Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

moni27

A wieczorkiem pokłóciłam się z babcią... i mi się humor spieprzył...

Lepiej już Monia z babcią???

Oleńka
Witaj Moni:36_2_53:
Co u mnie?W sumie po staramu....teraz mam ferie,więc sobie troszke odpocznę;)Robie badanka i czekam na jakiś cud....może się zdarzy:)
wczoraj jakieś choróbsko się do mnie przywlokło i dzisiaj jestem taka połamana,zakaszlona i z bólem głowy:leeee:

Duzo zdróweczka życzę !!!!

Natali
witam się z Wami po kilkudniowej przerwie...
widzę, że nie za dużo się tu działo, a szkoda.....

ja jutro jadę na badanie, tylko fotel, a od środy to już będę świętować POŁÓWKOWE !!!!!!!!

Tak to będzie 20 tydzień.

Pozdrawiam Wszystkie Mamuśki!

Jka ten czas szybbbko leci ..... powodzonka i zdróweczka!!!!!!

Oleńka
Moni łzieneczka cudo;) ja też mam ciemne mebelni i kremowe płytki,chociaż Twoje wydają się ciemniejsze.....pięknie:36_2_25:
Długo robili Ci tą łazienkę??bo mnie tez czeka remont,ehhhh nie lubie tego

To jest kolor venge... więc dość ciemne...
A robili ją 3 tygodnie... doś długo, ale wymieniali rury, a do tego musieli całą zabudować, bo rury były na wierzchu, przez co jest jeszcze mniejsza niż była, ale teraz przynajmniej nie straszy hehe

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc

Oleńka
Witam wtorkowo;)
Dopiero wstałam,a padnięta jestem....zapraszam na :kawa:
Może mi pomoże:lol:

Ja właśnie pije .... bezkofeinową :):36_2_25:

moni27
Witam się

Remoncik prawie skończony, brakuje mi drzwiczek do szafki, drzwi i półeczek szklanych...
Ale i tak zaraz biorę się za sprzątanie całego mieszkania, bo bajzel mam wszędzie.
Spróbuje wrzucić fotki, ale nie za bardzo wiem jak:(

Prześliczna łazienka ....:36_3_15::36_3_15:

Martek73
I ja się witam

Ja też się z Wami witam :36_2_25::36_3_15::36_15_4:

Witajcie Mamuśki !

Już po wizycie, tak jak po cichy liczyłam nie skończyło się tylko na fotelu u gina.
A wiec po kolei ...

:in_love::in_love::in_love:

- z macicą i jej ułożeniem wszystko nadal ok, wymacał mnie dokładnie od środka i jeszcze ponaciskał brzuch,
:aku:
ale trzeba się poświęcić dla maluszka

a potem gin spytał się czy czuję kopniaczki , a ponieważ powiedziałam, że nIe, to zrobił mi usg.
I TO ZA FRIKO !!!!

I ZOBACZYŁAM JAK MALUSZEK MACHA DO NAS ŁAPKAMI, BOKSUJE MAMUSIĘ A POTEM ZAMYŚLA SIĘ I KŁADZIE 2 ŁAPKI NA GŁOWCE, TUŻ ZA USZAMI...
Myślałam, ze poryczę się ze szczęścia....
Z tymi kopniaczkami muszę być bardziej wrazliwa, bo mam dużo wód płodowych i nie zawsze je wyczuje...
Tak więc dziewczyny nie przejmujcie się, jeżeli nie czujecie jeszcze silnych kopniaczków, z naszymi baby wszystko ok.

:36_11_1::36_11_1:

Cukier mam doskonały 86 czegoś tam, mocz też tylko w krwi czegoś tam za dużo a czegoś tam ( chyba PLT ) za mało - tylko 150, spadek z 205.
Ale na razie nie ma się co tym przejmować...

Gin wspomniał, że może za mało piję, ale wyprowadziłam go z błędu, bo ja zawsze dużo piłam.
Ok 2 litrów wody mineralnej, teraz postaram się pić jeszcze więcej, chyba pęknę...
Nawet polubiłam soczek pomidorowy, zresztą zalecany, bo dobry dla oczków baby..

:in_love:

Następna wizyta 2 marca wieczorem i bezie maleństwo zważone, zmierzone, w końcu usłyszę serduszko... Będzie 4 D i inne cuda no i PŁEĆ, wczoraj gin nie odpowiedział mi, czy to chłopak czy dziewczynka -jak się pytałam....

A tak w ogóle to juz 2 razy śniło mi się, że to dziewczynka będzie.

:regulacja_brwi::regulacja_brwi:

Odstawiam już luteinę i dufi, zostanie mi tylko folik i żelazo.

U nas padał śnieg ale juz przestał, niestety temperatura na lekkim plusie, więc będzie błoto..
A mój kochany M nie mógł dojechać dziś do pracy przez te śnieżyce....

Pozdrawiam !

Jutro wkleję zdjęcia mojego/ mojej myślicielki, to po tatusiu.

:read::read::read: