Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedzielnie

Byłam dziś z Adasiem w kinie na „Wyspie dinozaura”. Po drodze zaczęło lać i wiać, ale Adaś nie chciał wracać do domu tylko cały czas był konsekwentny, że chce do kina, no to pojechaliśmy taxi żeby nas do reszty nie zmoczyło :Śmiech:
A w domu Maciuś dał popalić tatusiowi, a jak my już wróciliśmy to Maciulek był grzeczniutki jak aniołek. Dobry synek :D

Niutek – z czego Teoś ma inhalacje?

Moniq – gdzie zdjęcie dziury?

Ann, Anulka – fajny relaks miałyście :)

Anulka – u nas Emma była dość głośna, chciało okno nam wyważyć :Szok:

Anulka
monikouette
lehrerin, nie pros sie!!! bo Cie zaraze!!

anulka, pamietam to nasze "zblizenie" :sofunny:

ja pierwszego razu nie, ale kolejne i owszem :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:
:sofunny:

już jestem, w końcu:yes: próbowałam tu przez pół dnia się dostać ale zawsze coś mi przeszkodziło

miałam dzisiaj w planie niedzielę w piżamie sobie zrobić ale z moich planów nici, znajomi nas po południu odwiedzili i trza się było do ludzi upodobnić:wink:

Kubulec dzisiaj pokazał mistrzostwo w zasypianiu - przez dwie godziny w południe próbowaliśmy go położyć na drzemkę, miał tysiąc powodów, żeby nie zasnąć, w końcu zawołał swoje - siku do nocnika - wysadziłam go, chwilę posiedział, potem zdecydował - sikać do nocnika na łóżku, przeniosłam do z cały sprzętem, chwilę posiedziała i nagle - bach - z nocnika i ..... śpi, praktycznie w locie zasnął:sofunny::sofunny: i spał ponad dwie godziny:D

moniq dziura śliczna, fajnie Noaś wyglądałby taki wygolony do tej dziury z tyłu, z przodu za to z grzywką:D

co do zdjęć to ja jestem nieuleczalnie chora na pstrykanie fotek, Kuba ma ich tysiące, ładnie posegregowane na płytach i oczywiście wybranych kilka wywołuję bo też uważam, że nic nie zastąpi zdjęcia na papierze, mam już prawie dziesięć albumów, po dwieście zdjęć każdy, zapełnionych moim dzieckiem:D

dla zainteresowanych - w saturnie 1 odbitka 10x15 jest aktualnie po 0,25 zł.

http://www.suwaczek.pl/cache/4ccc13b87c.png
serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849