Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny dziękuje za życzenia i gratulacje JESTEŚCIE WSPANIAŁYMI INTERNETOWYMI PRZYJACIÓŁKAMI dzięki wam nie czuje się taka samotna z tym wszystkim :) ponieważ moja rodzina nie wie że jestem w ciąży i będę bardziej przezorna bo aż do świąt Bożego Narodzenia się nie dowie same wiecie dlaczego po prostu nie chce zapeszać bo bardzo mi zależy na tym żeby się udało przesyłam wam moc uścisków kochane :36_27_2::36_27_2::36_27_2::36_27_2::36_27_2:

http://www.suwaczek.pl/cache/0bc0174b26.png
*************:36_2_58:*************
:Aniołek: - 2.05.2008_ok. 8 tyg. c. ektopowa
:Aniołek: - 12.12.2008_10 tyg. poronienie
:Aniołek: - 26.11.2009_ok.11 tyg. c. ektopowa

witam Kochane :)))

Ja już mam dość w pracy ciąglemi ktoś daje powód do nerwów a ja ciągle sobie muszę powtarzać Spokojnie spokojnie nie denerwuj się ale czasami nie daje rady już kurdde i niewiem czy jutro pójdę do pracy tak na przekór chyba ale w piątek muszę iść bo ostatni raz odrabiamy 2 godzinki za wigilię więć może jutro wolne sobei zrobie jestem tak zmęczona że jak przyjdę z pracy to obiad tv i kanapka i prawie zasypiam ehhhh co za życie monotonne

Justa ja też nie mówię nikomu w rodzinie dopiero powiemy jak przyjedziemy na święta Bożego narodzenia Pamiętam jak 2 lata temu też tak robilśmy i daliśmy w prezencie rodzicom zdjęcie z usg ehhhh

Agnieszko cieszę sie że robicie badania i zobaczysz wszystko będzie dobrze Już niedługo zaczniecie staranka i bezie :36_15_44: Ścisakm mocno Słońce :)

http://sztoudi.ovh.org/images/aniolki/a__2.gif

witam dziewczynki :) :36_3_18:

co u mnie ? heheeh a nio spoczko ale dzisiaj miłam nudności ehhhh ale wytrzymam powiem wam że wydaje mi się że będe dziewczynka bo inaczej się czuje niż jak byłam z Gabrysiem ciekawe czy się sprawdzi :)

a ogólnie czas leci już nie mogę się doczekać jak zobaczę swoją fasolinkę ale to za tydzien w sobotę chyba że moj Gb lekarz mnie umówi w tym tygodniu na usg zobaczę w poniedziałek co mi powie :)

Justa
hej dziś zapisałam się na usg na przyszłą środę i zobaczymy co i jak ze mną trochę się stresuje nawet bardziej niż trochę ::(:

Justa,będzie dobrze,zobaczysz!!!nie ma co się stresować póki co,jeszcze Perełce zaszkodzisz nerwami.trzymam kciuki kochana.

panterka
witam dziewczynki :) :36_3_18:

co u mnie ? heheeh a nio spoczko ale dzisiaj miłam nudności ehhhh ale wytrzymam powiem wam że wydaje mi się że będe dziewczynka bo inaczej się czuje niż jak byłam z Gabrysiem ciekawe czy się sprawdzi :)

a ogólnie czas leci już nie mogę się doczekać jak zobaczę swoją fasolinkę ale to za tydzien w sobotę chyba że moj Gb lekarz mnie umówi w tym tygodniu na usg zobaczę w poniedziałek co mi powie :)

trzymam kciuki.:dzidzia:
mam nadzieję,że i ja wam wkrótce będę pisać o umówionym usg :D

hej dziewczyny
dziś mam wolne dopiero sobie wstałam.. jak zwykle sama w domu siedzę bo mój mąż dziś po południu wraca z tygodniowej delegacji wiec całymi tygodniami jestem sama :(

Panterko jak się czujesz ? masz jakieś bóle? bo ja mam czasami bóle brzucha podobne do menstruacyjnych tylko te są umiejscowione po obu bokach brzucha ale nie trwają długo wystarczy ze wygodnie się położę i mi przechodzą i właśnie dlatego tak wcześnie wybieram się do Gina aby się uspokoić

http://www.suwaczek.pl/cache/0bc0174b26.png
*************:36_2_58:*************
:Aniołek: - 2.05.2008_ok. 8 tyg. c. ektopowa
:Aniołek: - 12.12.2008_10 tyg. poronienie
:Aniołek: - 26.11.2009_ok.11 tyg. c. ektopowa