Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2018

nati91

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki dziewczyny za Te wszystkie slowa.
Moj gin kazal sie nie martwic I chyba mi innego mi nie pozostaje Bo wplywu na to nie mam.
A juz tak bardzo kocham tego maluszka, ze czy teraz czy po porodzie zrobie wszystko by bym w jak najlepszej kondycji.
A teraz wlasnie skonczylam szykowac stroj dla mojej Cory Bo ma dzis jesienny pokaz mody w przedszkolu I musze jeszcze salatke zrobic.
Milego dnia

Znów trochę mnie nie było ;) dziewczyny wczoraj byłam na drugich badaniach prenatalnych. Wszystko jest Ok, doktor pokazywał mi takie narządy jak żołądek, nerki, sprawdzał serduszko i mózg :) wszystko w normie tak jak po pierwszych prenatalnych. Na trzecie już się nie wybieram bo z tego co rozmawiam ze znajomymi wiele rezygnuje z tych ostatnich. A i najważniejsze! Dowiedziałam się ze to będzie dziewczynka :) cieszę się bardzo bo w końcu będę mogła zacząć powoli coś kupować dla małej :)

Powtórzyłam wynik tsh i wyszedl 3.8 zaczęłam brać eutyrox mam nadzieję,-że poziom się obniży, ogólnie czuje się już coraz lepiej czasem zapominam o tym zr jestem w ciąży, niestety cały czas męczy mnie gęsty zielozielony katar ale innych objawow choroby nie mam. Za tydzień mam wizytę to może dowiem się jaka płeć będzie: )
Meliska wszystko będzie dobrze: *

Ps przed chwilą skończyłam robić tort dla mojego synka na 4 urodziny nadal ma sentyment do pepy i taki tort sobie zarzyczyl :) Picasso to nie jest ale starałam sir jak mogłam; )

monthly_2017_10/marcoweczki-2018_61889.jpg

https://www.suwaczki.com/tickers/5djyxzkr8p7wg4ed.png

Undefined świetny tort! Synek na pewno zachwycony, jego święto i tort wedle jego życzenia ;) super
Na pewno po tabletkach spadnie Ci tsh a na kontroli lekarz zobaczy czy dawka wystarczająca czy zwiększyć.

Ja dziewczyny mam coraz częściej ciagoty do kanapek z masłem i bananem i wiadomo, że właśnie to u mnie dziś na śniadanie było ;p
Jeszcze chciałam Was zapytać.. Była kiedyś mowa o bolacym wxgorku lonowym i pachwinach. czy to groźne i może mieć związek z wysiłkiem?

Undefined ja pierwsze wyniki na tsh tez miałam wysokie nie aż tak jak Ty ale byly podwyższone przed kolejnymi wynikami pilam bardzo dużo wody i sok z porzeczki czerwonej nie wiem czy to miało wpływ ale tsh troche mi sie obnizylo mimo wszystko mam jeszcze powtórzyć badania jesli sie pogorszy pewnie konsultacje z endokrynolog .Stosujesz cos na katar?ja miałam długie przeziębienie na katar psikalam Euphorium i pilam dużo herbaty z cytryna i miodem teraz jest najgorsza pora i człowiek lapie wszystko.
Melliska bedzie dobrze trzeba przyciągać do siebie dobre myśli. Ja dzis kupiłam sobie koszule miałam kupic sobie pozniej ale skoro ide do szpitala to jakos trzeba wyglądać .

http://s8.suwaczek.com/201802281447.png
http://fajnamama.pl/suwaczki/ra2ho31.png
https://www.suwaczki.com/tickers/010i3e3kb538v0vw.png

Czyli wychodzi na to, że taki ból wzgorka to po prostu jeden z uroków ciąży, to dobrze, bo do wizyty daleko a nie chce latać z każdą mała rzeczą jeśli nie e jest ona powazna.
Metrszescdziesiat, u mnie prawie 17 tygodni skończone. Mam już troszkę brzuszek, ale Twój uroczy ;) i myślę, że kształt brzucha to też trochę kwestia urody - każdy ma inną ;) alexia- nie martw się, na pewno Twój brzuszek jest ok ;)

Alexia mi też się wydaje że mam dość nisko brzuszek ale tak miałam również w pierwszej ciaży. Wszędzie piszą, że macica rośnie od dołu a potem powiększa się ku górze. Potem miałam brzuch wyżej. A im bliżej porodu, tym znowu trochę się opuścił. Nie ma się czym martwić :)
Z tymi bólami wzgórka to i ja się trochę zmagam. Ale macie dziewczyny też taki ucisk na dole przy kroczu jakby was dziecko uciskało? Ja tak miałam już pod koniec ciąży jak główka była nisko a nie na takim etapie. Ale lekarz mnie przebadał i mówi, że wszystko ok. Może po cięciu coś się zmieniło.