Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

amirian
Hello sobotnie! Co u was dziewczyny? jak nasze brzuchatki?
Jeśli o mnie chodzi to nadal się czuję dobrze, nie mam jakiś uciążliwych objawów.
Trzymajcie kciuki za poniedziałkową wizytę :36_1_67:

Justa a kiedy dołączysz do nas na czerwcówkach? zapraszamy!

Amirianku właśnie napisałam na czerwcówkach ale się trochę boję :Śmiech::Śmiech: dopóki usg nie zrobię

http://www.suwaczek.pl/cache/0bc0174b26.png
*************:36_2_58:*************
:Aniołek: - 2.05.2008_ok. 8 tyg. c. ektopowa
:Aniołek: - 12.12.2008_10 tyg. poronienie
:Aniołek: - 26.11.2009_ok.11 tyg. c. ektopowa

psychicznie jest różnie-mam dni kiedy wydaje mi się,że jest Ok,a bywają dni(i tych jest więcej),że tylko bym płakała i siedziała na cmentarzu.dostałam namiar na dobrego specjaliste,od dziewczyny z 'grupy wsparcia' (też jest Aniołkową Mamą) ale póki mój M jest gotowy mnie słuchać i pocieszać,jakoś mi niespieszno do psychiatry.
byłam dziś u swojego ginka.wracam do formy.dostaliśmy kwas foliowy 5mg i vitaral,Michał dodatkowo Salfazin,a ja przy @ tabletki anty na 3 miesiące.
po nowym roku zaczynamy staranka

a jak Ty się czujesz?

No to fajnie że masz na kodo liczyć i masz komu się wygadać to najważniejsze Trzymaj się kochana Wiem raz będzie dobrze raz źle sama przez to przechodziłam wiec co mam ci pisać wiemy jak jest

To fajnie że wracasz do normy fizycznej ciesze się i mam nadzieję że ci się szybko uda i będziesz szczęśliwa tulam mocno

ja jak ja sie czuje spoko ale męczą mnie nudnosci ale dam radę :)

Cześć kobitki!

Byłam wczoraj na wizycie i niestety nadal serduszka nie widać :(((( już naprawde zaczynam się martwić... jak to mozliwe, ze to tak długo trwa????????? Niby moja gina twierdzi, ze ciąża jest młodkasza o jakieś 2 tyg, ale jakoś nie chce mi się wierzyć bo wiem z monitoringu, ze owu była 17-18dc więc wcale nie aż tak poźno! Za tydzień mam kolejną wizytę, uspokoje sie jak będzie w końcu serduszko! Miała moze któraś z was tez tak poźno?

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

amirian
Cześć kobitki!

Byłam wczoraj na wizycie i niestety nadal serduszka nie widać :(((( już naprawde zaczynam się martwić... jak to mozliwe, ze to tak długo trwa????????? Niby moja gina twierdzi, ze ciąża jest młodkasza o jakieś 2 tyg, ale jakoś nie chce mi się wierzyć bo wiem z monitoringu, ze owu była 17-18dc więc wcale nie aż tak poźno! Za tydzień mam kolejną wizytę, uspokoje sie jak będzie w końcu serduszko! Miała moze któraś z was tez tak poźno?

Tylko się nie denerwuj, bedzie wszystko dobrze ...musisz myśleć pozytywnie !! 3mam kciuki!!!