Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Hej mamusie:)bylam u dermatologa z ta wysypka bo moj gin.mnie odeslal do dermatologa wlasbie,no I na szczescie to tylko reakcja alergiczna,ale przynajmniej wiem po czym a mianowicie po olejku pod prysznic z bielendy wiec odstawiamy wracamy do poprzednich zeli:)
Co do depilacji to z nogami nie tak zle a w strefie intymnej robie to na "czuja",jakos sie juz wycwiczylam w tej kwestii w poprzednich ciazach:)
Do tabelji tez nie.moge nic dodac nie.wiem czemu:/
U mnie dzis burza byla I popadalo a teraz znow duszno I.parno:/
Esh a gdzie tu do wrzesnia?

http://s8.suwaczek.com/201609051756.png

Szczęściara09
Zegnalam się dziś z dziećmi i koleżankami z pracy. Bez łez się nie obeszło. Ehh
wystające pepki są cudowne może uda mi się taki mieć.
Charlotte- Staś ♡ mega mi się to imię podoba.

Dzieki ;)*

Ja właśnie kończe swój ostatni dzien w pracy. Trochę dziwnie się czuje.. ogóle nie przepadam za zmianami i dziś obiecałam sobie, że wymyślę sobie jakiś plan dnia i będę się go trzymać..

kasiahappy
Hej:) byłam dzis u lekarza w związku z plamka krwi która wynalazłam tydzien temu i okazało sie, ze zrobil mi sie polip na szyjce :( ma któraś z Was tez cos takiego? Generalnie lekarz powiedział, ze to nic takiego i ze w ciazy często sie zdarza i ze sam zejdzie, ale jestem ciekawa czy któraś tez to ma:)

Kasiu ja mam polipa. Przez to lezalam w szpitalu. Bo na początku nie wiedzieli skąd to plamienie tylko ja cały dzień miałam. Ogólnie mam tryb oszczędnościowy:)

[/url]]Tekst linka[/url]
http://suwaczki.maluchy.pl/li-72743.png