Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

to dlugie te sto lat!!!!!
bo ja tez kolo listopada...
to dlatego tez z nas mamuciki bo czas tak szybko leci, 3 miesiace = sto lat :sofunny:

a tak na serio to basica, chyba kazda z nas znalazla sobie na tym forum kilka watkow na ktorych dobrze sie czuje i ludzi z ktorymi dobrze sie rozumie :) ja tak mam i przyznam ze cierpie tylko z jednego powodu, braku czasu na wiecej pisania:sofunny:

Gość basica31

szczerze mowiac zagladnelam tu pierwszy raz przez przypadek a potem poprostu chcialam pogadac o wszysktim i o niczym bo mam peche ze jak jestem u siebie to ikogo nie ma a zkolei jak sa kobitki to ja juz musze konczyc no itak zo wyglada a poniwaz nie mam tu zadnej rodziny wiec czesto mam ochote z kims pogadac

Gość basica31

monikouette
trusia, kurcze, nawet nie zajarzylam,
z Debiucy znalam jednego pieknego (kiedys) faceta, chodzil do szkoly z moim bratem, do technikum drzewnego w Kalwarii Zebrzydowskiej, zaraz sobie przypomne jak sie nazywal, Tomek Pyzia chyba :)

to sie nazywa " jaki ten swiat maly":sofunny:
jak bylam u rodzinki w Chicago i mialam wtedy 20 lat czyli baaaaardzo dawno siostra ze szwagrem probowali mnie przemysis na dyskoteke a tam mozny dopiero od 21 weic blagamy bramkarza zeby nas mnie wpuscil a on trzyma ten moj paszport w rece i tak patrzy a za chwile po polsku do mnie mowi ja tez mieszkam w Rzeszowie na Pulaskiego ..okazalo sie ze byl to sasiad z bloku obok weszlismy i dostalam od niego szampana:brawo: