Skocz do zawartości
Forum

Październikowe mamusie 2016

AnAd

Rekomendowane odpowiedzi

EmMadlen a robiłaś już sobie kiedyś sama wosk? Bo jak nie, to chyba teraz nie jest najlepszy czas, żeby eksperymentować, bo możesz się poparzyć. Mnie tak kiedyś załatwiła jedna kosmetyczka (już do niej więcej nie poszłam) - po depilacji w jej wykonaniu porobiły mi się bąble i przez tydzień mi potem skóra schodziła. No chyba, że planujesz zastosować taki gotowy wosk w plastrach, to koniecznie przygotuj sobie coś do zmycia resztek, np. oliwkę.

https://www.suwaczki.com/tickers/dqprcwa1b4boyvr1.png
https://www.suwaczki.com/tickers/dqprl6d8z12sg2tu.png

A ja do wczoraj się oszczedzalam tak jak mi gin zalecila, ale dzis już bylo znacznie mniej lezenia :D mam za sobą fajny dzień z mężem - dzis mamy pierwszą rocznicę ślubu :D teraz juz leze w łóżeczku i czekam na mojego P. Wreszcie można poszaleć :D chociaż zobaczymy na ile Zosia nam pozwoli :) liczę ze skoro juz mam to rozwarcie, to moze cos przyspieszymy :)

Ps: ja na wosk chyba bym się nie zdecydowała :D jakoś na czuja gole się maszynka i daje rade :D

EmMadlen
Wiecie co, ja spróbuję sama okolice wejscia do pochwy wywoskowac jakoś, ewentualnie przed szpitalem maszynka poprawie a reszte na ostatnią chwilę depilatorem objade. Sory za doslownosc :D Ale kurczę tej brazylijskiej u kosmetyczki się obawiam.
bajka_3 tak z ciekawości, ile placilas?

Ja chodzę do time for wax i płaciłam 129 :/ strasznie drogo ale maja doświadczenie wiec "szybko, łatwo i przyjemnie" :D

Październikówka '16 i '18 :)

wawAnia
Wszystkiego dobrego,bawcie sie dobrze.

My wlasnie przemeblowanie u malego skonczylismy. Karuzele teraz zamontowalismy,najwyzej potem zdejmiemy.Kazdej melodyjki przesluchalismy.

Polozylam sie do lozka,ale nie wiem czy usne. Jestem spiaca ogolnie.Jutro z rana musze zrobic kilka pran. Lodowke koniecznie musze wymyc cala. Sprzatanie jednym slowem:-)

Dzień dobry Dziewczynki :)
Mam nadzieję ze skoro taka cisza u nas to żadna jeszcze nie urodziła. Pamiętam że dzisiaj urodza sie dziewczynki AgaMi przez cc. Zazdroszczę tym co już mają poród za sobą :)
Mojej się nie spieszy zobaczyć słońce :)
Właśnie jadę do mojej gin na wizytę i pewnie powie to co zawsze - wszystko zamknięte do zobaczenia za tydzień.

Ja tu termin na 05.10,a tu sie nic nie zanosi!Tak mnie gin straszyl,ze o matko kochana,a moze w polowie pazdziernika "jegomosc"sie wykluje:-)

molli-
To musi potwornie piec!!ten czosnek,zrobie tak,mam w kuchni,ale najpierw zaczekam na kuriera bo ma zaraz byc z posciela.

mblusia-
Tzn chce po prostu jechac z moim,a nie dzwonic po tatusia czy taxi,ale akurat malo prawdopodobne,ze akurat w weekend:-)

Tak dzis agaMija zapomnialam o tym!. Blizniaczki jej!chyba tano jakos miala okolo 8.

Powodzenia na wizytach oczywiscie.
Ja jutro pojde ost raz i nawet jak powie,ze mam przyjsc to juz nie ide,bedzie chcial kasy tylko!

Wlasnie byl kurier moge sie czosnkowac.

Dzień dobry Dziewczyny.
Powodzenia na wizytach. Piszcie co i jak. Może któraś się dowie, że jest już bliżej niż dalej do porodu.
U mnie noc dzisiaj tragedia. Najpierw ból głowy. Wzięłam Paracetamol i przeszło. Potem ta przeklęta zgaga. Poratowałam się znowu mlekiem. No i coraz gorszy ból pachwin i krocza. Płakać mi się chce z tego bólu.
Śniło mi się, że urodziłam. Przez cc.

http://www.suwaczki.com/tickers/860ii09kmx2pfj66.png