Skocz do zawartości
Forum

Styczniowe mamusie 2019

kasiek_11

Rekomendowane odpowiedzi

Oj tak ja nie wiem przy pierwszym dziecku tak na luzie wszystko było a teraz czekanie co chwilę jakieś boleści fałszywe alarmy stresy bo raz by a porządnie zebrało urodziłby się szybko dzidziuś i już:) dziś Sylwester ciekawe ile dzieciaczków powita Nowy Rok;))a wam mamusie życzę szampańskiego oczekiwania z picolo,spokojnej nocy wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku szybkich i w miarę możliwości jak najmniej bolesnych rozwiązań

https://www.suwaczki.com/tickers/iv09df9hkrcubd6z.png

A ja dzis chyba tylko raz wstalam na siusiu. A od tygodnia to juz co dwie godziny wstawalam. W ogole jakos sie czuje jakbym malo w ciazy byla. Nie mam problemow takich w przekrecaniu sie na lozku i w ogole az mi dziwnie.

Ja ogolnie nie mam nigdy cisnienia na sylwestra. Wam zycze po prostu milego i spokojnego dnia. I zeby jak sie cos zacznie to tak juz napewno a nie te niepewnosci.

Styczniowe Mamusie 2019 - lista
Szwecja, Sztokholm
Harry, 1 luty 2019

Jezuuu noc tragiczna tak jak mowicie to oczekiwanie to juz udreka bo corke urodzilam 5 dni przed terminem . A teraz boli skurcze , rozwolnienie czlowiek nie wie czy ma isc spac czy wstac czy coooo kosmos. Zycze wytrwania do 20 i prosze rodzic hahaha

A ja dziś prawie, prawie już wylądowałam w szpitalu. Niby na wizycie ok, ale mojej gin nie podoba się CRP i musiałam jeszcze jechać pobrać krew jaki jest poziom na dzisiaj. Od razu dostałam skierowanie do szpitala jeśli wynik znów się podwyższy. Możecie sobie wyobrazić jak mi się humor zepsuł...Na szczęście CRP się obniżyło i akcja odwołana :)))) Za tydzień mam powtórzyć i skonsultować wynik telefonicznie. Gdyby nie to CRP to jestem nadal szczelnie pozamykana, co mnie cieszy ogromnie :D
Misia, Michasia rośnie z dnia na dzień. Jest śliczna. A co u reszty świeżych mamusiek??

mama nikolki przy terminie za 10 dni to i tak dla mnie "rychly" porod ;P
Chociaz sama mam termin za 24 dni a czuje sie jakbym jeszcze pare miesiecy miala ;)

Tak sobie dzis myslalam, ze skoro jestesmy mamusie styczniowe to juz kazda z nas ktora zostala w dwupaku jest w 9 miesiacu. A te z nas co obawialy sie wczesnego porodu sa juz praktycznie w ciazy donoszonej.
Brawo my;)
Chociaz nie powiem, ze pewnie zazdroscimy Tym ktore maja juz swoje malenstwa. Jak sie czujecie dziewczyny?
Ktora juz w domu? jak sie ogolnie WY czujecie?

Styczniowe Mamusie 2019 - lista
Szwecja, Sztokholm
Harry, 1 luty 2019

Ja chce urdzic u mnie 15 , wiedz cos moze sie zaczac a tu dupa .... bedzie 1 stycznia wiedz ja juz chce :) mama to mowi ze ze mna na zaden sopacer nie wyjdzie A ja jej na to Co ty mamus myslisz ze ja w ciagu 10 minut urodze haha rychle zyczenia... ze spaceru to my zdazymy wrocic :) i tym sposobem dwa obiady zrobilam :) milego sylwestrowania tym co choruja zeby nie chorowaly tym co sie nic nie chce niech odpoczywaja :) tym co maja dzieciatka juz przy sobie niech sie ciesza :)

Cześć dziewczyny My już rozpakowane! Moja kochana Oleńka przyszła na świat dzisiaj o 11:25. Jest piękna i waży 3100g. Oj nie było lekko ale na szczęście wszystko się udało:-) jednak nie chciała doczekać do stycznia.
Wam wszystkim życzę wszystkiego co najlepsze na Nowy rok i szybkiego przywitania na świecie maluchów tym które jeszcze czekają!

https://www.suwaczki.com/tickers/km5sf71xjod0nrr8.png

Kasia837 - gratulacje ogromne! Kolejna piękna dziewczynka :)

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego na nowy rok! Zdrowia, cudownych pociech i radości i miłości :)

U nas dobrze, opanowałyśmy z Alusią karmienie i wciąż uczymy się siebie codzień, ale jedno jest pewne - nie wiem jak było bez niej :) To był dla mnie piękny rok! :) I mam nadzieję, że 2019 będzie jeszcze piękniejszy :)

https://www.suwaczki.com/tickers/34bw3e3kf7knpspe.png
24.11.2017 - Nasza Maleńka Istotka