takie bóle z prawej strony, że aż się martwiłam, że może z tego nie pęknietego pęcherzyka cysta się zrobiła, ale całe szczęście teraz trochę przeszło.

Kciuki ciągle zaciśnięte za wszystkie staraczki :)

25 cs
"Nie rezygrnuj z marzeń, to że coś nie dzieje się teraz, nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

2d2ee61de68e37c42a59c7f1ad2fdef6.png

Mi luteina też zostaje na palcu. To normalne że wszystko może się nie wchlonac. Tak mi też lekarz tłumaczył przy poprzednich ciążach. A więc nie masz się co martwić co ma się wchonac to odpowiednio się wchłania. :)

anussska moim zdaniem możesz mieć zahamowania miesiące tymi lekami albo hormony wariuja? Może masz możliwość skontaktować się z lekarzem. Ale powtórz rano test i sprawdź.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥