manenka71 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dzieki za zyczenia dla cory niedziela i po niedzieli tak mi ten czas leci ze czasami nie wiem ktory jest a u nas tesciowa chora katar jak niewiem takze mysle ze choroba weszla do nas o jak pamietam to zawsze kwiecien byl u nas chorowity przedewszystkim ja a mam tyle pracy w domu swieta musze przygotowac dla mnie i dla moich rodzicow ale troche siostra tez przygotuje podzielilismy sie na pol a zreszta moja mama taka slaba juz ze nawet sama bez podparcia nie moze siedziec wszystko juz ma mielone do jedzenia i ciagle spi tak mi ciezko na nia patrzec cierpiala 19 lat a teraz jeszcze tak zle ANULA dzieki za komplementa fakt caly czas mysle ze jak troche cieplo bedzie to wiecej ruchu i moze pomalutku chociaz kilka kilo zrzuce a co do 14latka to u mnie to samo moj sredniak tez ma 14 lat i teraz jak na niego krzycze to on sie odzywa ale i sie smieje pod nosem ale mnie wkurzaGABI piekne fotki TY pieknie wygladasz a maly w tym kasku normalnie fajowo MONIQ zdrowiej kobieto po balandze lehrerin coreczki sliczne a weronika jakie piekne oczka takie ciemne znowu Justysia jaka juz duza cudze szybko rosnie ale to i fakt MONIKA ta dieta to cud faktycznie niby sie ograniczam z jedzeniem ale za to slodkim nadrabiam ale rzucilam papierosy jakies 6 lat temu razem z mezem no i przezucilam sie na slodycze znowu wszystkiego sobie odmawiac co to za zycie by bylo moze jak bym mieszkala w miescie wiecej owocow i warzyw miala bym pod reka a ja je uwielbiam a tu na wsi to nawet do sklepu mam gdzies kilometr OPAL 1977 witaj i pisz ale tak na serio bo wszystkie sie tylko witaja i nie ma icha co do swiat to u nas obowiazkowo wielki czwartek piatek i sobota do kosciola tak uroczyscie jest wtedy ,ze swieconka tez obowiazkowo oczywiscie wszyscy z dziecmi tradycyjnie przychodza no i lany poniedzialek moi chlopcy zawsze po sasiadkach biegaja (kolezankach)tydzien zapowiada sie nam cieply choc deszczowy wiec zycze jak najmiej deszczu i koncze juz bo sie rozpisalam sama nie wiem z kad tyle slow przychodzi mi do glowy pa pa Odnośnik do komentarza
manenka71 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 obiecane zdjecie nowej zrobionej przez mojego zdolnego meza hustawki jest super nauczylam sie wstawiac zdjecia wiec chyba sie nie pogniewacie Odnośnik do komentarza
monikouette Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no to ja zagladam tylko zeby sie pozegnac na dzis ide spac choc oczywiscie zasne nie zaraz jakos ten dzien przezylam choc po poludniu padalam na pysk jutro bedzie lepiej :) starosc ne radosc w kazdym razie to nie kac tylko zwykly bol glowy, przeszlo po ibuprofenie :)buziaki!!!!! moj BLOG Odnośnik do komentarza
monika4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ja też zaraz ucieknę, znów mnie zaczyna boleć kolano ale deszcz zapowiadają, to pewnie dlategomoniq śpij dobrzemanenka gratki dla m. za huśtawkęrena nie bój nic, da sie przeżyć, chociaż to niejedzenie Kuby to do szału czasami potrafi człowieka doprowadzićopal witam serdecznie, rozgość się serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849 Odnośnik do komentarza
lehrerin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Niedziela leniwie minęła. Rano z Niśką produkowałyśmy kartki świąteczne, jeszcze tylko życzenia napisać i już można rodzinie wysłać. manenka dla m. za huśtawkę.gabalas tak jak dziewczyny pisały, nie wyglądasz, jakbyś miała zaraz rodzić. A może na święta sprawisz m. niespodziankę A Krzyś wygląda niesamowicie w tym kasku.monika4 bardzo mi się spodobała dieta cud moniq odpoczynku po imprezie.opal witaj i wpadaj do nas częściej. rena miałam się Ciebie wczesniej zapytać, ale jakoś wyleciało mi z głowy... Karmisz jeszcze piersią?slonko to od jutro zaczniemy odliczaćMiłej nocki. Odnośnik do komentarza
rena_674 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 lehrerin nie odciagam pokarmu, ale maly lubi sie przytulac i wieczorkiem zasypia przy cycu, i w nocy budzi sie na cycusiowe przytulanko, chociaz coraz rzadziej manenka hustawka bardzo mi sie podoba Monika ty chorowitko, oby do jutra przeszlo Odnośnik do komentarza
monika4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 rena_674 Monika ty chorowitko, oby do jutra przeszlono cóż... starość nie radość serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849 Odnośnik do komentarza
madahari Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jestem mamą która urodziła drugie dziecko w wieku 38 lat. Chyba pasuję do Waszego miłego grona. Bedzie mi miło dzielić się z Wami swoimi problemami iradościami:) Odnośnik do komentarza
monika4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 madahariJestem mamą która urodziła drugie dziecko w wieku 38 lat. Chyba pasuję do Waszego miłego grona. Bedzie mi miło dzielić się z Wami swoimi problemami iradościami:)serdecznie zapraszamy, idealnie pasujesz!!! rozgość się, będzie nam miło serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849 Odnośnik do komentarza
rena_674 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 madahari zapraszamy, a ile teraz ma twoj maluch? Odnośnik do komentarza
Ann Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witaj madahari Lehrerin ja pamiętam jak pisałaś o ciąży a tu Justysia taka duża? Śliczności manenka ale pannicę masz w domu. Huśtawka super Gabi jak dla mnie to i do 16-ego możesz jeszcze tak pochodzić za tym rowerkiem Moniq dobrze że to tylko ból głowy (w innych sferach byłby to globus ) MamaNaZakupach - dzielimy się opiniami Wyprawa Mama - dla aktywnych rodziców Odnośnik do komentarza
Monia38 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Kurka, wszędzie się dzisiaj witalam a ty niev Jakaś skleroza czy coś, bo myślałam, że pisałam. Niedziela i po Byliśmy dzisiaj na zakupach w carrfourze Potem przyjechał kolega z podstawowki z żonką i tak posiedzielismy do 20 Fajnie było, kawka, ciasto i pogaduchy, trochę wspominki Opal, Madahari witajcie i piszcie dużo Dziewczyny fotki super.Justysia urosła, a Nisia to już pannica.Gabi ładnie wyglądasz. Ciąża Ci służy A synuś super na rowerku |Manenka powiadasz że córcia 17 latek ma. Moja Aśka 18 i wygląda jak gowniara A huśtaweczka super. Ciągle mi się takie cosik marzy i może w kocu kupię sobie Bo jakbym czkeala, na m az zrobi to do usranej śmierciMoniq przyjemnego wypoczynku.Monika prawie w tym samym czasie byłyśmy na zakupachPrzyjemnego wieczorku dla pozostałych dziewczynek :) Odnośnik do komentarza
monika4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 monia mogłyśmy się umówić serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849 Odnośnik do komentarza
slonko2208 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 witam z kawka madahari witaj i pisz manenka super huśtawka Lehrerin ok zaczynamy odliczanie Pozdrawiam i zycze dobrego dnia Julcia Zosia Odnośnik do komentarza
gabalas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No i dziewczynki do swiąt nie pociagne W nocy mi wody odeszły, skurcze co 4 min. zaraz jedziemy do szpitala, M poszedl Krzysia do żlobka zaprowadzić, a ja sie chcwile relaksuje przed kompem pomiedzy skurczamiCholekra zapomniałam że to az tak boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!papapapappapa www.sunriseband.pl Odnośnik do komentarza
Ann Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Gabi mocno trzymam kciuki i czekam na wieści MamaNaZakupach - dzielimy się opiniami Wyprawa Mama - dla aktywnych rodziców Odnośnik do komentarza
slonko2208 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Gabi trzymam kciuki czekam na wiadomosc! Na swieta bedziecie juz w czwórke w domku!!!!!!!! Julcia Zosia Odnośnik do komentarza
monika4 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 gabi kciuki zaciśnięte, trzymaj się!!!!! serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849 Odnośnik do komentarza
zubelek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Gabi trzymam kciuki aby szybko poszło :* Karinka Rozalka www.edukatorek.com.pl Odnośnik do komentarza
madahari Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:) Mój maluch to już nie taki maluch, ma 7 lat, chodzi do pierwszej klasy. Teraz akurat jest chory. Starszy syn przyciągnał ze szkoły jakiś paskudny wirus. Najpierw chorował on, potem mąż, a teraz najmłodszy. Wszyscy to samo, te same objawy i ten sam antybiotyk. Zostałam tylko ja, ale kobieta musi byc zawsze najsilniejsza żeby nad tym wszystkim zapanować;) Odnośnik do komentarza
Monia38 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 monika4monia mogłyśmy się umówićNo fakt, chyba szybciej w sklepie się spotkamy niż w domu na kawie gabalasNo i dziewczynki do swiąt nie pociagne W nocy mi wody odeszły, skurcze co 4 min. zaraz jedziemy do szpitala, M poszedl Krzysia do żlobka zaprowadzić, a ja sie chcwile relaksuje przed kompem pomiedzy skurczamiCholekra zapomniałam że to az tak boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!papapapappapaGabi, poboli i przestanie. Oby bolalo jak najkrócej i malutka pokazała się na swiecie z glośnym krzykiem.madahariDziękuję wszystkim za miłe słowa:) Mój maluch to już nie taki maluch, ma 7 lat, chodzi do pierwszej klasy. Teraz akurat jest chory. Starszy syn przyciągnał ze szkoły jakiś paskudny wirus. Najpierw chorował on, potem mąż, a teraz najmłodszy. Wszyscy to samo, te same objawy i ten sam antybiotyk. Zostałam tylko ja, ale kobieta musi byc zawsze najsilniejsza żeby nad tym wszystkim zapanować;)No tak my zawsze musimy być silne W końcu jesteśmy odrodzonymi mamutami Miłego dzionka pozostałym mamusiom :) No i kciuki dla Gabi Odnośnik do komentarza
manenka71 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale fajowo GABI rodzi kochana trzymaj sie i oby zdrowo i szybciutko a swieta to juz odswietne bedziesz miala ze ho ho moja kuzynka tez 2 kwietnia urodzila dziewczynke a 2 kuzynki nastepne sa w ciazy jedna na wrzesnia a druga na pazdziernika i to 2 siostry ale dzieci naobkolo bedzie a ja sie martwilam ze tylko ja takie maluchy bede miala witaj MADAHARI rozgosc sie a ten starszy to ile ma no i moze masz wiecej dzieciatek opowiadajno i przyjechali ze spowiedzi musze uciekac pa Odnośnik do komentarza
anula_73 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Gabi. Trzymam kciuki. Jasiek-17 (11.05.1995), Zuzia-13 (15.02.2000) Jędrek- 8(20.06.2004) i Sabinka-4 lata (11.08.2008) "wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem,możemy latać wtedy, gdy obejmujemy drugiego człowieka" Odnośnik do komentarza
Maciejka2004 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Gabi trzymaj się i pozostaje tylko życzyć zdrowej córeczki, bo synka już masz, a byc może będzie i drugi synuś, to też dobrze, najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe. Ja ma trzech synów i nie jest źle. Odnośnik do komentarza
Monia38 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wie już ktoś jak z Gabi??Chilkę temu wrociliśmy z urzędu wojewodzkiego. Dokumenty na paszporty zlożone. Emil się popłakał, jak się dowiedzial, ze dopiero za dwa tygodnie będą. Myślał, ze to już i zaraz pojedziemy Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to w maju jedziemy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi