Skocz do zawartości
Forum

Mamy Aniołków i nie tylko z nadzieją na szczęście - poczekalnia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewuszki!

Wróciłam do domku po cięzkim weekendzie. Jak wiecie gralismy wesele we Wrocławiu, fajnie było, młodzi bardzo sympatyczni. Jestem zadowolona. Tylko... moje przeziębienie się nasiliło i po kilku godzinach śpiewania straciłam głos, miałam straszną chrypę i chłopaki musieli mnie wyręczać. Szkoda... ale przeżyłam i jestem! Dziś mam urlop, musze dojść do siebie, ale jutro znów do pracy.

Italy chciałabym ci pomóc, ale akurat na tym się kompletnie nie znam.

Stokrotko to przykro, ze rodzice nie przyszli. A co mały wybrał na roczek? nie wiem cz u was też jest taka tradycja, że4 na roczek daje się dziecku do wyboru kilka rzeczy: np. kieliszek, pieniądze, różaniec, książkę itp i to co wybierze, to niby wróżba na całe życie, że tym się będzie interesował. Nie wiem, czy u was tez tak jest.

Ardhara niczym się nie przejmuj, pisz u nas i głowa do góry!

Martitaolivia fajnie macie z tym morzem, a gdzie byliście?

Pozdrawiam Moni, stysię, Karolę, wanilię, kakę i wszystkie inne kórych ie wymieniłam! Buziaczki!

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

amirian
Cześć dziewuszki!

Wróciłam do domku po cięzkim weekendzie. Jak wiecie gralismy wesele we Wrocławiu, fajnie było, młodzi bardzo sympatyczni. Jestem zadowolona. Tylko... moje przeziębienie się nasiliło i po kilku godzinach śpiewania straciłam głos, miałam straszną chrypę i chłopaki musieli mnie wyręczać. Szkoda... ale przeżyłam i jestem! Dziś mam urlop, musze dojść do siebie, ale jutro znów do pracy.

Italy chciałabym ci pomóc, ale akurat na tym się kompletnie nie znam.

Stokrotko to przykro, ze rodzice nie przyszli. A co mały wybrał na roczek? nie wiem cz u was też jest taka tradycja, że4 na roczek daje się dziecku do wyboru kilka rzeczy: np. kieliszek, pieniądze, różaniec, książkę itp i to co wybierze, to niby wróżba na całe życie, że tym się będzie interesował. Nie wiem, czy u was tez tak jest.

Ardhara niczym się nie przejmuj, pisz u nas i głowa do góry!

Martitaolivia fajnie macie z tym morzem, a gdzie byliście?

Pozdrawiam Moni, stysię, Karolę, wanilię, kakę i wszystkie inne kórych ie wymieniłam! Buziaczki!

Byliśmy w Piaskach, tuż przy granicy z Rosją, 11 km od Krynicy :yes:

http://www.suwaczki.com/tickers/uch5j44jso896uff.png

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fhqvklkr90kfu.png

stokrotka_87
hejka amirianku...
Tak u nas też są gte wróźby.. a więc Fabi złapał kielicha.. a potem pieniążki... nic więcej go nie zainteresowało hehehe
podchodzę to tego z dystansem..to tylko zabawa

pewnie, ze zabawa! ale fajna!
czyli będzie miał duża kasy i będzie lubił sięgnac do kieliszka hihi ;-)

http://s1.suwaczek.com/201102251564.png http://tmp3.glitery.pl/text/325/71/3-Nadia-nasza-creczka-1008.gif
Dwa Aniołki w Niebie - IX.2008 w 9tc i X.2009 w 10tc :( :(

Gość panterka

Cześć dziewczyny :)) już wróciłam z naszego weekendowego wypadu po Dublinie I jestem strasznie :Padnięty: i nogi bolą od tego chodzenia Misto ogólnie bardzo fajne ale cholernie tam drogo i multum polaków spoczko

Teraz muszę nadrobić zalegości i jeszcze musze skoczyć do sklepu takze narazie Pozdrawiam was :zwyrazami_milosci:

Gość panterka

Ardhara
hejka

mam nadzieje ze u was majowka mila - u mnie srednio ale szkoda gadac ( nie chce znowu dostc kopa za swoje mędzenie i ględzenie z udawaniem )

bede czasem zaglądac

papatki

Ardhara nie przejmu sie ludźmi co gadają jak masz problem to pamietaj do nas się można tutaj wygadać i to pomaga przede wszystkim Walić innych.....

Gość panterka

dbozuta naprawdę musisz być slna i iść dalej nie ogląać sie na przeszłość tylko spogląać w przyszłóść Tulam

Stysiapysia współczuje ci takiego przykrego spotkania Powiem ci że ja mam tak samo moja szwgierka ma synka w tym samym wieku co nasz peirwszy synek i za każdym razem jak jesteśmy u nich i patrzę na niego to sobię myślę jakby nasz Gabryś wyglądał itp. ciężki orzech do zgryzienia ale trzeba to jakoiś wytrzymać

Oleńka cieszę się że wypoczełaś bo to najważniejsze zapomnieć i myśleć teraz pozytywnie ja też przez ten weekend zapomniałam ale jak siedziałam w samolocie i wylądowaliśmy w londynie to sobie jednak pomyślałam i wracamy do codziennych problemów ale myślę ze będzie teraz już lepiej czas jednak jakoś tam leczy rany jak to się mówi Jeśli to tak można wogóle powiedzieć

panterka
Cześć dziewczyny :)) już wróciłam z naszego weekendowego wypadu po Dublinie I jestem strasznie :Padnięty: i nogi bolą od tego chodzenia Misto ogólnie bardzo fajne ale cholernie tam drogo i multum polaków spoczko

Teraz muszę nadrobić zalegości i jeszcze musze skoczyć do sklepu takze narazie Pozdrawiam was :zwyrazami_milosci:

Panterko to fajnie,że wyjazd się udał;)nogi pobola i przestaną,a to co widziałaś i przeżyłaś zostanie w Twojej pamięci.....więc na pewno warto było:)Pozdrawiam cieplutko, wypoczywaj teraz;)

stokrotka_87
św. Domink jest patronem kiebiet brzemiennych i płodnych...
wyczytałam,że kobiety mające problem z zajściem w ciąże powinny się właśnie do niego modlić.. jest taka modlitwa do świętego Dominika...

To wklejaj tutaj tą modlitwę,to wszystkie będziemy sie modlić:)
nam wiara jest bardzo potrzebna:)

Witam i ja :yuppi:

heh, staram się jak mogę zeby do Was zajrzeć... niedziele całą przepracowałam, a wczoraj z moim mężusiem pojechaliśmy na zakupy do Poznania....on sobie kupił, a mnie sie nic nie podobało :36_2_24: myślałam o jakiejś sukience na lato, prostej , jednokolorowej...a tam same kwieciste i kolory tęczy...to nie dla mnie !!!!

dziś też do pracy, ale najpierw w końcu pójdę do gina po porodzie....w końcu nie mam @ :36_2_15:

tak u mnie nic nowego, nogi mnie bolą od chodzenia w pracy- jeszcze się nie przyzwyczaiłam... dziś to nawet na noc w pracy zostaje, bo nie będe miała czym z powrotem dojechać :sofunny: a jutro też cały dzień w pracy- i chociaż jajem nie jestem - muszę się poświęcić :sofunny::sofunny::sofunny: by wszystko jak najszybciej załapać i "samotnie" na zmianie pracować...

pogoda coś jest zmienna ...dni gorące, noce brrr zimne

a co tam u Was Kwiatuszki!!!! pozdrawiam Was gorąco

stysiapysia
Witam i ja :yuppi:

heh, staram się jak mogę zeby do Was zajrzeć... niedziele całą przepracowałam, a wczoraj z moim mężusiem pojechaliśmy na zakupy do Poznania....on sobie kupił, a mnie sie nic nie podobało :36_2_24: myślałam o jakiejś sukience na lato, prostej , jednokolorowej...a tam same kwieciste i kolory tęczy...to nie dla mnie !!!!

dziś też do pracy, ale najpierw w końcu pójdę do gina po porodzie....w końcu nie mam @ :36_2_15:

tak u mnie nic nowego, nogi mnie bolą od chodzenia w pracy- jeszcze się nie przyzwyczaiłam... dziś to nawet na noc w pracy zostaje, bo nie będe miała czym z powrotem dojechać :sofunny: a jutro też cały dzień w pracy- i chociaż jajem nie jestem - muszę się poświęcić :sofunny::sofunny::sofunny: by wszystko jak najszybciej załapać i "samotnie" na zmianie pracować...

pogoda coś jest zmienna ...dni gorące, noce brrr zimne

a co tam u Was Kwiatuszki!!!! pozdrawiam Was gorąco

wiesz co Stysiu....a ja wcale nie myslalam o sukience a wczoraj kupilam 2!!!
jedna czerwono bialo granatowa....a druga zielono bialo cos tam...
i sie ciesze....
bo ze mna to zawsze jest tak...jak cos potrzebuje i szukam to nie ma....a jak nie szukam...albo juz kupie takie sobie....to wtedy jest peeeelnooo!!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cHhQ-O7-0010MDAwMTUwbHwyNTdkfE1lbGNpYSBpcw.gif