Skocz do zawartości
Forum

Wrześniowe 2018

Silvara

Rekomendowane odpowiedzi

Też chcę kupić rogala, będę wybierać w pon po wizycie. Widziałam że są a kształcie u, c, i, i jeszcze inne. Jest jakiś filmik o wyborze kształtu ale na telefonie mi się nie wyświetlał. Ja myślę o kształcie C. Ważne żeby było wypełnione kulką silikonowa. Dzisiaj znowu problem, śniadanie siedziało tylko minute, już nie daje rady. Zazdroszczę tym co mogą jeść, ja nawet gotować nie mogę, a z jedzeniem marnie.

Ja mam taką
http://www.mamadajerade.pl/2016/05/komfort-na-ktory-zasuguje-kazda-kobieta.html?m=1
Niestety nie mam porównania. Wiem tylko, że kura banci Dany jest nieprzydatna do niczego oprócz ozdoby pokoju ;)
Jakby któraś z Was taką zamawiała, lub ogólnie z wypełnieniem z mikroperły to od razu kupcie zapas, bo z czasem się ugniata.

http://allegro.pl/poduszka-do-spania-dla-kobiet-w-ciazy-typ-c-rogal-i6491273022.html
Ta sie wydaje byc ok
Mają też dodatkowa poszewke w cene chyba 29 zl wiec nieduzo bo u innych widzialam za 45zl a pewnie kazda ma minimalnie inny ksztalt i trzeba kupowac tam gdzie poduszka najlepiej. No i jak cos maja tez akcesoria pieluchy tetrowe itp jak chxesz przy jednej wysylce

Ja mam poduszke rogala z motherhood ale taką malą za ok 50zl. Sprawdzila sie w ciązy do spania szcegolnie jak juz zgaga mnie męczyla. Troche dziecko na tym polezalo jak bylo male. Ale pozniej juz na niej nie spalam bo mi zle bylo karmic na lezaco. A nie chcialo mi sie z nia e nocy przemieszczac. Na siedzaco malo karmilam dopiero po 4 miesiacu to juz nie potrzebowalam podkladac poduszki. Ja na razie mam niskie cisnienie ale w pierwszej ciazy mialam gdzies po 30 tygodniu nadcisnienie. Zaczelam brac leki jak bylo okolo 137/90 i pozniej przy kolejnych skokach dzwonilam do lekarza i decydowal ile wiecej tabletek mam brac.
Zrobilam wczoraj jablczanke myslalam ze dziecku posmakuje, jem sama ale pycha.

Madzia ur.06.09.2018, 3280g, 51cm szczęscia :)
Marysia ur.25.04.2016, 2960g, 50cm szczęścia :)

Amanalka, nawet nie pomyślałam czy mężowi to przeszkadza. Przynosi taką ulgę, że nawrt gdyby to on musiałby się wynieść a nie poducha;) ja jej nie dawałam jak na zdjęciach tylko na skraju łóżka jeden koniec pod głowę a drugi między nogi z porzdu. I jak Gabi - okolo 5 miesiąca z nią spałam. Ale teraz, w przyszłym tygodniu jak zamówię i przyjdzie wypełnienie, to już ją biorę do łóżka:D