Bergamotka2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Gratulacje Night, fantastyczne wieści!!! :-) Odnośnik do komentarza
Cobra Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Cześć ☺️ Dołączam nieśmiało jeśli można. Dzisiaj zro ilam test i wg OM mam termin na 28 sierpnia. Wg owulacji 1 września, ale raczej edzie sierpień. Osttania ciąże straciłam w 10tc. Miałam zabieg i czekaliśmy do pierwszej @że staraniami. Udało się w drugim cyklu. Strasznie się boję, ale mam nadzieję że będzie dobrze. Orzygarniecie mnie? DoulaRenia - Domowa Szkoła Rodzenia❤️ Wituś ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g ❤️56cm ❤️ vbac Odnośnik do komentarza
Edysia83 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witaj Cobra Kibicowałam Ci bardzo na czekające na dwie kreseczki. Super że się udało. Odnośnik do komentarza
MaZos Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witaj Cobra! Jasne ze przygarniamy! Gratuluję Ci mocno!!! Też czytam wątek czekających i bardzo się ucieszyłam wczoraj z rezultatu 'straconego cyklu' :) Ja tez po stracie ale u mnie dużo wcześniej nastąpiła. Trzymam kciuki za Ciebie i za nas wszystkich! Abyśmy dotrwaly do sierpnia :) Drugie forum Odnośnik do komentarza
Cobra Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Hehe nawet nie zdawałam sobie sprawy ile osób mi kibicuje No to musiało się udać skoro tak ☺️ Boję się jak cholera ale z wami jakoś dotrwam do wizyty... Chcę iść za jakieś 3 tygodnie. DoulaRenia - Domowa Szkoła Rodzenia❤️ Wituś ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g ❤️56cm ❤️ vbac Odnośnik do komentarza
MaZos Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Cobra dasz radę! My kobiety jesteśmy wytrzymałe :) Ja tez się bałam a w środę zobaczyłam Kropeczke i serduszko - wyczekalam do końca 6 tyg :) Drugie forum Odnośnik do komentarza
Gość Cyśka11 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Cześć dziewczyny :) Dołączam do Was, przedwczoraj test wykazał 2 kreseczki, wg. moich obliczeń jest to 4 tydzień :) Od wczoraj mam mdłości, które męczą mnie nieziemsko i od kilku dni ból w podbrzuszu... dosyć mało wyczuwalny, ale jednak stały. Czy miałyście taką sytuację? Odnośnik do komentarza
Cyśka11 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 U mnie też na 28.08 <3 Gratulacje <br /> Cobra Cześć ☺️ Dołączam nieśmiało jeśli można. Dzisiaj zro ilam test i wg OM mam termin na 28 sierpnia. Wg owulacji 1 września, ale raczej edzie sierpień. Osttania ciąże straciłam w 10tc. Miałam zabieg i czekaliśmy do pierwszej @że staraniami. Udało się w drugim cyklu. Strasznie się boję, ale mam nadzieję że będzie dobrze. Orzygarniecie mnie? Odnośnik do komentarza
Cobra Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 cyska super ☺️ nie będę ostatnia DoulaRenia - Domowa Szkoła Rodzenia❤️ Wituś ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g ❤️56cm ❤️ vbac Odnośnik do komentarza
lili05 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dziewczyny wczoraj bylam na wizycie i ginekolog robiła mi badanie cytologiczne i powiedziała że ciąza rośnie. W nocy jak poszłam do wc zauważyłam na papierze jasno pomaranczowe,nie moge to nazwac plamieniem bo tylko raz tak było a teraz jest normalnie. Dodam że boli mnie podbrzusze ale znow na ten temat lekarz w szpitalu jak bylam powiedział za normalne bo macica się powiększa. Odnośnik do komentarza
Gość Zakochana Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Cześć dziewczyny, ale nas tu przybywa :) dopiero co zakładałam wątek a tu już końcówki sierpnia się ujawniają :) Super :) Ja zaczęłam 9 tydzień i już nie mogę się doczekać wizyty a tu jeszcze dwa tygodnie. Wydaje mi się że to tak wolno leci.... Odnośnik do komentarza
Gość Night... Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zakochana ja jutro 9tydzien hehe idziemy łeb w łeb. Dziś idę znów do lekarza głównie po L4 bo nie daje rady w pracy a nie mam też po coś się męczyć bo tam nie wrócę po macierzyńskim... Trzymajcie więc kciuki żeby mi to L4 wystawił Odnośnik do komentarza
Cobra Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Wy już 9 tydzień a ja dopiero 5 Jaka to duża różnica teraz.... Bedę rodzić jako jedna z ostatnich DoulaRenia - Domowa Szkoła Rodzenia❤️ Wituś ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g ❤️56cm ❤️ vbac Odnośnik do komentarza
Gość Zakochana Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Będę trzymać :) Ja się jakoś męczę, czytam was cały czas ale wolę nie pisać bo mam wrażenie że każdy mój wpis to narzekanie :/ poza tym po pracy to leżę ile mogę. Dziś znów tak słabo mi się kilka razy robilo , że myślałam że wpadnę pod biurko. Ale już staram się z dystansem do wszystkiego podchodzić, ktoś się wykrzyczeć chce to niech sobie ulży ale ja już próbuje nie brać tego do siebie. Porostu są ludzie którzy czują sie lepiej kiedy komuś najbliższą i trudno. Po wizycie mam zamiar w końcu powiedzieć w pracy co i jak. Dobrze że teraz kilka dni w domu. Odnośnik do komentarza
Gość Zakochana Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Cobra, pamiętam jak jeszcze nikogo na sierpień nie było a ja już bylam po teście i czytałam lipcowki i sobie myślałam ale im dobrze że już mają pierwsze wizyty :) Odnośnik do komentarza
Gość Night... Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ja już po wszystko ok i L4 jest mogę spokojnie odpoczywać w domu ciekawe kiedy zacznę narzekać na siedzenie w domu hehe Odnośnik do komentarza
Nana30 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Hej dziewczyny, trochę mnie nie bylo, szalony okres w pracy. Cobra- gratulacje. Tez podczytywalam watek staraczek :) U mnie samopoczucie nie najlpeszpe. Jestem placzliwa. Mam mega nudności i wymioty przynajmniej 4 razy dziennie. Nie mam na nic sily, kreci mi sie w głowie i non stop bym spala. Ja po nowym roku wybiore sie na l4 , tak mysle Odnośnik do komentarza
Gość Anna13 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witam i ja to moj 4 tydzien bylam u gina jest pecherzyk i cialko zolte termin na 26 sierpien. Odnośnik do komentarza
Gość Muminka010 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Cześć :) Dołączam do grona szczęśliwców :) Termin na 15 sierpnia, pęcherzyk z ciałkiem żółtym, 28 grudnia idę słuchać serduszka (stresa mam strasznego ze się nie rozwija :(). Kiedy informowałyście lub zamierzacie informować swoją rodzinkę i znajomych? Ciekawi mnie ta kwestia :) Odnośnik do komentarza
Gość Anna13 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Najwczesniej 9 tydzien Odnośnik do komentarza
Kinga333 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witam Ja również dołączam do grona :-) 7 tydzień i termin na 5 sierpnia Ale ciąża zagrożona niestety Lekarz dojrzał wynaczynienie Któraś miała podobny przypadek ? Odnośnik do komentarza
Cobra Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Ale dzisiaj dużo nowych sierpnióweczek ☺️ Witamy... Ja czekałem zawsze do pierwszej wizyty jak było już serduszko. Teraz po ostatniej stracie nie wiem, sama kiedy będę gotowa. DoulaRenia - Domowa Szkoła Rodzenia❤️ Wituś ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g ❤️56cm ❤️ vbac Odnośnik do komentarza
Gość Zakochana Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam nowe mamusie:) w pierwszej ciąży czekałam z nowina do ok 12 tyg żeby nie zapeszac za wcześnie. Niestety później je straciłam. W drugiej mówiłam już od pierwszej wizyty bo chciałam się cieszyć każda chwilą. A że miałam ciążę zagrożona to na początku chwilę leżałam na l4 to i tak nie można byłoby ukryć w pracy. Wszystko dobrze się skończyło. Teraz też myślałam że powiem po pierwszej wizycie, a jakoś ciągle się boję i waham czy mówić w święta rodzicom czy poczekać do następnej wizyty po nowym roku. Odnośnik do komentarza
Nana30 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ja tez jestem po 1 wizycie. A serduszka ide słuchać za tydzień . My najblizszym powiemy przy wigilijnyn stole. Co ma byc to będzie. Pozatym z moimi objawami nie da sie ukryc, ze cos jest na rzeczy:) Odnośnik do komentarza
lili05 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Kochane obecnie jestem w 8 tygodniu ciazy ostatnio mialam pobierane badanie cytologiczne i skierowanie na inne badania które mam zrobić przed wizyta. Wizyte mam na 21 stycznia, wtedy bede juz w 13 tygodniu ciazy czy nie za późno na te wszystkie badania? Kiedy Wy mialyscie robione, w jakich tygodniach? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi